12 majomság

Jóska

Bak

Ön a napokban átutal erre (11773391-00379986) a számlaszámra teljes vagyonát, majd öngyilkosságot követ el egy melba kocka és egy tojásos szendvics segítségével. A hét további részében óvakodjon a pantomimesektől!

Bika

Megtalálja igaz szerelmét, mégsem teljes boldogsága. Tudja, hogy egy világ választja el Önöket, és ameddig nem növeszt kopoltyúkat, ez így is marad. Vásároljon margarin helyett vajat.

Mérleg

Tényleg olyan hülye, hogy azt hiszi, az emberiség 1/12-ével mindig ugyanaz történik hetente? Nanemá’? A héten kerülje a levegővételt!

Ikrek

Felszínre törnek a XIV.-es számú Kumár Lehel óvoda homokozójában szerzett gyermekkori sérelmei. Elégedett pszichológusokat látok.

Kos

Sallalalaala rama lama ding dong rama lama lalla mama ding dong

Szűz

Ezen a héten is önnek van a legidiótább nevű csillagjegye.

Nyilas

Ha nincs párja, akkor ne reménykedjen, mert nem is lesz. Ha van párja, számíthat rá, hogy egy harmadik lép az életébe, a Bécsi Filharmónikusok személyében, ami csipetnyi féltékenységet okozhat kedvesében. Ne féljen a hörgő törpétől, akivel találkozik majd a sötét utcán, csak jót akar!

Oroszlán

Ön egy nagyon határozott ember, de a konfliktusok megoldása érdekében engednie kell az elveiből. Mindenkinek jobb lesz, ha ezen a héten részegen és mezítelenül megy be dolgozni. Egy kis humor megoldhatja a munkahelyi feszültségeket.

Rák

A héten a rák jegyűek különös dolgokat tapasztalnak majd. Családjuk minden nap csirkebelsőséggel dobálja meg őket, az utcán automatikusan „A babám fekete romalány” című dalt kezdik el énekelni, és egész héten nyolcas csavarkulcsot akarnak vacsorálni. Azonban ne ijedjenek meg, ez csak a Szaturnusz, a Mars, és egy amerikai kémhold együttállásából ered. Jövő hétre (reméljük) elmúlik

Skorpió

Ön nemsokára egy nagyobb, mindent megoldó pénzösszeghez jut! Azonban legyen nagyon óvatos, mert két nap múlva meghal!

Vízontő

A héten a vízöntő jegyűek különösen érzékenyek lesznek, ezért lehetőleg ne jöjjön ki a szekrényből. Ismerőseit tartsa távol fekáliadobálással és mulatósnótákkal. Remetesége alatt elemezze a Soho Party zenekar dalszövegeit.

Halak

Ezen a héten a Vénusz, az Io, és a Merkur együttállása elhozza önnek az igaz szerelmet!

Azonban ön annyira fertelmesen ocsmány, hogy ez sem segít magán. Foglalkozzon inkább a párhuzamos idősíkok egymásra hatásának elméletével, és egészsége érdekében egyen sok alumíniumforgácsot!

17 Comments

  • Oh tudom mar szoval itt a bibi az eletemben: nem jartam a XIV.-es számú Kumár Lehel óvoda homokozójában!!!

  • ?mit hiszek? hogy nem jartam abban az oviban?Miert jartam volna?Jajjajjj az tuti beztos nem en voltam eskuszom.

  • ó nagyurak, leborulok nagyságotok előtt :D :P
    megfejtettétek, miért nem sikeres soha a hétvégi pasifelszedésem a Bankban :DDDD

  • Aham, most már értem, miért dobál apám hétfő óta folyamatosan csirkebelsőséggel, így teljesen helyén való, köszönöm Pozor!

