Jóidő

gillett22.jpg

Igenigen, tudunk róla: dögrováson van a kreativitásunk, mint Ákos majma a ketrecben.
Még messze vagyunk a sarokpontorg cimű btk-s fellegvár mélységeitől, – ahhoz józsefattilába töltött csáthgézát kellene ebédelnünk borsós xanaxszal – de most nem gyün’ az ész. Szorráj.

Amíg megkeressük a helyünket a táplálkozási láncban, lepjétek meg magatokat:

http://himbilimbi.hu

12 Comments

  • Legközelebb tessék legalább egy (1) kicsi figyelmeztetést a link mellé biggyeszteni, hogy NSFW, mert kínos, amikor a fél IBM az ln monitorom felé bámul, és azon pin@k helyett f@szok vannak..

    Köszönöm..

  • Hát… A Frank Zappa könyv jutott az eszembe, amikor is a chicagoi Gipszöntőkről mesél, akik a korabeli rockélet sztárjait öntötték ki, hogy khm… szobrot/emlékművet állítsanak az utókor számára. És ennek kapcsán jutott eszembe egy nevezetes mondás: MINDENKI HÍRES LEHET TIZENÖT PERCRE : )

  • csm, kérdésed jogos, s engedd meg kérlek, h elborzasszalak! Igen, van. Linkelem is, ha csak a saját szemednek hiszel. Bevallom, nem teljesen értem, hogyan működik, bár árulkodó a spatula….:S
    Uraim, tessék megajándékozni Életük Szerelmét egy ilyennel és aztán számoljanak be a punciklónozásról, mert a himbilimbi működési elve még tiszta, de ennél elveszítettem a fonalat.
    http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=2373&cikk=unas_215573

  • Aztaqrva!
    Én most megyek és magamba fordulok.
    Megjelenik lelki szemeim előtt egy Kapcsolat cimű szobor, vajon ez Nagy Kriszta ‘művésznőnek’ hogy kerülhette el a figyelmét?

  • miért gumihalat baszni ciki????? azt hittem még mindig menő bassszus….. és a gumimosómacit? mert nekem már csak az van használható állapotban.nemsokáig volt menő anno.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.