Kaj mán!

Kedves Barátaim!

Néha az embert nem hagyják békén az élet nagy kérdései. Olyanok mint például, milyen lehet a lábam szőrének lenni, valóban kreatív dolog-e magasra pisilni, vagy példának okádék, a kérdés amit most szeretnék nektek feltenni, miszerint:

A kajmán áll, vagy fekszik?

Illusztráció képpen készítettem egy rajzolmányt, ez alapján kérem a válaszokat:

kalmankajman.jpg

A helyes megfejtéseket a Pozor, és a Magyari Toddományos Akkadémija jutalmazza egy, nyilvános kinevetéssel, obbocsánat kinevezéssel! Miket is beszélek:-)

9 Comments

  • Kajmánka Kálmán. ezt találtuk ki nemrég, állatkerti nézelődésünk során. nevettünk nagyokat akkoris.

  • Erre Soma azt mondaná: “A kérdés nem az, hogy áll-e vagy fekszik, hanem hogy milyen praktikákkal teszi változatossá és izgalmassá a szexuális életét. Mármint a kajmán.”

  • Mindig csak a sex meg az állatkert!!!
    Koncentráljatok a házi feladatra gyerekek!:-)

  • Tibikém hol vagy ilyenkor?
    Kéne egy bioszos grinpíszes aki megfejti a dolgokat!

  • szentem áll, csak alacsonyan, direkte praktikus okokból: sok sör után sem esik nagyot!;)
    vajh honnan tértem épp haza?:P

  • De miért hordja a feje fölött a szemöldökét? És mikor fog felnőni hozzá? És nem zavarja Kálmánka lábszaga? Az élet nagy kérdései újabb nagy kérdéseket szülnek ugyebár.
    Lassan mozog, értetlen, büdös a szája és négykéz?láb? mászik. Van abban valami amit Krlany mond. A kajmán “eredendően másnapos” állat.

  • ittvagyok öcsém, az az igazság hogy nemhogy a kedvencek lista végére, de egyenesen a tökfölösleges életizék listáján van a honlapotok, annyira nem villantotok semmit. Lehet többet kéne járni egerbe, avgy ha ittvagytok vinni atmoszférát szatyorban. A kajmán meg se nem áll, se nem ül, se nem biciklizik, hanem a hasán csúszik mint a pingvinek, ennyi. és azért nem az északi sarkon él mert kiközösítették a pingvinek, mint az alienek E.T.-t. na csók, hű annyira lehúzó az oldal hogy még nekem sem sikerült semmi vicceset írni, hiába eszem épp neszkviket avgy vmi olyasmi szart. tudod a fogyókúra…nehogy sörhasam legyen:D

  • Még Tibinek se sikerült vicceset írni. Pedig hát ha valaki, akkor ő. Illetve Ő!

    Ez mégiscsak vicces.

    Köszönjük, Emese.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.