Pozor! és az ő szervere

Hali!

Tudomány, haladás, technika…szervercsere.

A Pozor!-t kiszolgáló szervert lecseréltük, ennek eredményeképpen néhány bejegyzés elveszhetett a vérzivatarban, nu nem sok, mivel minimális időről volt szó.  Azokat a szerencséseket, akik elkapták ezt a rövid intervallumot, megkérnénk, véssék újra elektronba gondolatikat, mivel a régi adatbázisban nem találom nyomát bejegyzésnek a köztest pedig elnyelte egy fekete lyuk.

A Gárda

7 Comments

  • Figyelj mán Dzsáni!
    Nem úgy van hogy a szerver tempeli bizonyos időközönként a pozor?
    Arról nem lehet visszajavesz?

  • Normal esetben igen, napi mentes van.
    DE: amikor ez tortent, akkor eppen az adatbaziss atpakolassal szivtam, es attettem az egeszet egy teszt-szerverre, ekkor megvilagosodtam, es veglegesitettem, azt pedig kilottem. Kb egy ora tortenese veszett el, ami alatt tudtommal Bandi kommentelt osszesen, ami termeszetesen nem von le a dolog fontossagabol, de ha o is ugy akarja, akkor ujra megosztja velunk gondolatit.

  • Aha, szóval ebből 2 dolgot vonhatunk le:

    1., a pozor.hu-t a Gárda működteti. Mit mondjak? Elég rossz sajtótok van mostanság. Viszont szívesen olvasnék vmit Usztics Mátyás tollából. :)

    2., úgy látszik, az összes hozzászólás elszállt Madi utolsó 3 darab, egykocskás képéhez. Mert az ugye fel sem tételezzük, hogy mindenki annyira lefáradt tőlük, hogy nem is kommentelt, ugye? :)

  • 1. valojaban eloszor azt akartuk irni, hogy a ‘Gephaz’, de azt tul egonek talaltuk.
    2. nem voltak kommentek legjobb tudomasom szerint(nemreg volt elottem a regi szerveren levo verzio). ha voltak, komolyan mondom kibanyaszom oket :)

  • 1., Jah, egyetértek. A Gárda jobb. Tényleg. Becsszó. Nem vicc. Tök komoly. :)

    2., Természetesen egy darab komment sem volt a képeknél, de úgy látom, most nem vagy ráhangolódva a cinizmusra. :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.