Pozika

repcsi1

Nedves embertársaim!

Elgyött az idő hogy kinyomjam gennyes kelésemet, amit az emberiség hülyesége növesztett a viselkedésközpontomba, és amitől mostanában kiscicákat preparálok. Tumorom okai pediglen a mai divatos szórövidítések, amiktől rángást kapok. A jól bevált kigyalázós terápiát alkalmazva indulatlevezetésként,  leírom azokat a “röviket”, amiktől egy főtt tojással is képes lennék agyonverni (tisztelet a kivételnek) azt, aki ezeket használja, esetleg kitalálja. A röviért most magamat ütöm.

Tehát:

Kovi ubi, ügyi, pari, birkapöri, öri hari, öri bari, barinő, egi, csomi, ari, szivcsi, köszke, sali, A Károly név rövidítése vagyis Kari, kari (videokártya), főkari (játékban karakter) konci, akcsi, piriburi

A legerősebb amiért a zombipandákkal etetem meg az agyát annak aki használja, az a kukorica helyett a: kukori

KNÁÁÁÁRGHHHH!

Nosza több nem jut az eszembe, mert én ezeket nem használom, meg nem is ismerem, csak amikor valaki mondja, vagy olvasom valahol, akkor vágyom a kiscicabelezésre. Szóval házi feladat gyanánt, megkérlek tikteket népek, hogy aki még tud ilyen rövidített szavakat, kommentben ossza meg vélem és a közönséggel, hogy már semmin se tudjak meglepődni, ezáltal eljusson lelkem a megtisztulás kegyes állapotjába. Ha ez nem motiváló tényező, gondoljatok a kiscicákra.

makkasag

55 Comments

  • Nem merestem volna elő ezt a postot, de most olvastam egy focivébés rövidítést: tizenegyes = tizi

    Lőhetnek. Ezt be, őt le.

  • Szuperszubcsintos! ( na ettol ha meghallom kifordulnak a beleim)

    De az a kollega aki a fentebbit mondta mindig, o tole hallottam azt is hogy ugyfelszoli: ugyfelszolgalat.
    Igen es ez a szemely nemet-tortenelem diplomat szerzett allitolag a Pazmanyon…Gratutula…es hat erted Szuperszubcsintos tizi!!!!

  • Tegnap este ezért már megkaptam a büntetésem CsM-től, de megérte. A meccs nézése közben csúszott ki a számon: Te kinek szurizol? Majd elégedetten hátradőltem, és fogadtam a sötét pillantásokat.

  • A -kót és az -ancsot kihagytátok (Meskó, bulkó, szeszkó, telkó, cipkó ill. tassancs, szoppancs, cippancs, ciggancs, tussancs… A másmilyen példákat, mint Teszkó vagy kullancs,nem számítva.)
    Na ezektől – osztálytársnőktől napi kb. 8 órában hallva – erőteljesen ki készül fordulni a belem.

  • A tetkót kihagytad. Amúgy én az olyanoktól, mint a teló, telcsi, höri, ikszdé, efbé, ikszdéikszpélol, stb… nyúvadok ki.
    És mindezt napi 8 órában hallgatni… hát, rájuk szabadítanám a húgom döglött hörcsögét.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.