Két füle van mégis szatyor

Társadalmi jelenségre kívánom felhívni a tisztes olvasók figyelmét:
reggelente van szerencsém nyugat-kelet majd egyre inkább észak-dél irányban átszelni a várost tömegközlekedésileg. Az egyik dolog ami szembeötlik az a laptopok megnövekedett száma, amire csak annyit szeretnék reagálni, hogy laptopot cipelni naponta tömegközlekedve igen béna.

Amelyik cég nem bírja kiverni a remote desktopot, a rendszergazdából, az nem is igazi rabszolgahajcsár, hiszen így aki nem kap laptopot, az kifogást találhat arra, hogy miért akar a hülye családjával lenni, ahelyett, hogy a Q1-es kimutatáshoz addig tologassa az excelben a számokat, mégnem az grafikon legyőzve a gravitációt felfelé ível.

Aki meg kocsmába "blogolni" jár, azt köpje szemen az első arra járó alien anyakirálynő! 
 

Tuképpen a hordeszközök küzül a laptoptáska legalább diszkrét városálló valami, amin azonban nem tudom túltenni magam azok vásárlások közben zsákmányolt papírzacskók. Persze jó volna a lánylénynek többmindent magával vinni, de miért csak a klasszik női táska  és pl a douglas-ből(a "Don’t Panic" használatáért még nem találtam ki a büntetésüket) származó papírtasak legitim?
Nők! Azt akarjátok, hogy a zöld tea és lapulevelek alá rejtett pacalról a világ úgy értesüljön, hogy az egész diszkrét kis moslékot képezzen a kettes metró padlóján?
Annyira genetikusan kódolt az, hogy meg kell mutatni, milyen trendi helyeken szerzed be a parfümöt, aminek csak azért massacre matin a  neve, mert Paris Hilton menstruáló kutyájának fürdővizéből készült?

Nem, ez nem trendi, nem is béna, ez szánalmas!

14 Comments

  • Bezzag bazzeg a tuskós, meg az ósanos szatyor mán nem trendi:-)

  • valojaban nincs kulonbseg, csak szerintem ezeknek a hordasaval valami elite jelleget akarnak maguknak tulajdonitani. gondolom ugy lehetnek vele, hogy ez a kepzet jar, ha mar olyan termekrol van szo, aminek a 80%-a marketingkoltseg, a 20%-a meg mondjuk pezsmavaladek.

  • Nekem van még egy kedvencem, a hónaljretikül, ami annyira kicsi, hogyha vállra veszik a csajok, akkor a nyílása totálisan a hónaljra fekszik. Mi van nyáron ha beleizzadnak? Vagy ezt megoldja a ganyé laboratoá?

  • vagy pedig ezek a lanyok foldonkivuli lenyezetek es ott van a legzonyilasuk, es mivel csakis sos levet tudnak lelegezni, ezert nyaron is le kell fogni legalabb az egyik honaljat, hogy el ne szokjon az elteto nedv.

    a taplalkozashoz szukseges bonyolult kemikaliakat pedig a hajukon tarolt festekretegbol szivjak el. amikor egy ilyen idegen lenyen azt latod, hogy oszul a haja tove, vagy csak mas szinu, akkor nemsokara ismet meg kell tolteni az ‘etetotalkat’

    konspiracio rulez :)

  • CsM, sztem a honaljtáska cipzárjának ügyes használatával megoldható közlekedés közben az epilálás, a csatos is okés, de ahhoz sokszor kell nyitogatni a táskát.

  • nem értem, hogy miért ez a legnagyobb problémád. egy lyukas teszkós szatyorból is a lábadra folyik a pacallé a metrón, már ha ez inspirált a megírására. akkor meg ha már szatyrot kell cipelnie, hadd vigye azt ami jobban tetszik neki.
    aki meg kocsmába blogolni jár, annak meg már úgyis mindegy, eléggé kitolhatott vele az élet szembeköpés nélkül is :)

  • inkabb csak az kepeszt el, hogy emberek kepesek szallitasra tokeletesen alkalmatlan hordeszkozt hasznalni egy nyuves taska helyett, mert az arra tokeletesen alkalmatlan hordeszkoz hirdeti, hogy draga termeket fogyaszto az illeto.

    egyebkent ugy mint egy teszkos szatyor, ennek a hasznalata is egy alkalomra szolgal kb(osszetorik, elkopik a papir), tehat qrvara nem erre valo, tehat normalis ember nem hurcolja nap-mint-nap pl a kajajat es jegyzeteit, mert tudja, hogy az egy eldobhato valami, nem erre lett kitalalva, es a markajelzes ezen egy dingokutyavesenyit nem modosit.

    (amihez persze semmi kozom, ettol meg elneznem mosolyogva, amint a b jelu urhajon eltavoznak a foldrol)

  • A laptoptáskával visszafognám magam kicsit, mert annak semmi köze ahhoz, hogy ki dolgozik otthonról és ki nem, hanem ahhoz van köze, hogy az ember tudjon dolgozni bárhol, vagy esetemben azért cipelem, hogy szükség esetén pl. otthonról is csatlakozhassak a céges hálózatra ha éppen ügyeletem van. Szóval ennek semmi köze a céges adminhoz. Persze van otthon is gépem, de mi ha nem akarom az egész hétvégémet otthon a telefon mellett tölteni? Na erre van a laptop és a táskája. Inkább cipelem, csak ne legyek dróthoz kötve. Szóval nem kellene ilyen hülyeségeket írni, hogy mire van, .s miért cipelik magukkal az emberek, stb. Jah, van aztán még egy előnye. Kisebb mint a PC. ;)

  • megvan a laptop helye, havonta egy hetig ha ugyelet alatt kimozdulok mondjuk a varosba, de nem viszem magammal minden aldott nap _otthon->melohely_ kozott.
    Szinten van otthon gepem, az tokeletesen megfelel remote connectre.

    az, hogy ki mekkora szabadsagfok eloallitasahoz hasznalja a labtopot, az az o dolga, de ceges buszon tapasztalom, hogy “hurcoljak az irodat” a nepek.
    tehat ha rendelkezesre all a technika, akkor miert nem lehet hasznalni is?

    en ha szetnezek, akkor azt latom, hogy csak nyug az egesz az emberek nagy reszenek, nem szabadsag.

  • Nnna… akkor szatyor: én szeretem a papírzacskókat a nájlon helyett, leginkább bevásárláshoz ha nem volt annyi eszem hogy a vászonszatyrot vigyem el, viszont mondjuk van benn melóhelyen valami papírszatyor akkor elviszem azt hogy ne adják már a kezembe a nájlont még ha aszongyák hogy felbomlik, akkor se… és akkor is azt preferálom amin nincs baszom nagy dáglesz vagy rípléj (bár olyan még nem volt a kezemben :)) felirat… Vagy ha valahová viszek valamit valakinek (konkrét csaj vagyok:D) és tudom hogy azt nem hozom vissza akkor jó az ilyen mert nem kell üres táskát cipelnem hazafelé… szóval meg van ezeknek is a szerepük de szerintem Mukka sem erről beszélt. Ha arra használják hogy fizetőképességüket és trendi mivoltukat reprezentálják (bocs, kitört a bölcsész énem…) akkor meg gáz. Na.

    A hónaljba szorult táska meg… No comment.
    Viszont Szocsó, ezen az epiláláson röhögtem pár percet :)

  • Ja és a 2 kombinációja az igazi: kb. 5 cm3 befogadóképességű hónaljtáska, mellé 5-6 papírszatyor különböző menő drága helyekről :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.