Messziről jött idegének.

Ezidáig a széles nagyközönség előtt eltitkolt, az emberiséget megrengető információkra tett szert a Pozor!

Kis hazánk egyik lakója, özv. Gombás Rezsőné Terike krumpliszedés közben egy kis fémes, könyv alakú tárgyat talált, melyet idegen eredetűnek vélt. Sikerült kinyitnia, és rájött hogy valamiféle jegyzet lehet.
A dokumentumot azonnal elhozta nékünk szerkesztőségünkbe, mivel lelkes látogatója a pozornak.
Ezért az önzetlen cselekedetéért megígértük neki, hogy amint tudunk rá időt szakítani, megtanítjuk olvasni.

Így került hozzánk a doboz, amit sikerült is agyilag kinyitnunk és megvizsgálnunk. A ládikó azonban nem egy szuperfegyver tervét tartalmazta, hanem két ufótudós, Dr Zakk és Dr Zekk feljegyzéseit azon kísérleteikről, amikor embereket raboltak el Földünkről, és párzásra kényszerítették őket, hogy új fajt hozhassanak létre.
Bár nem tettünk szert semmilyen gigalézerfotonrészecskerobbantóágyú tervrajzára, vagy a btk-ság gyógymódjára, de sikerült szereznünk pár érdekes adatot, miért nem akarnak velünk emberekkel komolyabban megismerkedni az idegenek.

Lássuk tehát a (l|t)ényeket:

A Francia egyedek:

francia

Jellegzetességek: forradalmat szítottak a labor dolgozói között a “főpolgártárs” nevű egyed pedig lefejeztetett három kutatót. Táplálkozáskor nem sikerült rávennünk őket, hogy legalább a kezüket használják, miközben egy pocsolyából csigákat lakmároznak. Nyelvtanulásra képtelenek, reakciójuk a sértődéses ellenállás.

Párosodás körülményei: a mintavételhez használt matériák ketrecbe helyezésükkor azonnal párosodni kezdtek. Egyikük fejhangon mormogott anyanyelvén, amit ő éneklésnek nevezett.
A hibridek a számukra kijelölt járművet szerelmi fészekké alakították, ahol tetszőleges, mozgó egyedekkel közösültek, miközben az elektronika szép lassan elrohadt.

Exterminálás oka: az előbbiek közül tetszőlegesen akármi

Az Angol egyedek:

angol

Jellegzetességek: csészealj alakú csészealjból teáztak, közben az egész kutatóstábot lebénították fárasztó humorukkal, majd pudingot főztek hajónk üzemanyagából.

Párosodás körülményei: előtte pirítóst kértek tojással és sonkával, utána lábfürdőt vettek, majd kiértékelték a tőzsdeindexet. Ezek után fejfájásra vagy hivatalos ügyekre hivatkozva elnapolták a sexet. Szaporításukat nehezítette, hogy többnyire buzik.

Exterminálás oka: több generáció alatt sem jutottak tovább a királynő éltetésén, valamint az időjárás ecsetelésén.

A Német egyedek:

nemetek

Jellegzetességek: A lombikból kiemelve rögtön alakzatba fejlődtek. Egyikük harsány indulók éneklésére kényszerítette a kutatócsoportot, majd beszédet intézett hozzájuk a fejlődésről, hatékonyságról és felemelkedésről.

Párosodás körülményei: Csak a szőke parókával és kék kontaktlencsével ellátott nemzőalannyal lehetett megtéveszteni és közösülésre bírni őket.

Exterminálás oka: bizonyos idő eltelte után a közös nyelvük katonai zsargonná korcsosult, ezután flottánk vezetésének átvételével Lengyelország lerohanását tervezték.

A Magyar egyedek:

magyar

Jellegzetességek: azonnal pártokat alakítottak. Különböző beállítottságú egyedek tárolása azonos helyen nem volt lehetséges, mivel azonnal felfalták a kisebbséget. A Vénusz Fiai és a Mars Mindörökké pártok tagjait külön bolygókra helyeztük el, ahol azonnal újabb szakadások mentek végbe. Végül minden egyed saját bolygót kapott, ahol panaszkodni kezdett arra, hogy mások nagyobb és szebb bolygót kaptak.

Párosodás körülményei: bepálinkázva

Exterminálás oka: magas intelligenciájuk ellenére szünet nélkül keseregtek, többnyire csak arról bírtak beszélni, hogy minden ufó az ő felmenőik leszármazottja. Ebből kiindulva konfliktushoz vezető területi igényeket formáltak a betelgeuse és környékére, mint őseik földjére.
Agykapacitásuk konstruktív felhasználása az identitásuk megőrzésével párhuzamosan lehetetlennek bizonyult.

A Japán egyedek:

japanok

Jellegzetességek: Végbéltükrözés és érzékszerveiknek savval való tesztelése közben is folyamatosan vigyorogtak és helyeseltek. Nem lehetett őket lebeszélni arról a meggyőződésükről, hogy 158 cm magas szemüveges nerd-ek nem fognak menőn kinézni tetszőleges mennyiségű hajfesték és smink alkalmazásakor. Még Elvis jelmezben sem.

Párosodás körülményei: a sokk elkerülésének érdekében egy 69 csápos robotgépszörny bevetésével (a médiájukban fellelhető források alapján). Sex közben csipognak.

Exterminálás oka: A konyhai felszerelésből karatézó kisiskolás lányrobotokat építettek, amik pusztításba kezdtek, majd megpróbálkoztak egy japán rockzenekar megalakításával is, ezt már meg kellett előzni.

7 Comments

  • :D
    A francia egyedekkel kapcsolatban: bermilyen korulmenyek kozott leteszik a fegyvert, es ebben specialistak.

  • ismet jo post szuletett :D

    MESE : a nemetek egyik kedvenc vicce egyebkent a kovetkezo :

    – Hany francia katonara van szukseg Parizs megvedesehez?
    – Nem tudni, sohase probaltak…

  • A Simpsons családban volt, amikor Lisa volt zsándárk és mondja a faterjának hogy neki kell az országot győzelemre vinnie ezt mondta Homer:
    “Dehát mi franciák vagyunk, szavunk sincs a győzelemre!”
    :D

  • Fiúk, ez még Pozor mértékkel mérve is hatalmas! A franszia egyedeken röhögőgörcsöt kaptam, a “Tüzsü-büzsü, zéválozé, zsözövő” pedig kezd szállóigévé válni :}}}} Csak így tovább!

  • A fanszia “dal” egy remix méghozzá a Vájázs vájázs című popdal, és a Jane Birkin feat Serge Gainsburg: Je T’aime,…Moi Non Plus című dalának szavaiból!
    A zsözövő konkrétan az utóbbi dal refrénjéből ollózva:):

    http://www.youtube.com/watch?v=k3Fa4lOQfbA

    Remélem beleég a fületekbe egy pár napra:D

  • Szpeniss, és itelien egyedek nem lesznek? Esetleg ruszkik, és románok? :D Amúgy jó poszt, a franciás, és az angolos igen jellemző.

  • Nem lesz mert az ufók csak eddig jutottak el a todományos elemzésben, mivel ezek után a koalák felé fordultak:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.