Gályarab

ferfiportre

Kedves felesbarátaim!

Nem ezt a postot vártátok, de ez most itt a reklámhelye lesz! Arról vala szó, hogy készítettem egy portfoliót oszt feltettem a netre, hogy jól lássák az emberek, és azt mondják húúú és háááá. Aztán meg azt hogy adok neked munkát CsM!

Itten megtekinthető jaz portfolijó e: http://www.madaraszgergely.hu/portfolio/

Szóval azzal a célzattal készült, hogy aki megtekinti, esetleg megéhezik egy portréra, vagy egy Madarász képre, vagy illusztrációkra  a “sikoltás a tanulmányi osztályon” című egyetemista verseskötetéhez, az jól szól nekem, vagy ajánl ismerősének akinek ilyen igényei vannak.
Akkor meg pláne szól, ha tud stabil hosszútávú munkát, mert akkor öröm, mosoly, következik bé, amitől rajzolásba kezdek, lelkem virágoskertje pedig felhasználja azt a sok trágyát, ami összegyűlött benne, hogy szépséges  tulipánokat növesszen rajt.
Ugye ezt akarjátok? (jedi elme trükk)

No bátran reklámozzatok, kérdezzetek, egyetek vegyetek, tibicsoki, atombo…ringlispil!!!!
És köszönöm persze!!!

6 Comments

  • :D
    Elárulom mi a megfejtése a dolognak!!!
    Az összes képen ami rólam az utóbbi években készült, az látható ahogyan éppen:
    -iszok, torzan vigyorgok, répa van a kezemben, vagy sör, feles, kés, fáklya, egy r2d2 bábú, evőpálcikák lifegnek a hajamban, Mukka van mellettem és nincs szívem átmontírozni medvebocsra.
    Úgyhogy kellene rólam egy két nyermális fotó is:D

  • ha en fenykepezek, akkor nem latszom a kepen legalabb, ellenben akkor az utolso kivetelevel azok a dolgok latszanak, amiket felsorolt :)

    ja, egyebkent rajztanar a lelkem, ha nem derult volna ki, szoval tanarmelo is johet!

  • Hmmm sokért nem adnám ha CsM lenne a rajztanárom a helyett a tehetségtelen, idióta némber helyett, aki betölti e szerepet iskolánkban… De sajna két éve leosztályozóztam, idén meg ballagok, pech :( :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.