Te híztál?*

A Pozor! dietetikus rovatát olvassátok

Mint azt nyilván nem tudjátok a Pozor 165 kiló húsból, bőrből és szeretetből áll, ezért van némi elképzelése a szépségről és annak formájáról. Mivel úgy tűnik igen sikeresen tudunk dolgokat kategorizálva észt osztani, ezért ezt a témát is így nyaljuk körbe.

Amiről itt és most beszélni fogunk az a súlyprobléma. Elsősorban: az elnevezés fals, mivel nem maga a súly a probléma, hanem pl a hűtő előtt fél kettőkor sírva zabáló zugevő, aki utána karcosra hányja a nyelőcsövét, eldugítva a budit.

Tehát igen, kedves pajtosok, itt most szummázni fogjuk a súllyal és külalakkal kapcsolatos akedemikus tudásunk legjavát.

Túlsúly

Mivel általában az, hogy az illető elhúzza a belét futni szóba sem jöhet, megoldást kell találni arra a problémára, hogy az alakjával szemben kihívásokkal küzdő egyén ne idegesítse halálra a környezetét(esetlegesen ne vékony barátnője pasiján (rajtad!) töltse ki abbani frusztrációját, hogy neki már megint nincs senkije, vagy hogy a starndon már megint nem tudott kijönni a vízből mert jöttek a greenpeacesek és visszadobták).

idegesites

Férgesedés

A galandférgek beszerzése általi fogyást tiltott kategóriának tekintjük.  (csakúgy, mint a géndoppingot(nem állhatjuk ha az ember olyan jópofa állattal fajtalankodik, mint a delfin)).

Shakkatteyra swami módszere

Kortyoljunk a swami által hozott vízből, ami a szent Indusból származik. Érezni fogjuk, hogy a következő hetekben rektálisan és orálisan elhagyják szervezetünket a mérgek, a csakrák kitisztulnak, a szervezet egyensúlya helyreáll.

Vérhas módszer

Kortyoljunk a Gyanta Jani által a hozott vízből, ami a Sajóból származik. Érezni fogjuk, hogy a következő hetekben rektálisan és orálisan elhagyja minden létező dolog a szervezetünk. Ha szerencsénk van, akkor még lesz annyi erőnk a kórházban, hogy a szintén vérhassal kezelt Shakkattyra affektálva felsőbbrendűsködő követőit megfojtsuk az infúziós vezetékkel.

Salaktalanítás

A természet egyik legelfogadottabb fogyási praktikája a szarás, egy alkalommal, nagyjából egy-másfél kilót lehet leadni. Aki vállalkozó kedvű, megteheti, hogy nem eszik, csak tisztul, és megnézzük hátha nem hal bele.

Vegetariánusok

Az ember gumós zápfogú emlős lévén predesztinálva vagyon a mindenevésre. Punktum. Pusztán annyit kérnénk tőletek szerkesztőségileg: hogy mint a buzulást,  ezt se nevezzétek  természtetesnek, vagy normálisnak.
Bár semmi közünk hozzá, de egyben biztosak vagyunk: a természet anya nem ezt akarta.

repa

Norbi

Norbert egy fasz.

Egyéb:

Bulémia

Az kóros alultápláltságról, mint ideálról a szemét demagóg média tehet, a csajoknak csak két lehetőséget hagyott:
a., megtanulni kihányni a reggeli kefírt
b., rászokni az önálló gondolkodásra

Reformkonyha

Hogy még véletlenül se kelljen a sportolás vétkébe esnünk, de mégis karcsúak maradhassunk, kerülnünk kell az olyan étkeket, amik hízlalnak (perkeltek, csipsz, és mindenféle zsíros testszövetek amelyeket állatokból vágnak ki)! Helyettük itt vannak azok az anyagok amiket nyugodt lelkiismerettel fogaszthatunk, mert bár ízük mint a bűnös étkeké, mégsem hízunk el: papírdarabok tejporral és vízzel, fűrészporleves újházi csirkearomával, füstaromával átitatott növénypépek, vattacukor ízesítésű vatta, alga, végezetül a “bélszínszeletek Leoncavallo módra” ízesítésű gumiarábikum.

Pozor módszer

Műveletünk nagyon egyszerű, a lélek alapos ismeretén nyugszik. A gyógyulni vágyó alanyt mezítelenül, kezünkben egy disznóperzselővel végigkergetjük a csúcsforgalomban városon, ahol természetesen mindenki kiröhögi. Ha jól végeztük dolgunkat, olyan törést okozunk az önbecsülésében, hogy addig nem mer majd kimenni az utcára, amíg nem lesz megfelelő az alkata.

A “Nagy-Magyarország” módszer:

Vegyünk részt háborúban (alkalmasint utcai harcban) és hagyjuk, hogy egyes részeinket elcsatolják.

Atkinson módszer

Etkinzon egy elhízott disznó volt és addig zabált a fogyókúrás könyvei bevételéből jóízűen, még bele nem halt. Aki nem hiszi az járjon butána

MÁRA ENNYIT, JÓÉTVÁGYAT!

(*a címet Czintner Tamás barátunk örök mondata ihlette)

9 Comments

  • kéne csinálni egy életvezetési tanácsadó céget, már elképzeltem a jelszót is: Pozor! Találd meg a benned lakozó orkot! :D

  • Az anorexia nem a hányás, hanem a nemevés. Ha ehhez ideológia is társul, az a fényevés, megtisztulás, stb… Amire te gondolsz, az a bulémia.

    Amúgy meg mi a gond a Sajóval? :)

  • jogos, javítva :)
    Nagyon nem mindegy, hogy be se viszi, vagy csak megjáratja bent egy kicsit.

    A Sajóval semmi baj. Sőt ha rájövök, hogy milyen ideológiával tudom rávenni az embereket arra, hogy az rákenjék az arcukra a belőle származó azbeszttel kevert salakot, akkor még gazdaggá is tesz. Hahahahaha!

  • Igen végül is ha Medveczky Ilona minden reggel iszik pár cseppet a vizeletéből, mert az őrzi meg a szépségét, akkor csak valami idióta médiaszemélyiséget kell megkérni hogy legyen a reklámemberünk. Aztán majd ásunk magunknak bugyrot a pokolban, ahol egész nap star wars-ot nézünk ugyebár:-D

    “Győzze le a legszebbet, vegyen ön is azbesztet”

  • “Sajóvízből kivont kicsi, olyan mint a Misi-pisi”

    (azért a becsület kedvéért jegyezzük meg, hogy a Misi-pisi egy hevesi szippantóscég neve)

  • Sziasztok,
    idáig csendesen, hozzászólás nélkül olvastunk benneteket bnőmmel. Viszont a mai reggelen ettől az alkotásotoktól félórás sírögőrcsel társuló fulladásos röhögéssel keltünk.
    Köszi!!!

  • Örvendünk minden vidám léleknek :-)!!!
    De vigyázat!!!
    A boldogság híízlal, úgyhogy erősen gondolni, haldokló hörcsögökre!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.