A Patkányféreg Ödüsszeiája

Ideje elkövetni a Pozor!-on a blogok legidegesítőbb gyermekbetegségét, és saját, hirtelen felindulásból jövő perszonálnyavajgásomat írásba foglalni. Egyesegyedüli szám egyetlen személyébe.

Elmentem Egerbe a munkaügyibe, én voltam a lammer, Kbarcikához tartozom, azért elmondtam, hogy mi a tényállás a munkámmal, céges tagságommal etc., csak hogy tudjam mire számíthatok. Fel lettem világosítva.(1)

Hétfő, Kbarcika, kiderült, hogy a bérszámfejtők nem adtak oda egy papírt(amirol állitották, hogy de), amit így otthon nem is találhattam meg (2). Vissza Eger. Kértek sűrűn elnézést, hajamra kentem, ideadták.
Péntek. Munkaügyiben közölték, hogy jaaa, nekem tulajdonrészem van egy Kft-ben, akkor nem reggelhetnek, így magánszemélyként leszek kedves szerződni a TB-vel(3), mennyek Miskolcra, mert Barcikan csak hétfő es csüt tehetem meg.
Hívom Miskolcot, hogy akkor mi a pék f*sz* van, nem veszi senki, se ra b*kni, megyek. Oda is érek 11:11-re, mikor közlik, hogy bár ide küldtek, menjek át az Apeh irodába(ha sietek még odaérek), mert már ott kell a TB-vel szerződni, ja meg, hogy biztos azért nem vették fel a telefont, mert az kint csörög, az emberek meg bent vannak. Ez így teljesen logikus és megtámadhatatlan. Át az Apehbe, ahol szintén zárás 11-kor. Vissza Eger(4).
Mai nap, hétfő, be a barcikai Apeh-kirendeltségbe, három óra várakozás, majd a bent levő hölgy közli, hogy csak le kell tölteni az Apeh honlapjáról a t2xbh18-as nyomtatványt két példányban (anyja neve nyóc’ példányban) és feladni egy csekkel együtt a postán.

TB járulék egy hónapra ~5800. Benzinkoltsegem ~8e+kb három nap kiesés.

Adams után szabadon kérésem a következő:
Feltenni a teljes apparátot a “B” jelű űrhajóra és kilőni kizárólag odaútra elegendő naftával a legközelebbi lakható bolygóra, amiből nyugodtan lakhatatlant varázsolhatnak.

9 Comments

  • :)))
    Viszont egy képmutató köcsög vagy, ha nem írod ki, hogy “pék fasza”, amikor mindenki tudja, hogy arra gondolsz. :)

  • Igen! Tessék szépen leírni, hogy “pék fasza”! Különben monnyonle!

  • Meg azt is írjad ki, hogy “Társadalombiztosítás”, ne gyere ilyen rejtett “TB”-s utalásokkal, amikor mindenki tudja, hogy arra gondolsz.

  • Egyébként meg nem ismerek olyan várost, hogy “Kbarcika”… Mi van? Nem mered leírni, hogy “azinc”? Ennyire nem kéne disztingválni…

  • Ez a finomkodás kétélű fegyver. Honnan tudhatjuk például, hogy nem “Kurvabarcikát” akartál mondani :)

  • A Földet hamarosan megtámadja egy Mutáns Űrkecske. Ha siettek még pont befértek ti is a “B” űrhajóba :)

  • Az ilyen (napokig tartó) pillanatokért nem jó “értelmiséginek” lenni, mert míg az egyszeri jómunkásemböröknek ilyenkor általában sikerül felvenniük az egyszeri várakozási stresszüket, a túlképzett jómukkásokat (pardon :)) még olyan kérdések is gyötrik, mint például miért nem ott van a telefon, ahol az emberek… :)

    Amúgy az ódal felettébb faszájos! :)

  • én csak azt nem értem hogy mégis mi a faszra számítottál??!!??!!

    lammer vagy baszki.. szerinted miért jár mindenki más kő bebaszva munkanélkülibe?

    értelmiségi… faszom

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.