Szorri Mokaszin

Kedves olvasótábor!

Tudom sokan vannak, akik szeretik a pletykákat és a mocskos média nyomására egyszerűen nem tudnak elmenni sztárjaink életének izgalmas részletei mellett. Mit vacsorázott tegnap Koltay Róbert? Van e bölcsességfoga Eszményi Viktóriának? Életünk annyira sivár, és annyira szottyadtak vagyunk, hogy muszáj mások seggébe néznünk,hogy megtudjuk mit evett aznap.
Hogy mi se maradjunk le a médijától, mi is közzéteszünk “bloggunkon” kihagyhatatlan információkat csillogó sztárjaink zajos hétköznapjairól.

Unatkozó nyugdíjasok, titkárnők, pórnép hajrá!

Kiszel Tünci szétszóródott

kiszel2.jpg Felrobbant Kiszel Tünde feje. A helyszínen megjelenő rendőrök, csak a kredencen felragadt szemöldökökből tudták azonosítani az áldozatot. Azonkívül félreérthetetlenül sötét butaságszag is terjengett a szobában. A nyomozás lezárult, a művésznő filozófiai írásait jövő héten jelenteti meg a megvető könyvkiadó.



Győzike és a zebraherék

gyozike.jpg

Győzike, a minap sikeresen kasztrálta kedvenc zebráját, Fülöpöt. A műtét után a zebra előadta Handel messiását. A produkciót hangos ováció fogadta. Győzike elmondta, nagyon büszke Fülöpre, de ennek ellenére nem alhat bent a házban.

 

 

Öregasszonyt látott az ufó!

juefo.jpg

Az Xty5542 HUUgT43, (barátainak csak Xty) névre hallgató ufo, nemrégiben a föld nevű objektum körül keringett, mert tehenet keresett perverz igényeinek kielégítéséhez. Akkor került látómezejébe, egy öreg női emberlény. A lényezet a tehénből folyadékot nyert, majd Hargitai Aranka kisnyugdíjas szatyrából elemelt 15 deka marhabelsőséget valamint két üveg kevertet. A jelenség annyira felzaklatta Xty5542 HUUgT43-at, hogy kijelentette:
-Soha többé nem gyalázok teheneket!

Megtalálták Medveczky Ilona levedlett bőrét!

medv.jpgA ritka állatfaj utolsó példányát pár hónapja látták a zertéleklubb stúdiójának raktárában ahol új testet keresett magának a kiselejtezett marionettbábok között. Akkor hangos tapsolásokkal, és lábdobogással sikerült elkergetni. Tegnap azonban megtalálták a levedlett bőrt az orvosi egyetem spermabankjának rácsos ablakán, ami azt jelenti, hogy még mindig él, és szaporodni kíván. A nemzetbiztonsági hivatal szükségállapotot rendelt el, amíg nem fogják be a kártékony művésznőt.

Paris Hilton kövekkel hál

csivava-paris.jpgAz ismert szállodatulajdonos család üdvöskéje felismerte, hogy a chihuahuakon kívül csak az ásványok hozzák szexuálisan izgalomba, ezért szakított Stavros Niarchosszal és jelenleg egy kobaltdarabbal kívánja összekötni az életét. Információink szerint Tinkerbell hamar megbékélt a helyzettel és ő is jól kijön az új gazdival.

Albert Györgyit elaltatták

albert_gyorgyi2.jpgHosszú hezitálás után Györgyit el kellett altatni, miután vodkásüveggel a kezében több alkalommal is kisgyermekeket támadott meg a parkban. A súlyosan retardált nőstényt eleinte a P.E.T.A. vette pártfogásába, de később rendszertani beazonosíthatatlanságra hivatkozva levette a kezét róla. Mielőtt sikerült befogni öngyilkosságot kísérelt meg egy csőfogó segítségével, majd végleg magába roskadt és habzó szájjal mindenért a férfiakat okolta.

Végezetül a sok hölgy között következzen egy férfi is:

Zalatnay a fekálvokál

cini.jpgCini felkérést kapott dalai újrafeléneklésére. A művésznő gondolkozott az ajánlaton, majd úgy döntött, hogy jelenlegi életszínvonalát élő műsorban történő fekáliaevéssel is fenn tudja tartani.
Nyilatkozata szerint örömmel tölti el a média ilyen jellegű orientálódása az elmúlt évtizedben.
Későbbi kijelentése szerint, rajongói szeretetétől annyira meghatódott, hogy megpróbálja majd a műsorban tele szájjal elénekelni a „tölcsért csinálok a kezemből” című dalát.

1 Comment

  • If possibly you paint your head’s hair, you may obtain a cost-effective hair painting for
    any couple of bucks, its surely not high-priced in any way, then you may really start off
    searching great! . Should you have the very head of hair shade then thats an edge plus a concern a lot
    less to consider. After you may aspiration to
    uncover the key naruto outfit, due to the extra
    hair which it is actually have surrounding the neck, you could get a little something variety a sibling or perhaps a cosing or probably some partner it becomes clear that
    seems to acquire purchased a sweater or some point the same as what includes the unique frizzy hair element, then your only
    situation remaining could be to get a number of orange gown put on more than this
    to be sure the hair go above the top rated of the orange t-shirts or outfits manufacturing it seem and also feel like this
    have been a particular.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.