Párizsi Hilton kapja bé!

Föl vagyok bafva!

Most olvastam hogy Párizsi Hilton bement a sittre. Azt nyilatkozta:

“Félek, de készen állok. És remélem, ezzel példát tudok mutatni a fiataloknak”.

Szerintem meg azzal kellett volna példát mutatni hogy nem vezetünk részegen géperejű járművet, és nem sittelnek le! Párizsi Hilton tehát azt üzeni nektek kedves fiatalok:

Basszatok be, vezessetek, veszélyeztessétek emberek életét, aztán meg üljétek le nyugodtan!

Nem a sittel kellene példát mutatni, hanem azzal hogy nem csinálunk hülyeséget!

Én is üzenek neki valamit!

Kapja be!

7 Comments

  • A kisasszony meltoztatott ugy donteni, hogy ra is vonatkozik a torveny. Milyen kegyes. Emlekszem, amikor valamelyik Hegyaljan fogengszterkepzetu magyar sztar kokainnal latszo es hato anyagot szivott a szinpadon a rendoroktol 10 meterre, es nem vittek el, nem mint a bedzsojazott kis hulyeket.

    Tenyleg, vajon mennyivel lenne jobb a vilag, ha pl. Tsaszar Elod azt mondja:
    igen, a veremben talalhato marihonalja es auto kombinalasa miatt elutott embertarsam halala utan ugy dontok, bevonulok a bortonbe. Nem igy dontott.

  • de nyugi nem kell aggódni luxusbörtönbe megy egy direkt hírességeknek fenttartott szárnyba…

    a gengszter tesók meg sztem csak buktát ettek és az arra szórt porcukrot láttad félre

    mellesleg előd barátunk vérképe sem éppen marcsira utalt..

    de azé vannak egy páran ezeken túl is, akik bekaphatják

    nekem pl frej tomi van kegyetlen mód a bögyömben… az a faszi mi a picsát csinál már megint a médiában? Szóljon már valaki a jusztnak hogy nézzen már megint utána a dolgainak mert megint kezd elszemtelenedni… ráadásul kevés ember van aki iszonyatosan fel tud baszni a hangjával, beszédstílusával, gesztusaival, de ő ilyen… basszameg őt már egyszer falhozállította a forradalom… hogy baszná seggbe a száztagú

  • na de most komolyan…. beszél hozzád az interjúalany vagy 5 percet amire te azt reagálod: “téééényleeeeg???” vagy “komolyaaaan?”

    és ez a fasz magyarország legjobban fizetett újságírója??!?!?!?

  • Frej Tomi egy gyík!
    Eleve sosem láttam még emberi mimikát az arcán. Szerintem a száját animálják a pofijára kb mint a south parkban. Az a baj vele hogy elbaszottul méla a csávó. Olyan mintha nem érdekelné a téma amiről pöfög, csak arra áll fel neki hogy a képernyőn lehet.
    Arról meg ne is beszéljünk hogy ki a vérgőzös lófaszt érdekel az hogy szudánban kinek milyen aranyvécéje van? Szarom le! Az jobban érdekelne ha mondjuk abból a pénzből amiből ez a majon körbeutazgatja a földet adakozna vagy stb.

  • Bezzeg a mi Cinink tiszteségessen lenyomta azt a 2-3 évet amint kapot :D

  • Holy Crap, ahogy elkezdtem olvasni már azt hittem, hogy megszabadul tőle a világ egy jó időre…
    Egyébként meg CSM gondolkozz egy kicsit! Miss Hilton – ne szépítsük – akkora qrva, hogy annyi nemi betegséget terjeszthet, amire a tízes számrendszerben sincs megnevezés (a kvadrillió 1000000000000000000000000, de sztem ezen bőven túltesz). Ezen túl megválogatom, hogy kinek adom a szájába, de ez bűn ronda, beképzelt és az egyetlen lény, aki talán a húgomnál is hülyébb.
    Az új mottó: “Paris Hilton kapja be, a Győzikéét!” avagy két döglegyet egy csapásra…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.