  • a rajz meg – mondanom se kéne de azért gy.k. – külön királyságos…

  • Nézzük csak, tervek 2008-ra:
    -megtanulni az abc-t rendesen
    -hónapok nevét nem összekeverni
    -tea az angol kiralynővel
    -megnézni a Dark Knight-ot

  • Amennyiben valóban a Kumár Lehel óvodába jártam, akkor sem emlékszem semmilyen Mese nevű gyerekre a homokozóból! Ez is csak őt igazolja. Vagy végig ott volt a háttérben és ő okozta személyiségem visszafordíthatatlan torzulását? Most meg tagadod!!!??? :)

  • Nanana nem er ram fogni!Akos? hejj ezt most ha visszaforditanam akkor lehet lelkem torzulasat a Kumar Lehel utcai ovodaban Akos te okoztad?Csak nem megrangattad a csurimat? vagy elvetted a jatekomat? ennye !! De hidd el ezek csak amitanak mindket, nincs is ilyen ovoda:D
    A mese az csak alnev, az ovodaban valo buncselekmenyeim miatt a tanuvedelmi program kereteben kaptam ezt a nevet.A programba azert vettek fel mert feldobtam egy ket maffiozo ovist:)

  • Basszus, a tegnap óta 8as csavarkulcsokat hajigálok családtagjaim szájába, de egyik sem akar énekelni. lehet, h pont az a műhold van együttállásban,ami épp most fog lezuhanni? Pályát váltott,és félreinformálta horoszpókológusunkat. Na, megyek, lemosom a csirkebelet.

  • Mivel én is rák vagyok, ajánlok egy receptet a kérettlenül kapott csirkebelsőség leggazdaságosabb felhasználására:

    Csirkebélpörkölt:

    Hozzávalók

    Húsok: Egy adag csirkebél

    Zöldségek:1 db. zöldpaprika, 1 db. paradicsom, egy nagy fej hagyma.

    Egyéb: egy evőkanál zsír, só, őrölt pirospaprika.

    Elkészítés:

    A csirkét jól megmossuk, apróra feldaraboljuk. A hagymát apróra vágjuk. Egy lábasban felhevítjük a zsírt, és beletesszük az apróra szeletelt hagymát, üvegesre pirítjuk. Amikor megpárolódott, beletesszük a pirospaprikát, rögtön utána a feldarabolt hússzeleteket, és megkavarjuk. Mellétesszük a kicsumázott, feldarabolt zöldpaprikát, és a paradicsomot. Ízlés szerint sózzuk.

    Lefedve kb. egy órán keresztül pároljuk. Ha elfogy alóla a folyadék, vízzel de nem bőven, mindig kicsit visszapótoljuk, hogy oda ne égjen, de azért jó sűrű zaftban párolódjon. Galuskával tálaljuk. Ez az étel, és általában a zaftos pörköltféle ételek előre elkészíthetőek, és ha vendégeket fogadunk, érdemes előre elkészíteni, és elegendő tálaláskor csak felmelegíteni. Sok kapkodást lehet vele megspórolni. Bár, ha galuskát adunk köretnek hozzá, az bizony frissen elkészítve az igazi.

    Savanyúságnak csemegeuborka, kovászolt uborka, uborkasaláta, vegyes paprika paradicsomsaláta vagy csalamádé adható mellé.

  • “Távol-keleti csodaételek
    A távol-keleti konyhák jellemzője a nyersanyagok gazdagsága, a fűszerezés sokszínűsége és a szokatlan ízpárosítások. Izgalmas világ.

    Kifőzde Malaiza-ban
    Más ízek, más növények és állatok kerülnek az étlapra, olyanok is, amiket a hétköznapokon talán eszébe sem jut megkóstolni a vendégeknek, mint például a nyárson sült csirkebél.”

    Izgalmas világ…

  • mármint olyat amiben nagyjából szilárd halmazállapotú dolgokról is szó esik, nem csak folyékony kenyérről :) bár én lelkesen támogatom az italokról szóló írásokat is ;) (a legen—dary köményes pálinka, ahhhh…)

  • Jaja ha mar kajakrol is irnak akkor irjak le hogy milyen itoka valo hozza, igy komplett menu ajanlat lesz:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.