Gecica

kiscica.jpg

Ó ugye milyen kis tüncimünci ez a kiscica? Gyerekek szeretnétek egy ilyen kis apróságot? Megkapjátok, és ő lesz a barátotok amíg fel nem nő! Aztán össze vissza fogja szőrözni a cuccaitokat, néha odahányik a padlóra, mert azt muszály neki. Ha betelik a homokja, akkor belepisál a cipőtökbe. Ha nőstény akkor tüzeléskor megjelöli a kanapét, ha kandúr akkor maximum egy szemmel jön haza amitől irtózni fogtok. Eljön hát majd a pillanat, hogy ki kell őket bogyózni, meg elvarratni, mint egy vattászsákot nehogy megtörténjenek ezek a bajok. Ám ettől a cica elhízik, unalmas lesz, még több szőrt hullat, és belassul. De ti még így is szeretni fogjátok, még akkor is amikor elfoglalja a legjobb helyeket a szobában, folyamatosan kunyizni fogja a kajátokat, és szarás után az öletekbe fekszik. Ingyenes szolgáltatásként még bolhás is lesz!

Aztán egyszer csak nem kel fel. Megmerevedve fekszik majd a fotelben, és akkor halála szilánkosra töri majd a szíveteket! Soha többé nem fogtok merni szeretni, mert féltek majd hogy elveszítitek aki fontos nektek.

Hát kell ez nektek? Kell ez a fájdalom?

Én szóltam!

10 Comments

  • Világ macskás női, olvassátok!
    Bár ők valszeg’ azért tartanak talonban 9-13 darab macskát, hogy megosszák a veszteségérzetet.

  • vazzeg csm te igen pihent vagy mostanába hogy ha ilyenek jutnak eszedbe :D
    irigyelek ;)

  • Köszönöm köszönöm!
    Igyekszik az ember! Biztos a diploma teszi! Azonban ez nem minden régebbi gyűlöletképregényeimet is. Felteszem majd azokat amiket a művészfilmesekről és festőkről alkottam csak még meg kell őket kozmetikázni:-)

  • Lufaszt!
    Nem kell kozmetika!
    Ide nekünk a nyers, sokkoló képeket!
    A kendőzetlen véleményt! :)

  • ez egyáltalán nem igaz.

    a mi fiúcicánk is ki van herélve, és se nem hízott el, se nem lusta, stb.stb.
    soha nem pisilt,nem szart máshova, csak az alomba.
    egyébként meg minden csak hozzáállás kérdése. :)

  • Cicamama úgy érzem elfogult vagy:D Egyébként a mi macskánk sem hízott, lustult el, miután kiszedték a patronjait. Volt egy olyan gyanúnk, hogy volt neki egy harmadik heréje is valahol:D Különben is ez csak egy gonoszkodós post volt:D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.