A macskásnő

This post was written by Cs.M. on February 23, 2009
Posted Under: Egyéb,Rajzolat

06

Népesség!

Mostanság lehet találkozni egy olyan társadalmi jelenséggel, amit mi a szerkesztőségben “macskásnőnek” hívunk. Ha macskanő lenne és Misellfejfer akkor még oké lenne, de sajna nem. Hogyan is alakul ez ki? Lássuk csak:

Manapság egyre több nő marad egyedül, mert nem tudnak megmaradni a pasik mellett. Ennek a nők szerint legtöbbször a férfiak az oka, mégpedig azért mert:

– minden férfi hülye,

– megcsalnak,

– olyan gyerekesek

– nem tudok rájuk támaszkodni, vagy nincs egzisztenciájuk,

– “még nem feledtem el azt az előzőt, aki már két éve le se szar és már a negyedik nőjét fogyasztja, de én még hiszek benne hogy engem szeret, és vissza fog jönni hozzám.”

Ennyi megrázó, és fájdalmas tapasztalat után a csajok megbeszélik plüssmackóikkal, hogy a fájdalom rossz, és kijelentik hogy “NEM KELL PASI”! Elhatározzák, hogy beintenek természetanya programjának, és kivesznek, vagy ha tehetik vesznek egy lakást, hogy ott élhessék végre “jajjdeönállóvagyok” életüket. Mert ha nem tartozunk senkihez, nem is fog fájni az elvesztése ám! Tökéletes jedik.

Jönnek a házibulik, versenysírás barátnőkkel, a belső természetistennő megtalálása, ezotéria, és a mindent irányító hajszín megváltoztatása! Végre minden tökjó, nem kell más fingját szagolni, az a rohadt wc deszka is mindig le van hajtva!

De egy idő után meglátogatja őket a magány, és hiába dobálják meg plüss micimackókkal, hiába tapétázzák ki szobájukat bahiás, drogosmintás faliszőnyegekkel hogy ne tudjon kívülről rájuk törni, az egyedüllét belülről közelít, és átöleli szívüket jeges karjaival. Ezen pedig már nem segít se a terézanyu, meg a sok okos író. Node hogyan lehet elűzni a magányt? Férfi szóba sem jöhet, fujjfujj! De kell valaki akivel törődhetünk, persze csak annyira amennyire nekünk is kényelmes! Melyik lénnyel lehet ezt megcsinálni, aki nem tud ez ellen tiltakozni?

Kerreg a vinyó a fejben, és megszületik az ötlet: Szerezzünk egy macskát! Lehet becézgetni, szeretni, meleg, odabújik, és nem beszél vissza, eszikszarik, és nem foglal sok helyet! Mikellmég?

Fussunk hát le az utcára! Öt macska per négyzetméter arányában könnyű lenne a választás de nők vagyunk, nekünk foltos kell! A legrezgősebb futásképtelen cicust kiválasztjuk, állatorvoshoz elvisszük, féregteleníttetjük, vitamin szurit tolatunk bele, hazavisszük, kiskosarat veszünk neki, és meg is vagyunk. Megtörtént hát, bevégeztetett!

Megszületett a macskásnő!

Vannak azonban még igények amikre előbb utóbb szüksége lesz a macskásnőnek, lévén nő, és „felnőtt”, ezért nem tagadhatja meg hogy kell neki a sex, meg a kultúra, szórakozás, és az hogy majd egyszer valaki tudjon játszani, és odafigyelni a gyerekeire, akiket természetesen örökbe fogad, esetleg spermabankból vesz. Mindezt azonban egy macska önmagában nem tudja nyújtani, így más praktikus animalt is be kell vállalnia a macskásnőnek, hogy igényeit kielégíthesse. Mivel mi jófejek vagyunk, és nem bírjuk a síró nők látványát, (bár szívünknek benzin a könnyük), összeszedtük a lehetőségeket, miféle állatokkal lehet megoldani ezen igényeket, milyen lehetőségek adottak.

