Jajj Istenem!

This post was written by csm on January 23, 2010
Posted Under: Rajzolat

Istenhozott

Hozzáfűzés

#1 
SzocsO on January 23rd, 2010 @ 18:35

Na mint említettem neked, ez megy a kedvencek közé, tök vidám hangulata van, érthetetlen, de azon nyomban elnevettem magam, amint megláttam, és ez azóta is tart : )

DE.
Nincs mosolygó napocska.

Csak egy pici pöccsel rendelkező felhő, avagy kis szárnyakkal repülő krumpli, aki olyan távol áll a mosolygástól, hogy nem is látja.
Tudom, hogy nem szoktál módosítani, meg hiába kérem, de nem lehetne e kivételt tenni? Erre most nagyon kéne a nevető nap.

#2 
csm on January 24th, 2010 @ 15:46

SOHA!
Soha nem fogom átrajzolni a képet olyanra mint amilyen most azzal a napocskával, ki hallott már ilyet! Hát meg lehet mondani a csalogánynak hogyan énekeljen? A szélnek merről és merre fújjon? A hódoknak hol rágják el a fát?
Nahhát hát ehe hát!

#3 
mukka on January 24th, 2010 @ 18:41

a szelnek, hogy hol ragja a fat…

#4 
SzocsO on January 25th, 2010 @ 0:48

: )
Igazán jól indul a hetem, igy hétfő hajnal fél kettőkor, köszönöm.
Lehet, hogy kérésem kissé gyerekesnek tűnt, de ha az emóslány hídról való öngyilkolódását kísérhette csillagunk részéről önfeledt kacagás, igazán kár lett volna ezt a nagyszerű alkotást felhőárnyékban hagyni.

Ja, és ha jössz, ezért az első két kör az enyém, ne érezd úgy, hogy a képedet áron alul gyaláztad meg a tahó közönség kedvéért : D

off micsoda captcha, ARSH, biztos direkt a pozornak generálja a titokzatos A.I. on

#5 
paraszt on January 28th, 2010 @ 18:19

Hát hallod na ez már jó. A zsírdal után a kedvencem :D
Nem is tudom hogy mondjam el miota ezt az oldalt nézem megváltozott az életem. Több répát eszek; Több hülye szóviccet mesélek azóta a barátaim már nem szeretnek, a barátnöm elhagyott és a szüleim is már csak a köszöbig engednek. Ezt köszönhetem az oldalnak és neked Mártikám

#6 
csm on January 31st, 2010 @ 20:42

Ki az a Márti? ő tette ezt veled? Ő vezetett a pozorra?
Ha ez így folytatódik akkor szerzünk egy szigetet a kitaszított pozor rajongóknak ahol szabadon kukorékolhatnak, vagy igény szerint élhetnek papagájnak képzelve magukat!

#7 
paraszt on February 3rd, 2010 @ 20:58

Sejj de jó lenne
Biztos jó lenne velem jöhetnének a barátaim:Ödönke a fésüm, Ricsi a képpzelt barátom, Emi néni a pszihololidologusom, és persze az elözö életem hamvai.

#8 
Mese on February 4th, 2010 @ 17:58

:D
Nekem errol az mondat jut eszembe hogy amikor hazaerek akkor nagyanyam elso mondata amikor meglat ez: “Hat hazaerkeztel?”

#9 
Mara on May 21st, 2011 @ 9:06

Istenem…

Add a Comment

required, use real name
required, will not be published
optional, your blog address

*

Next Post: