Így görbüljünk meg!

Népek!

Aki ismeri annak már nem ojdonság amit elétek tárogatok, de aki meg nem ismeri annak meg…na na na? Igen kitaláltátok: újdonság lesz!

Létezik egy blog a neve neki az hogy: Görbe sminktükör. Nagyszerű alkotója HRita, ehun lehet megkukkerolni (nem Ritát, hanem az oldalt):

http://gorbe-sminktukor.blog.hu/

Joggal merülhet fel a kérdés miért jó ez nekem? Miért reklámozom én ezt a blogot ennyire? Nosza aki már megnyitotta láthatja hogy milyen szép fejléce van neki ugye? :D Jómagam alkottam, gondoltam megosztom véletek, az alap ötlet Ritáé, neki lehet küldeni a kokaint érte.

Szóval jó az oldal nagyon okos dolgok vannak rajta, de milyen szép a fejléc nem? Meg tök vicces dolgokat ír és mennyire rádob az  a szép színes banner is ott a tetején ugye? Mindig várom és olvasom amikor frissíti és mindig felvonzza tekintetemet az oldal tetejére az a gyönyörű színharmóniákkal mesterien megkomponált, az oldal filozófiáját végletekig kifejező, mesteri vonalvezetésű rajzzal ellátott nagyon vicces fejl…

gorbe

4 Comments

  • Köszönöm, igazán köszönöm :) Kovács Etelkának különösen thanks, aki nem először villantotta fel szociális érzékenységét és vitathatatlanul kifinomult lelki vénáját. Már a tereskovás incidensnél szívembe zártam.

    Az összes blogos fejléc közül egyértelműen az enyém a legszebb, és nem is cserélem el, maximum lézerkardra vagy Jarjar formalinban úszó agyára.
    _Köszöntem._ :D

  • vitathatatlanul a fejléc hozta meg ma az index címlapos megjelenést is :) grat mindkettőtöknek, nagyszínpad stb…

  • A nagyszínpadon a “sex a disznóól mögött” című dalt fogjuk énekelni:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.