Savazás:Szigetelés

Megkérdezzük már, hogy mennyit adóztatok idén Müller Péter és Gerenday Károly bácsiknak(hogy a soksok évi veszteségesség után Peti is le tudja már cserélni azt a szarrányúzott Jaguárt).

Lelkes önvallók idekommentelhetik az egyéb fesztiválos költekezésük szummáját (ebben az esetben legyenek kedvesek az egységsugarú(korsó) átlagsör árát is odafirkantani az adott heppeningre vonatkozólag).

10 Comments

  • az ugye egyértelmű, hogy aki fesztivál után fájó fejjel pénzt számolgat, az hülye :)
    Azt tudom, hogy a vajdasági Zentai ifjusági napokon átszámítva ft-ra 210 volt a sor (Jelen Pivo), ami igen király, és nem bohóckodtak a négydecis poharakkal (valamint _feles_ volt, igen _feles_ nem köcsög eukomform 2 és négycent)).
    Valamint ott volt Csubakka is személyesen.
    Mukka: HBB

    Hegyalján nem is emlékszem bent mennyi volt, mert megint nem sikerült bemenni, hanem a 22-esben töltöttük a hetet agysebész konzíliumot tartva (250ft – Borsodi).

  • Bent hegyalján 350 volt talán a dobozos borsodi de én is csak fizettem és igyekeztem nem látni:-)

  • A IV. Csokvaományi Blekmetálfeszt- és Falunapokon 165 Ft volt a Talléros műanyagkorsójával (+ grátisz szívószál!). Az instadt (ahogy a helybéliek híjják) kecskevér + bögre forró víz (másnapra kitűnő) 300 volt.

  • Ez valójában már a VI. blackfest, csak az első kettőt nem itt, hanem a szomszédos Sátán rendezték. De innen szedtük a sátorfánkat, mert túl direkt volt a név, az meg már milyen gáz…

  • És van ilyen hely! És olyan is hogy Sáta! Hagyjatok! Ne fogjatok le!
    Az azért durva, hogy az alkoholmentes drágább volt… bár ki tudja, hogy mit itattak a kecskével, és a levágás pillanatában hány ezrelék volt az alkoholszint a vérében… : )
    Blekbetál és Falunapok? Skandináv bevándorlók leszármazottai alapították a települést? : )

  • Egy víg kedélyű atya — az egri főiskolán a hittanár szakon tanít — egyszer egy üzenetet hagyott a hallgatóinak a táblán: “Ma elmarad a mise. Sátán vagyok.” :)

  • Előbb-utóbb minden urbanlegend “egy haver haverjával” történik, néha személyes infok megadásával (hol történt, hol láttam ezt a vkit egyszer messziről, hanyas a lába stb.), hogy hitelesebb legyen a történet.
    Én idén nem adóztam a fesztiváliparnak, hazudhatnám, mint mindenki, akinek nem telik/nincs kivel menni, hogy “kinőttem belőle”, de nem ez az igazság. Ha nincs meló, van idő, de nem fér a büdzsébe, ha van meló, akkor meg nem engednek szabadságra, így az egyszeri magyar fiatal kénytelen másra elverni a pénzt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.