Közhírré tétetik hogy:

Drágalátos Publikum!

Először is nesztek:

tekintetes

Másodszor: felhívásunk, bejelenteni valónk van hozzátok, mely emigyen szóla vala:

Nov 21-én  Egerben az Egal Cult Cluban jól megnyílik a második “Offline” nevezetű Pozor kiállítás. Mindenki menjen nézze meg az alkotásokat, igyon, okádjon mogyorót orrán keresztül, és társalogjon a kvantum-összefonódásról, igény szerint a hullám-részecske kettősségről.

Ugyanakkor ha minden jól megy, és sikerül lejutnom, meg lesz nyitva, általam, és két vagy három órás pozor szeletelős DnB és lakodalmas brékbít szettet fogok lejátszóval szórakoztatástokra elébetek tárni.

No és itt jöttök ti a képbe! Ha mindezt akarjátok, akkor figyelmezzetek most szavamra:

Aki tud embert aki pénteken, vagy szombaton (utóbbi jobb volna) megy Pestről Egerbe, és vasárnap vissza egerből Pestre, kocsival és el tudna vinni oda vissza, vagy tud valakit aki ezt megtenné vagy ő levisz és egy haverja visszahoz, esetleg van egy repülő egyszarvúja aki elreptetne a célállomásomra az szóljon mindenképpen. Helikopter is megfelel egye fene! De viccen kívül! Jó a helikopter is. De tényleg viccen kívül aki tud segíteni szóljon, és kismadarak meg őzgidák fognak mézesen énekelgetni a fülébe, léptei előtt rózsaszirmok hullanak majd, testét aranyból mintázzák meg és templomába szűz lányok simogatása között lépkedhet be hogy elfoglalhassa trónját.

Aztán persze jönnek majd a dodókacsák de az más történet…

Szóval szóljatok ha tudtok valami megoldást, kommentbe bele írjatok!!!!

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.