mindannyian salejtbunkó púdergecik vagyunk!

Szerkesztőségileg szartunk rátok, mivel éppen mulattunk, ebbe meg nem fér bele a szórakoztatásotok is. Ami jelenleg foglalkoztat az az, hogy vajon ha jobbra fordul az idő és kimegyünk a greenpeace iroda elé, majd én leöntöm magam olajjal, CsM meg kifekszik, akkor vajon megmentenek-e (CsM esetében ezt úgy tudom elképzelni, hogy rongyokkal nedvesen tartják, majd valahogy visszatuszkolják az óceánba).

(Ha Mukka jól viselkedik, talán lemosdatják, és nem begyújtják!)

Most pedig elindulunk a szépművészeti múzeumba!

(a történelem meghamisítja önmagát, a címet egy prominens médiabubus adta, aki korrumpálódhatna, ezért kitöröltük innen a nevét. nyehehe! ha bármi mással kapcsolatban nemtetszéseteket fejeznétek ki a pozorral kapcsolatban és van annyi pénzetek, hogy vegyetek nekünk egy sört, akkor hajrá. Pálinkáért nevet is változtatunk, vagy kekszet egyensúlyozunk az orrunkon!!!)

6 Comments

  • kinn voltam tegnap kocsmázni, meséli egy haverom, hogy: milyen volt amikor síelni voltak valamikor és egy gyerek, biztos nem ismerjük, Szél Miklós…
    Visszakérdeztem, hogy Mukka? Erre meg nézett Oli nagyot, hogy ismerem. De egyéb karmikus kapcsolat is van, mert Oli angliai lakótársa meg Eszter középsulis haverja volt, én még ismerem is őt a pre-eszter időkből.

  • Be: csak nem az csodalatos Kazincbarcikan laksz? :))
    Ugy nez ki iden is lesz meg az uriemberrel(und kedves csaladjaval) egy sielos kor :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.