Álmoskönyv

almoskonyv

Rákerestem az “álomfejtés” szóra, mire a google egy fellengzős, örömtelen (de roppant hatékony) német csókát dobott ki, akinek egyik életcélja valószínűleg az volt, hogy más lényeket is örömtelenné és önmarcangolóvá tegyen, így javítva saját örömfokának relatív megítélését. Hiába, vannak, amiben a németek már csak hagyományosan is a legjobbak.

Szerencsére minékünk is megvan a magunk speciális Pozor álmoskönyvünk, ami tartalmazza olyan elferdült szimbólumok jelentését amikről biztosan tik is álmodtok, de csak egy nagyon fekete fémdobozba meritek belemondani, és aztán elásni azt egy nagyon háromfejű rinocérosz alá.

Most itt az alkalom hogy feltárjátok magatoknak félelmeiteket, és nyugodtan utánanézzetek mit jelentenek eltorzult elméitek vágyképei e:

Rigó: Ön szeretne zsidó lenni, de nem született annak. Ez frusztrálja, ezért mindent megtesz, hogy úgy tűnjön, valóban az. Ön szánalmas, kérjük hagyja abba.

Lóhere: Mint mindenki tudja ez a szerencse jele, de az ön esetében a lóhere azt a cselekményt jósolja meg, ami miatt onnantól fogva egész életében bicegni fog. Sose álljon fel, vagy tegyen magára tolatótükröt!

Koalával közösülni: Bizonyára megkönnyebbült amikor felébredt ebből a rémálomból, azonban közöljük hogy ez a valóság volt, mert ilyen hülyeséget nem álmodik senki. Nyugodtan sírjon, nem szégyen az!

Beszélő majmok: Arra vágyik hogy megtalálja az ön szellemi szintjének megfelelő társaságot, ahol nem nézik ki azért mert meg akarja nyalni a saját szemét és hogy folyamatosan biciklibelsőt rágcsál. Álmai valóra is válhatnak, nem kell mást tennie csak hogy belép egy amatőr színjátszókörbe.

Bajuszos nő: Az ősanyja üzen önnek a bronzkorból, méghozzá azt, hogy ezentúl egy preparált bagollyal a fején kell élnie, hogy kiengesztelje az isteneket azért, mert még mindig életben van. Hallgasson a rég múlt jelzéseire, és ne adja fel hitét még a gyógyszerek hatására sem!

Vulkánkitörés: kozmikus csalogánydal festi alá önnön letéteményének leghőbb kitüremkedési kényszerét. Irgalmatlan rénszarvasok, áspiskígyók követelik hóra hullt magány vesszeik égi kivirágzását. Ön túl sok VHK koncerten járt a 90-es években.

5 Comments

  • Ez aztan nagyon jo lett gratulalok:D
    Ez a majmos tema: megfigyeleseim alapjan a ferfiak imadjak az ilyen majmos dolgokat (ez nekem gyanus). Tegnap lattam a Comedy Centralon egy filmet amiben azt kerte a pasi a notol hogy az eskuvojukon egy majom legyen az aki a gyurut az oltarhoz viszi. Ekkor kifejtettem pasimnak a “ferfiak miert csipazzak vajon a majmokat elmeletet” amire azt mondta hogy o tok nagy poennak tartana ha egy majom vinne a gyuruket az eskuvojen az oltarhoz. Szoval most mar aztan tanacstalan vagyok …fiuk miert “szeretitek” ennyire a majmokat?

    Jah amugy jo ha tudjatok: a csimpanz a majmok cadillac-je:DDD

  • bajuszos nő :DDDD
    a nő meg a bagoly egyébként valahogy összekapcsolódik, lásd pl. az Éjszakai őrséget :)

  • kb olyan, mint te meg a koala, csak ti nem tudtok közben repülni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.