Pénzkereset, egzisztencia:

01

Azt gondolhatnánk hogy az állatok nem tudnak dolgozni, pedig dehogynem! Azért mert nem tudnak elmenni munkahelyre, és ott teljesíteni, kommunikálni a többi „állattal”, attól még tehetnek egyre népesebb családunkért. A kecske tud tejet, sajtot, adni, a tik tojásolni, a házi tehenünk szülhet nekünk bocikát akit levághatunk és megehetünk, a fészerben nevelt búza, és egyéb növényzet pedig magokkal ajándokoz meg minket. Étel és ital, minden van, tehát ez kilőve, a felesleget pedig eladhatjuk! Egyetlen de igen nagy hibafaktor az hogy mindegyik munkaerő, sok helyet foglal, rengeteget eszik is, és mindenhova odaszarik!

Sex:

02

Kényes téma, mivel animálsex, de nem vagyunk már az általános iskolában, meg modernek vagyunk, úgyhogy csapjunk bele! A macska sajnos nem jó, mert tüskés a nyelve, és a megfelelő helyre kent hideg tejföl sem tompítja ezt a problémát, így hát nézzük a cicust ki tudja kiváltani a mókából. Itt is van mindjárt lehetőségként a ló! Állítólag nem a méret a lényeg, hát most itt a lehetőség megtudni az igazat, úgyhogy harapjatok rá egy törölközőre az eksön előtt, és sok sok níveát használni csajok! Lehetőségünk még egyéb nagy”testű” állatok bevetésére: bika, és elefánt, kinek igényei szerint, és hogy mekkora a “lakása befogadóképessége”. Hátrányuk az, hogy rengeteg helyet foglalnak, nem lehet hozzájuk bújni esemény után, és mindenhová odaszarnak.

Művelődés, kultúra:

03

Artkafféba, felolvasóestre, lajhárral menjünk, mert az ugyanolyan belassult lesz mint a többi drogos filozófus, és így nem lesz feltűnő a különbség. Azon kívül egy lajhárnak nyugodt szívvel gagyarázhat az élet értelméről bármelyik világmegváltó költöfekély, mert úgyis csak az a lényeg hogy magáról beszélhessen. Majommal nem szabad mennünk kulturális rendezvényre, mert félő hogy vidámságot, vitalitást hozna az eseménybe, és fingós poénokkal dobná fel a hangulatot. Okkal félhetünk attól is, hogy esetleg szó szerint „leszarja a társaságot” – ez bizonyos szempontból üdvös, de hosszabb távon nem előnyös!

A női gondolatok kitalálása: Olyan állat nincs aki képes erre!

Gyerekekkel játszás:

05

Az ember legjobb barátja a kutya, és így gyermekeinkkel is nagyon jó viszonyt tud kialakítani. Olyan mint egy apuka; nagyméretű példány esetén, ő sétáltatja a gyereket, és ha gonosz pánkok bántani akarják megvédi tőlük. A beszélgetés a gyerekkel részt meg már régóta úgyis a pszichológusok oldják meg! Hátránya az, hogy nem tud megfelelően sexuálisan felvilágosítani, mert ha megteszi, gyermekünk nem lesz túl népszerű embertársai körében, azonkívül ha mindenre ő tanítja, előbb utóbb maugli lesz a gyerekből, és akkor már mindkettő mindenhova odaszarik!

Összegezve az fent írottakat, látható, hogy minden igény kielégítése csak akkor lehetséges, ha beköltözünk egy állatkertbe. Az aki ilyet csinál, az meg úgyis egy nagy állat. Ezt neveznék ám népes családnak. Idáig azonban nem fajulhatnak a dolgok, és a macskásnők feltehetik a kérdést: Hát akkor sosem leszünk már boldogok?

Hölgyeim! Figyelmetekbe ajánljuk azt az „állatot”, amit a Természet/Isten termelt ki évezredekkel ezelőtt és aki minden felsorolt igényt, műveletet, képes egyedül is elvégezni, mert erre lett teremtve, ez pedig a FÉRFI

04

Lássátok be, kellünk nektek! Úgyhogy tessék csak együttműködni velünk, nem harapunk, viselkedni is tudunk, csak néha vagyunk büdösek, és csak oda szarunk ahova kell!

