Negatív vagy!

Májne Dámen und Here!

Elkészült az új Pozor Big Band dal, melynek címe: Negatív vagy!

Tudni kell, hogy ez a szong előbb íródott mint a Zsírdal, de mivel sokkal hasadtabb, nem mertem közzé tenni gondolván hatására eljönnek értem a fehér ruhás bácsik kerek lámpás mentőautóval, és aztán élhetek tündecukron örökre!

A zsírdal sikerén felbuzdulva, mégis elétek tárom, mivel úgy érzem üzenete pozitív, és nem ártok vele az emberiségnek, aki meg így érzi, az kezdjen el lehülyülni az én szintemre, csak ajánlani tudom!!!!
Fogyasztása nagy mennyiségű főtt tojás felhalmozását, és képzeletbeli barátok kitalálását vonja maga után! A mellékhatásokról kérdezze meg a betegtájékoztatót vagy olvassa el kezelőorvosát, gyógyszerészét!

KNÁÁÁÁ!!!

23 Comments

  • Én “olyan negatív” vagyok.És ez most elgondolkodtatott.Ki hitte volna,igaz?
    :P

  • Madi! Fogadd legmélyebb elismerésemet, amiért ebben a nehéz gazdasági helyzetben is meg tudod őrizni optimizmusodat és csípős iróniádat.
    Mindazonáltal zenei karrierben ne nagyon gondolkodj! :D

  • Pedig már elküldtem a szongokat a Sonynak is hogy ha még van idő tegyenek be előzenekarnak Szelin dion elé!!!
    Azt mondod esélytelen?
    Vagy negatív vagyok?

  • Szó sincs róla, a tehetséged páratlan a zenében is, csak az a sok mp3 letöltés teljesen tönkreteszi a művészetet. Ezt hallottam a múltkor egy buszon ahol én mondtam.

  • “…ahol én mondtam”:D:D Ez milyen már:D
    Gyémánt berakásos? Azt hittem kerek kis asztalom lesz négyzetrácsos terítővel és amit gyémántra szánok elfröccsözzük:D

  • Ezt valami nyers verzióban már régebben átküldted, ha jól emlékszem, már akkor is feltűnt, hogy… ööö… nem rossz, de amikor 1.34.23-nál… na ott az a cisz nem eléggé karakteres. Csak azért nem szóltam, hogy el ne vegyem a bátorságod kirakni esetleg vmikor a pozorra.
    Hú, de kurva vicces volt, de ha már beírtam, nem törlöm ki, szenvedj CsM, ezt cserébe megérdemled :D

  • Köszönöm köszönöm a korrektúrát, már az hangképzés tanárom is említette hogy kicsit karcosan hajlik abban a regiszterben a hangom…most kicsit elbizonytalanodtam. Lehet hogy böllérnek kellene mennem inkább?

  • Szerintem ne add fel Madi, Ákosnak mindössze csak be kell látnia, hogy bár nyilvánvalóan a zenetörténelem legfényesebb korszaka és egy egyben kicsúcsosodása volt az a négy pincei próba és egy gimis diáknapos fellépés 2001-ben, mely a STOP zenekarnevéhez köthető, mégis dicséretes minden olyan -bár meddő- próbálkozás, mely továbbra is keresi eme beláthatóan befejezett műfaj nem létező kiaknázatlan lehetőségeit… És az a felvágott karon csüngő cica a végén, hát az nagyon hasít :D

  • az egy tetves vámpírmacska, az előző postból lógott át ide. Éppen rácuppanni készül a sebesülésre.

  • Nincs véletlenül egy werkfilmed az alkotási folyamatról? Roppant szórakoztató lenne látni / hallani, ahogy fejhallgatóval a fejeden “felénekled” a különböző szólamokat a süketszobában. :))
    Egyébként én részemről Robot Robi véleményét osztom. :)

  • Cs. M. , ez már nekem is sok volt! Uhh, ahh! Most egy hétig nyaldos6om a sebeimet, amit ezzel a dallal okoztál…

  • Ezt a Robot Robi vonalat érdemes lenne továbbvinni. El tudnék képzelni egy metal-eposzt is vele. Az első rész lehetne mondjuk: Robot Robi az operában

  • Nosza biza Robot Robit már leszerződtettem ahogyan Disznódokit, és nemsokára színre lép majd Rongyos Aladárné is!

  • najo inkabb en halgatok egy kis kereszteny hip-hoppot ok legalabb megmondjak: ha megolelsz valakit akkor az iszonyat rombolo hatassal lehet a szemelyisegfejlodesedre hiszen mellek nyomulnak egymashoz esetleg pocs pocshoz er vagy pocs pu.. ez annyira rettenetes hogy nem is ragozom tovabb mert meg szexualis izgalomba jottok.. olelkezzetek oldalrol jo kereszteny modjara: http://www.youtube.com/watch?v=m_Oj0-splZw (mondjuk az szimpi hogy a szam vegen konkretan kivegzik az egesz bagazst)

  • Miután Alvarával (és sokan másokkal) magunkévá tettük előző (következő) remekedet, ettünk KNÁposztás tésztát, találkoztunk KNÁroly bácsival (tudod, Frakk), ittunk KNÁvét, és ki tudja még mi mindent tettünk, vagy fogunk tenni, tökéletesen integráltuk már eme csodát is az “Ugye milyen izgalmas?” és “Simogassál kiscicát!” mondatokkal. De ami a leglényegesebb, meglátogattuk XV. kerületben lakó ismerősünket (ugyebár PRÁKospalota), ahol sütöttünk-főztünk (közben persze ittunk igényes szprájtot), majd a sütés közepén egyik főszakács egy fűszeres üvegre tekintve felkiáltott: “Ez meg mi a PRÁK?”. És még azt hiszi valaki, hogy csak Eger-környékén vagytok ismerősek. Hát nem. A captcha meg nehéz.

  • Egy jó ideje az a szavam járása, hogy “húzd meg a faszt!” de kezdek átállni arra, hogy “simogassál kiscicát!”, meg “igyál igényes szprájtot!”.

  • :D:D És ezt a szóhasználati változást értékelik az operabálban is ugye?:D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.