No milk today!

This post was written by mukka on October 21, 2008
Posted Under: Export

Gyors helyzetjelentés következik:
élünk, csak az a helyzet, hogy baromira nem érünk ám rá jópofáskodni itt a kedvetekért. CsM egy mongol bevándorló kisfiúról készít képregényt az egyháznak harminc ezüstért, én meg hasznos, de szétszórt vagyok, pont mint a csontliszt a mezőn.

csak hogy legyen valami plusz is:

Tudta ön?
A leszbikások karcsikák-nak hívják azokat a -szintén- leszbikásokat, akik baseballsapka/ rövid haj/mellet takaró póló, eccóval fiús megjelenés segítségével próbálnak úgy tenni, mintha lenne tökük. 

Hozzáfűzés

#1 
Cs.M. on October 21st, 2008 @ 11:46

Aztat mondom én feleim! Nemsokára kaptok képregényt, de nem mongol kisfiúsat, (csak semmi csintalankodás tanárúr:-) hanem valami egészen mást, csak még dolgozok rajta hogy minőségi módon tudjam lezsibbasztani a processzoraitokat.
A karcsikákat egyébként nagyon szeretem, csak legyenek jól átsütve, és legyen hozzájuk hasábbirgenye, tatármártással.

#2 
csm on October 21st, 2008 @ 12:33

Meg azt is meg lehet csinálni, hogy minden hónapban utalgattok nekem annyi pénzt a számlámra, hogy ne kelljen elvállalnom olyan munkákat, amik elvonnának attól, hogy viccesmókás rajzokat tudjak nektek prezentálni:-D
Höhöhhhööö
Bérmajom lehetnék:-D

#3 
Mese on October 21st, 2008 @ 14:40

Vagy bérmester?
Tegyel fel hirdetest hogy adonk egy szazalekat ajanljuk fel a balkezes muveszek alapitvanyanak.

#4 
Karcsika on October 21st, 2008 @ 17:02

Asszem nevet kell változtatnom…

#5 
Kardfogú on October 16th, 2009 @ 19:25

Lehet nem ártana…
Persze itt megjegyzem, hogy én semmilyen embert nem eszek meg – kifütyülöm, hogy Globus márkájú – mustár és – noname márkájú – ketchup nélkül.
Aztán adakozzatok a kétkezes művészeknek is, másképp sültkrumpli-elvonási tünetek miatt nem tudom befejezni a regényeimet. :D
De cserélhetnénk is, az én adóm 1%a a ti adótok 1%áért, amivel csak a 0FTos adóm a gond, bár az se nekem, hanem nektek.
Ha már a sok hülye megnézi a Győzikesót, akkor nekünk is megkéne fejnünk a szánalmas hülyéket, a Pozor és a Pozorfüggők fennmaradása nem fontosabb, mint, hogy Győzikének új kutyája legyen amit a halálba kerget?

ApróHírdetés: Akciós áron 29,99 Ezüstért papmészárlást vállal, 19,9 éves naturalista fantasy és sci-fi író, költő. A pápát szintén akciós áron 0 ezüst /+úti&fegyverköltség/ ellenében kézbesíti az pokolra.
Ómen

Ennyit a megélhetésről. :D
Már értem, hogy miért nem jövök be a baseball sapkás lányoknak. Már csak azt kell megtudnom, hogy miért nem jövök be az összes többinek se. X)

Add a Comment

required, use real name
required, will not be published
optional, your blog address

*

Previose Post: