Wukitorta

halal3.gif

30 éves lett a Star Wars!

E galaktikus évforduló alkalmából, mi is lerójuk tiszteletünket az eposz előtt. Ezt pediglen úgy fogjuk megoldani, hogy minden Star Wars rajongó örömére, többízben is meggyilkoljuk jar-jar binks-t! Reméljük hogy szórakoztató, és élvezetes lesz ez az ünnep! Addig is türelem ifjú padawanok:-)

3 Comments

  • Én azóta nézek kissé gyanakvóan a barátnőmre illetve alszok háttal a falnak, mióta kijelentette hogy “az a hosszú fülü izé a kedvence a sztárvarszban, mer’ az olyan vicces”…

    …félek

  • Háát akkor ez népbetegség, mert az én amúgy szép inteligencs és imádni való és okos kedvesem is szereti jarjart. Helyesbítek, viccesnek találja. Ja és Kismajom Ádám is de ennek ellenére “szeretjük”:-)

  • ewokkok mindenekfölött! ők legalább tudnak zenélni, meg vannak olyan bátrak hogy egy erdőben a kurvamagasan lévő FAépítésű házak FA teraszán 3 ember megsütéséhez is elegendő TÜZET rakjanak, és közben még dalolnak is. különben is nekik megvolt leia, jarjar meg csak az energiakapcsokba dugdossa a pöcsét, meg amidalát kukkolja ahogy áníííí repteti bele a fénykardját. bár azért a kis víziszörny mellett szól hogy ő legalább rendesen úszni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.