9 Comments

  • Na mint említettem neked, ez megy a kedvencek közé, tök vidám hangulata van, érthetetlen, de azon nyomban elnevettem magam, amint megláttam, és ez azóta is tart : )

    DE.
    Nincs mosolygó napocska.

    Csak egy pici pöccsel rendelkező felhő, avagy kis szárnyakkal repülő krumpli, aki olyan távol áll a mosolygástól, hogy nem is látja.
    Tudom, hogy nem szoktál módosítani, meg hiába kérem, de nem lehetne e kivételt tenni? Erre most nagyon kéne a nevető nap.

  • SOHA!
    Soha nem fogom átrajzolni a képet olyanra mint amilyen most azzal a napocskával, ki hallott már ilyet! Hát meg lehet mondani a csalogánynak hogyan énekeljen? A szélnek merről és merre fújjon? A hódoknak hol rágják el a fát?
    Nahhát hát ehe hát!

  • : )
    Igazán jól indul a hetem, igy hétfő hajnal fél kettőkor, köszönöm.
    Lehet, hogy kérésem kissé gyerekesnek tűnt, de ha az emóslány hídról való öngyilkolódását kísérhette csillagunk részéről önfeledt kacagás, igazán kár lett volna ezt a nagyszerű alkotást felhőárnyékban hagyni.

    Ja, és ha jössz, ezért az első két kör az enyém, ne érezd úgy, hogy a képedet áron alul gyaláztad meg a tahó közönség kedvéért : D

    off micsoda captcha, ARSH, biztos direkt a pozornak generálja a titokzatos A.I. on

  • Hát hallod na ez már jó. A zsírdal után a kedvencem :D
    Nem is tudom hogy mondjam el miota ezt az oldalt nézem megváltozott az életem. Több répát eszek; Több hülye szóviccet mesélek azóta a barátaim már nem szeretnek, a barátnöm elhagyott és a szüleim is már csak a köszöbig engednek. Ezt köszönhetem az oldalnak és neked Mártikám

  • Ki az a Márti? ő tette ezt veled? Ő vezetett a pozorra?
    Ha ez így folytatódik akkor szerzünk egy szigetet a kitaszított pozor rajongóknak ahol szabadon kukorékolhatnak, vagy igény szerint élhetnek papagájnak képzelve magukat!

  • Sejj de jó lenne
    Biztos jó lenne velem jöhetnének a barátaim:Ödönke a fésüm, Ricsi a képpzelt barátom, Emi néni a pszihololidologusom, és persze az elözö életem hamvai.

  • :D
    Nekem errol az mondat jut eszembe hogy amikor hazaerek akkor nagyanyam elso mondata amikor meglat ez: “Hat hazaerkeztel?”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.