11 Comments

  • Kinézte a deszkát…biztosra ment : )
    Ha nem lenne ott a szkájlájn (ami változó ugyan), mintha a nagymagyar völgyhidat látnám…
    Ja, pici a nap (kipipálva), de a mosoly oké. Eltűntek a madarak! a kétharmaduk. Szép Híd : )

  • Ráadaásul a hídlábak kidolgozattlanok a kép többi részéhez képest, nincsenek árnyékok, és a híd statikailag kifogásolható arányrendszerrel rendelkezik:-)

  • Nos, valószínűleg a 2 madár berepült a híd mögé. Lehet, hogy ők a harmadik madár csibéi, és az nem akarta, hogy lássanak egy ilyen borzalmat.

    Viszont eltűnt a daru. Ez talán azt jelenti, hogy sokkal több idő telik el a kép között, mint mi sejtjük? Vagy ez már megint az a fránya alkotói szabadság?
    Ezt nem engedhetjük meg! A művészeknek igenis kötelességük kiszolgálni a közönséget, és a közönségkompatibilis műveket alkotni.

    Le a fehér alapon fehér kockákkal!

  • Szerintem a daru nem tunt el. Akkorat csobbant hogy a hatalmas feltoro vizsugar berantotta a melybe, marmint a darut…azt hiszem de lehet tevedek

  • Magával sodorta a gótlány a vízbe a darut.
    Ezért hiányzik a daru-madár hohohooohoooo!

  • miért tűnt el a daru megfejtés 3.0: a lány egyszerűen nagyon lassan esett, és közben elbontották a darut. A rendellenes sebességű zuhanás lehetséges magyarázatai: A.: a lány túl sok húsmentes norbi ápdét szalámit evett, ettől annyira lefogyott, és olyan trendi lett hogy a bolygónak így már 2 okot is szolgáltatott arra, hogy úgy döntsön, erre a személyre inkább nem fejt ki tömegvonzást. B.: a lány egy hiperintelligens válfaja volt az emberiségnek mely levált a fő evolúciós fejlődési vonalról pár millió éve és visszatértek a vízbe hogy ott tesztelhessék a különböző jarjarok elleni vízalatti fegyvereket, valamint minnnél több halat leszopassanak, és kifejlesszék a nunival rendelkező sellőket. na szóval mivel akkora túlfejledt superbrain volt a fejében, és tetszett neki az épület amit a daruval építettek ezért berántotta magát a tér-idő egy másik paralell síkjába, aminek hatására a teste részlegesen elhagyta ezt a dimenziót és úgy tűnt hogy nagyon lassan esik, így végig tudta nézni a számára szépnek tűnő épület felépítését. ennyi. az őt váró rendőrök meg olyan hülyék voltak hogy mire felfogták hogy : vazze de lassan esik vazze! addigra le is pottyant.

  • Természetesen ez egy nagyon régi poszt, de ettől én még nem olyan régóta vagyok lelkes néző, de ettől még azt gondolom, hogy van véleményem. Egyébként én ezt aképp ismerem, hogy metró: “Kérjük, hagyja el a biztonsági sávot… De ne arra!”

  • Poén kép, mellesleg azt hiszem, hogy a daru empátiát érzett a lánnyal és ezért gondolta, hogy végez magával. De mivel a daru nem hal meg olyan könnyen, ezért hívta Uri Gellert, aki behajtogatta az épületek mögé, hogy legyen ideje kitalálni, hogy hogyan hal meg és hogy CSMnek ne kelljen lerajzolnia újra.

    ui: Hehe, nem gót, hanem emo, a gót nem az ereit vagdossa, hanem az ereidet…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.