Állatképtelenek.

Kádváskéjim!

Már megint gondolkodtam! Tudom nem kellene, de eszembe jutnak dolgok, hiába csapkodom a fejemet kardántengellyel  és hijába nézem az emtívít nonsztopp. Ezeknek ellenére mégis olyanokon agyalok hogy bizony az állatok nagy része mennyire de nagyon nem tudja értékelni azokat a szituációkat és lehetőségeket amiket az élet eléjük tesz.

Nidda ilyeneket például hogy:

01 copy

02 copy

03 copy

04 copy

Mivel a képek nagyrészt olyan vágyakat és igényeket tükröznek amik erősen a férfi nem fejében forognak, gondoltam keresek olyan szitut is, ami a nőkre jellemző, de nem találtam mert nem tudtam a csajok fejével gondolkodni. Kérem tehát nőnemű olvasóinkat ha tudnak olyan helyzetet amit ők szívesen átélnének, de ezt egy állat teszi akinek közömbös a dolog, akkor írjátok meg kommentbe bele, mert nélkülözhetetlen ez nekünk a “Mit akar a nőm” fedőnevű kutatásunkhoz!

Hajráf!

22 Comments

  • Én személy szerint csótány lennék a plázában. Azon belül is valamelyik puccos boltban, ahol egy pár zokni akciósan 19.990, TEHÁT magamtól sose merészkednék be, de mint svábbogár teljes lelki nyugalommal korzóznék odabe’.

  • 1. muslica egy oylan pinceben ami tele van tokaji aszuval
    2. a mcskaimmal is helyet cserlenek mert ok hisztizhetnek meg nyavoghatnak korlatlanul es mindig le vannak cukizva.

    egyenlore ennyi..:)

  • Ahaaa! De a cicák ezt értékelik szerintem. Mondtam hogy ütni kell őket és akkor dorombolnak is. Vagy az nem az, és ezért nem csinálták eddig nekem?

  • Most, hogy jobban belegondolok, szívesen lennék fekete özvegy is, a nőiesebb fajtából.
    – Hú, bazmeg, már megint kocsmáztál, Párom, aki hím pók vagy, sőt még seggrészeg is vagy, gyere, hadd egyelek meg, úgyis untalak már.

    Semmi kötöttség, felelősségvállalási kényszer vagy jogi útra terelt következmények letöltendő szabadságvesztés formájában. A fekete özvegy lánypóknak arany élete van, én mondom nektek!

  • Draga CSM!

    Azert az elegge aberralt szerintem hogy utom oket es doromboljanak?….ennye ez nem a szadomazo klubb.

    En a macskakban azt birom hogy olyan akaratosak. Meg a kutyaknal az van hogy tok huseges meg a gazda kozeppont, addig a cicaknal az van hogy azt csinal amit akar.
    Macskat nem lehet nevelni csak ugy mert ha raszolok a macskara akkor latszik a kis pofajan hogy eldonti hogy na most jo fej legyek vele vagy sem.
    A fekete ozvegyes jo otlet..bar hozzam tovabbr ais a szemtelen macska all kozelebb:)

  • Akkor elárulom én milyen női példára gondoltam, de nem mertem kitenni:
    Egy nőstény szúnyog szívja Brad Pitt faszát.
    Nyilván vért belőle…

  • CsM, sajnos ez sem jó, mert közben azt képzeled, hogy te vagy Brad Pitt : D
    Mese, amit irtál, na pont azért szeretem jobban a macskákat.

  • Szocso!
    Hat lehet nem egeszen volt ertheto de pont azert irtam le mert irigylem oket hogy megtehetnek barmit…ezert szeretnek macska lenni.
    Igen CsM amit meg irtal Brad-rol hat ja az a baj azzal hoyg latszik hoyg egy pasi talalta ki…..:D

  • Ezt a ‘cicák’ mennyire önálló személyiségek dolgot szerintem ponthogy a macskák találták ki hogy legyen mit felhozni a mentségükre amiért hálátlan növényagyú dögök. De hogy bővüljön a kért női szemmel halmaz, szerintem a kutyámnak ki kéne ugrania a bőréből, amiért egész évben szabadon és következmények nélkül huncutkodhatna leszámítva azt a néhány napot tavasszal, erre nem pont az ellenkezőjét teszi…? Cseppet sem jelen évezredi hozzáállás annyi bizonyos.

  • Mese,
    na akkor én is félreérthető voltam. Én is pont azért szeretem őket. Summa summárum, legközelebb próbálom én is a Macska feliratú kártyát húzni.
    Ha a jövőben komoly konfliktus alakul ki a dodókacsák és a macskák között, nem kérdés, hogy kinek a pártjára állok : )

  • Nem lesz konfliktus! elsöprő győzelem lesz a dodókacsák részéről:D És én már tudom hol a helyem:)

  • CSM hogy hol a helyed?
    1, a sufniban?
    2, dodokacsa menhelyen?
    3, bal kezes muveszek tarsasagaban?

    AMugy miau………a fuletekbe..:D

  • hízósertés. azt dícsérik, ha dagad, nemhogy ellenkezőleg. így érzetre ilyen ‘szia, andi, rég láttalak! de jól nézel ki! bárcsak én is ennyit híztam volna tavaly óta!’

  • t-rex, vagy egyéb nagy, agresszív állat a ruhaboltban, flitteres/fodros miniruhában, tűsarkúban – nyilván hülyén néz ki. kérdezi az eladót, hogy jól áll-e, az meg annyira helyesel, amennyire csak tőle telik.

  • Mesi egyes, leülhetsz! Nem az volt a kérdés hogy mi vagy ki lennél, hanem hogy milyen állat van akit irigyelsz és ő meg leszarja a szitut:)
    De még javíthatsz:D

  • oooo: szemet tetu a hajban..kuncogok magamban mikozben a hajzat gazdaja szarra vakarja fejet?

    igy jo lesz e?

  • Madi! Megvan..sajat tapasztalatom alapjan streptococcus bakterium amely mandulakat harcol le:DDDD eljenek streptococcus bakteriumok..
    Szituacio:
    mandula: hajj ki vagy te?
    streptococcus: en vagyok aki lealaz es a folddel egyenlove tesz teged
    mandula: nem adom magam harcolni fogok a vegsokig
    streptococcus: a lofaszt max addig meg ki nem veszenk innen tegedet addig….
    :d jo mi?

  • Na végre, azt hittem sosem jutsz el a publikálásig :D Nyáron mondtam pár ötletet, de ezek szerint nem mentetted le a beszélgetést. Vagy elittad az agyad, és nem emlékszel, hogy beszéltünk róla :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.