Hozzáfűzés

#1 
Bandi on February 24th, 2009 @ 2:42

Van olyan, hogy fekális fixáció?

#2 
missbungle on February 24th, 2009 @ 9:49

ez durvajó lett :D (és igen, még mindig nő vagyok de akkor is – vagy pont azért :)))

#3 
MRBUNGLE on February 24th, 2009 @ 10:31

Hm hát néhol lapos de kis belebarmolással mégjobb lehetne. De azért a végére nem tudom hogy itt véletlenül nem egy magányos, néha büdös és sokat fingó férfi keresi a macskáspicsák társaságát? Miután már elég jól kiírtam magam a közszeretetből elmondom: A cikk fele kurvajó! A többi nemszámít. Manapság ez előny! Csak így tovább még ilyeneket! Hátha beírna valami sértődött macskásnő akin lehetne röhögni. Szerintem az index szakítósblogjába is bekéne küldeni bár ahhoz túl színvonalas de néhány szerelmi bánatost hátha helyrehozna. (a többi meg nem bírná a feszkót és magánbökne túl valami hegyeset)

#4 
Fandi on February 24th, 2009 @ 10:40

“Még” mindig nő vagy? He?
Ezzel azt akarod sugallani, hogy változás várható ebben az állapotban? :)

#5 
mukka on February 24th, 2009 @ 12:31

“meg egy macskabol nem lehet baj”

Ez a a Simpsons klasszikus macskasnojenek eredettorteneteben hangzik el, amikor meg ugyved es karrierista, akinek nincs ideje kapcsolatokra:)))

http://scienceblogs.com/zooillogix/simpsons_CrazyCatLady.gif

#6 
csm on February 24th, 2009 @ 12:40

Már nem is fingok annyit M.R.Bungle:-D

Egyébként van egy másik típus is aki valszeg megérdemelne jó pár tarkóst, (lehetőleg egy csilingelő komnínóval kivitelezve)ez pedig az a fajta, aki kutyust vesz a pasija mellé, és úgy csinálnak, mintha a közös gyerekük lenne. A pasi meg valszeg örömmel odaadnák a kis pupikutyát egy kínai kifőzdének….
Milyen érett,és felnőtt viselkedés ez nemdebár csajok? Tiszt.a kiv!

#7 
mukka on February 24th, 2009 @ 20:25

lattam mar ilyet, nagyon gazos volt. azota valszeg mar elhasznalodott par pupi attol fuggoen, h mennyi idore hagyta ‘anyu’ ‘apuval’ a ‘csoppseget’.

az esetrol nincs bovebb infom, mindossze sejtheto, h ez tortent, szoval a petasok legyenek kedvesek ne varjanak a haz elott egy vadkannak alcazott uazzal, h aztan azzal probaljanak meg elutni.

dzsinkuje barzo!

#8 
Bandi on February 25th, 2009 @ 0:20

Vadkannak álcázott UAZ. Haha.

#9 
missbungle on February 25th, 2009 @ 14:34

Fandi, nemtom, most hirtelen itt lett egy férjem is :O úgyhogy nevörszéjnevör :DDD na jó, nem…
Viszont az az érdekes, hogy nyuggerkorba érve mintha elszaporodnának a tacskópupitulaj nénik – persze lehet hogy ők unokahelyettesítő pupitulajok (mert a szívtelen onoka csak karácsonykor látogatja meg őket felzabálni a bejglit) csak kihalt mellőlük a nagypapi… és a macskásnénik meg csak kevesebbet vannak az utcán és ezért kevésbé szembetűnők…

#10 
klinkina on February 25th, 2009 @ 23:47

poén a cikk, gratu hozzá =) de szerintem más a végkifejlet:

Gondoljatok bele, az ilyen “macskásnők” igényeinek tökéletesen megfelelő, csak néha büdös férfiból sajnos erősen hiány van…. a cikk alapján az állatok sem válhatnak be a pótlásukra… Akkor mi a teendő?

