No milk today!

Gyors helyzetjelentés következik:
élünk, csak az a helyzet, hogy baromira nem érünk ám rá jópofáskodni itt a kedvetekért. CsM egy mongol bevándorló kisfiúról készít képregényt az egyháznak harminc ezüstért, én meg hasznos, de szétszórt vagyok, pont mint a csontliszt a mezőn.

csak hogy legyen valami plusz is:

Tudta ön?
A leszbikások karcsikák-nak hívják azokat a -szintén- leszbikásokat, akik baseballsapka/ rövid haj/mellet takaró póló, eccóval fiús megjelenés segítségével próbálnak úgy tenni, mintha lenne tökük. 

5 Comments

  • Aztat mondom én feleim! Nemsokára kaptok képregényt, de nem mongol kisfiúsat, (csak semmi csintalankodás tanárúr:-) hanem valami egészen mást, csak még dolgozok rajta hogy minőségi módon tudjam lezsibbasztani a processzoraitokat.
    A karcsikákat egyébként nagyon szeretem, csak legyenek jól átsütve, és legyen hozzájuk hasábbirgenye, tatármártással.

  • Meg azt is meg lehet csinálni, hogy minden hónapban utalgattok nekem annyi pénzt a számlámra, hogy ne kelljen elvállalnom olyan munkákat, amik elvonnának attól, hogy viccesmókás rajzokat tudjak nektek prezentálni:-D
    Höhöhhhööö
    Bérmajom lehetnék:-D

  • Vagy bérmester?
    Tegyel fel hirdetest hogy adonk egy szazalekat ajanljuk fel a balkezes muveszek alapitvanyanak.

  • Lehet nem ártana…
    Persze itt megjegyzem, hogy én semmilyen embert nem eszek meg – kifütyülöm, hogy Globus márkájú – mustár és – noname márkájú – ketchup nélkül.
    Aztán adakozzatok a kétkezes művészeknek is, másképp sültkrumpli-elvonási tünetek miatt nem tudom befejezni a regényeimet. :D
    De cserélhetnénk is, az én adóm 1%a a ti adótok 1%áért, amivel csak a 0FTos adóm a gond, bár az se nekem, hanem nektek.
    Ha már a sok hülye megnézi a Győzikesót, akkor nekünk is megkéne fejnünk a szánalmas hülyéket, a Pozor és a Pozorfüggők fennmaradása nem fontosabb, mint, hogy Győzikének új kutyája legyen amit a halálba kerget?

    ApróHírdetés: Akciós áron 29,99 Ezüstért papmészárlást vállal, 19,9 éves naturalista fantasy és sci-fi író, költő. A pápát szintén akciós áron 0 ezüst /+úti&fegyverköltség/ ellenében kézbesíti az pokolra.
    Ómen

    Ennyit a megélhetésről. :D
    Már értem, hogy miért nem jövök be a baseball sapkás lányoknak. Már csak azt kell megtudnom, hogy miért nem jövök be az összes többinek se. X)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.