Beszt merídzs ever!

Kedves Judit és Gergő!

Hát végül megtettétek!

Szeretnénk granulálni nektek így szerkesztőségileg. Persze kicsit  többet  vártunk volna Tőletek, a sztenderd, "gépjárművön ülök" valamint "kastélyban vagyunk"-típusú képeknél, de sajnos azt kell látnunk, hogy akit meggyűrűznek, az elveszti a kreativitását és az enyészeté lesz.

Sok boldogságot és valagnyi pereputtyal, valamint a libatömés ellen lobbizó hippik fejével kikövezett utat kívánunk  Tinéktek.

 Cs.M.: ha Gödöllő felé jártok, hozzatok hurkát!

6 Comments

  • Sok Boldogsagot!

    Sok hurkat, bekesseget, pacalt, traktort, piszkos kolkoket nektek!
    Vidam foldmuvelest meg disznovagasokat!

    Remelem minden jokivansagot osszeirtam…:D

  • Madi!!
    Má’ na, de kérem, mit vár még Ön?Vizipisztolyt? Csirkevágást?
    A libát mi tépjük, nem tömjük, mint köztudott…kéretik téves infóval nem elárasztani a közt.
    Hurkát majd január után, kolbász van.
    slusszpassz.

  • Akár ha kiskockatésztát szaggatnátok a libából, még az is jó lenne, emlékezvén a libáitok végeredményeinek izvilágára :)

  • Akár ha kiskockatésztát szaggatnátok a libából, még az is jó lenne, emlékezvén a libáitok végeredményének izvilágára :)

  • […] Íme megtaláltam egy régi levelet, amit azon nagyszerű Keszeli Juditnak írtam, (Mukka is beleírt)aki a világon a legöblösebben tud böfögni, és ebből is látszik hogy nem mindennapi, nagyszerű humorral megáldott nőszemély. Aki nem tudja ki ő, nézze meg a linket, mert anno szenteltünk neki és urának egy granuláló postot esküvőjük alkalmából. Itten lehet frissíteni a tudást: http://www.pozor.hu/2008/10/23/boldogot_2/ […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.