Müller Péter és az amazonok

Elmesélem ím egy nem is olyan régi élményemet, remélem tanulságos lesz. Ha meg nem akkor meg tökmindegy!

Naszóval nemrégiben voltam egy Müller Péter előadói esten, jobban mondva beszélgetésen. Először feldobta a témát, jól elmondta a véleményét, és a rendezvény második felében lehetett kérdezi.

A téma a szeretet volt de ő pontosan az anyai és az apai szeretetről beszélt. Röviden azt mondta, hogy a férfiak irányítják a világot, és a nők akik megfékeznek minket férfiakat, miellőtt mindent a pusztulásba viszünk. Azt mondta, hogy a férfi ideákban él, és hogy sosem tud a seggén maradni. A férfiak teremtik meg a háborúkat, a romboló eszméket, és mi vagyunk azok, akik nem tudnak sosem megelégedni azzal ami van. Mindig jobbat akarunk, ezáltal minden felgyorsul, és az igazi értékek eltűnnek. A nő az aki vissza tudja ezt fogni, és ő az aki a családot egyben tartja, aki meg tudja menteni a világot. Példaképpen az ember tragédiáját említette, ahol Ádám mindig többet akar és a végén, Éva állítja meg, hogy kusslegyen gyerekünk lesz gyík! Megmondja neki hogy minden úgy van jól ahogy van, apjuk maradj a seggeden.

Én kérem ezzel csak részben értek egyet, de ezt majd később.

Egy baj volt csak. Ezt az emberek többsége félreértette, és természetesen a nők, mivel ők voltak a sértett felek. Kezdett az előadás valami elvállt nők klubbjához hasonlítani, és mi férfiak úgy éreztük magunkat, mint doktor Mengele egy bérmáláson. A tömeg nyolcvan százaléka nő volt, és olyan setét gyűlöletet még nem éreztem mint akkor. Node nem történt lincselés, mégiscsak színházban voltunk:-)

Lement a beszélgetés és persze mindenki a saját baját akarta orvosolni, de hát ecce homo!

Aztán amikor mentünk ki akkor történt meg amiről írni akartam, miszerint megelőztem két nőt a lépcsőn. Lassan ment a tömeg így fültanúja voltam a beszélgetésüknek. Aszongya az egyíík:

-Hááát milyen igaza van ennek a Müller Péternek!

– Iggeeen nézz körül sehol egy igazi PASI!

Na erre csak azt tudnám mondani, hogy ha akkor megjelent volna Antónió Banderasz a színházban, tuti hogy mindkettő leszítta volna mint az idomítot fóka, pedig nem is ismerik egymást!

Ne tessék álszenteskednimán baszomalásan!

De ami a legbosszantóbb volt az annak a felismerése volt, hogy rá kellett jönnöm, hogy szegény Müller Péter hiába beszélt két órán keresztül! Mert az emberek azt hallják meg amit akarnak akár milyen okos dolgot mondunk nekik. Gyakorlatilag lószart sem ért amit mondott, mert aki segghülye az úgyis félreértette:-(

Fákk mondom én erre jó angolosan.

Most jön az amit helyesbítenék Müller Péter mondandójában de tuti hogy ő is így értette. Az hogy a férfiak ilyenek, nem véletlen és hogy a nők olyanok, az sem. Nem azzal van a baj hogy a férfiak ilyenek, hanem hogy kicsit nagyon eldőlt a mérleg a mi irányunkba. Bár ahogyan a mester is megemlítette kezd egyensúlyba jönni mert a férfiak EMO-k lesznek a nők meg managerek. Már a többsége! Valszeg most kezd ez az egész visszarendeződni normálba vagyis reméljük de ez mán a természet dolga. Nekünk nem kell semmit tennünk, csak SÖRÖZNi kell, és hagyni hogy aki búza akar lenni az legyen, aki meg managernő az legyen az.

Ellenben ha egy nővel kibasznak a férfiak, nem feltétlenül ezért van mert a férfi egomán,hanem mert az illető hölgy valszeg GYÍK!

Na elég legyen ebből! Nézzetek meg inkább egy Steven Segal filmet:-)!

2 Comments

  • na. ehhez meg csak annyit, hogy én is ott voltam, és kezdtem magam egy idő után nagyon kellemetlenül érzeni. mert sok volt az igazság, csak nem mindegy, ki hogyan értelmezi.
    és bizony, sejthető volt, hogy fent említett hölgyeményekhez hasonlóan még sokan mások (szintén nők) hasonlóképpen – mint a két hölgy – fogják értelmezni a mondottakat.
    ezek után nem csoda, hogy maguk felé nyúl a kezük…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.