Természetesen a szingli nőket kell párokba rendezni! =)

Ez a megoldás rengeteg előnnyel járna… Egy nő nem mondja a másikra, ha rosszkedvű, hogy “biztos menstruál”, nem fingadozik nyílvánosan, dekoratív, pontosan átérzi a másik nő igényeit… ÉS a magyarság fogyásának megoldását is elősegíthetné, hiszen kevés az olyan férfiember aki nem szereti, ha két nő ölelgeti egymást… =)

u.i. : egen, nőnemű vagyok én is =P

#11 
SzocsO on February 26th, 2009 @ 7:53

Cs. M.,
miért pont a macskákat kell basztatni? : )
De amúgy kurva jó.
Új kategóriaként a macskáshapsi szerepében jelentkezem, de nem saját dögjeim vannak, hanem az egész utca pacskapopulációját nevelgeti a kiskertünk. Mindegyik megfoghatatlan, gyilkos utcai harcos, de imádnivalóak : )
Azért is, macskák a legjobbak!

#12 
Fandi on February 26th, 2009 @ 8:36

Ms. Bungle: nemváltoztatáshoz asszem lehet tanácsot kérni Szocsó úrtól. Legutóbbi hozzászólása alapján már Szocsó kisasszony.

#13 
mukka on February 26th, 2009 @ 11:55

>ÉS a magyarság fogyásának megoldását is elősegíthetné, hiszen kevés az olyan férfiember aki nem szereti, ha két nő ölelgeti egymást… =)

ket(tobb) no olelkezesetol valoban csak a magyarsag elfogyasa varhato :)

elarulok egy titkot: valojaban a ferfiak csak azert szeretik a az ‘olelkezo’ lanyok latvanyat, mert kis programozott fejukben mar az jar, h a kovetkezo pillanatban mar ok is ‘olelkeznek’ (valosan megoldast kinalva az emlegetett fogyas ellen) :)

hiaba, a kotelessegtudat :D

#14 
Fandi on February 26th, 2009 @ 14:48

Szerintem arra célzott, hogy két nő ölelkezése elősegíti a hirtelen vágyat a kopulációra az unott, házas férfiakban körében, így segítve a populáció növelését. És nem feltétlenül szükséges aposztrófot használni, tudjuk mi mindannyian, hogy a csúnya baszásról beszélsz a magad ékezetlen módján.

#15 
mukka on February 26th, 2009 @ 15:16

hmmm, allami tamogatast a pinkpornonak?

#16 
csm on February 26th, 2009 @ 16:51

valojaban a ferfiak csak azert szeretik a az ‘olelkezo’ lanyok latvanyat, mert kis programozott fejukben mar az jar, h a kovetkezo pillanatban mar ok is ‘olelkeznek’

Mielőtt valaki félreolvasná, ez nem azt jelenti hogy az ölelkező csajok látványa a férfiakat is egymás ölelgetésére sarkallja, hanem arra hogy szaknyelven fejezzem ki magam: a csajokat ölelgetni és nagyon megbasssszzzzzz…ni!

#17 
mukka on February 27th, 2009 @ 13:05

koszonom a helyes ertelmezest.

leirom mindeki lelkiidveert: baszni :D

#18 
SzocsO on January 12th, 2010 @ 20:32

Basszus, flesbek
Miért éppen Alaszka SE3/EP7 00:37:11, most néztem, ez a post ugrott be egyből. Adam megmondja a frankót Maggie-nek. Ehhez a cikkhez ebben a pontban kapcsolódik:

“még nem feledtem el azt az előzőt, aki már két éve le se szar és már a negyedik nőjét fogyasztja, de én még hiszek benne hogy engem szeret, és vissza fog jönni hozzám.”

Kicsit más az értelmezés, de a világ egyik legjobb sorozatában már húsz éve megmondták a tutit a macskásnőkről :D

#19 
Mainframe on January 24th, 2010 @ 11:04

Én azért kiosztanék egy-két tarkónlövést a magyar szövegkörnyezetben konzekvensen használt “sex” kifejezésért. Egy ideje egész jól magyarítva lett a szó, úgy írjuk: szex. Bonyolult, tudom, de próbáljuk meg ezt használni.

#20 
bachterman on January 27th, 2010 @ 7:05

a pléhsztásön ütött ám. :D

Add a Comment

required, use real name
required, will not be published
optional, your blog address

*

Previose Post: