Csodás világunk!

This post was written by csm on August 5, 2010
Posted Under: AzÉletÍrta,Rajzolat,Szociopátia

Kedves Olvasókör!

Mivel mostanság képi humorilag meddő vagyok mint egy hirosimai tehén (köszönhető ez annak hogy lakásfelújításban veszek részt, ugyanakkor meg nyár van vagy mi és össze vissza lófrálok), így most kaptok egy igazi blogos bejegyzést amolyan „mi történt velem a bótban” félét.

Láttam ma a tévében egy nőt akinek olyan volt a feje mint akit baltával császároztak a világra. Nem kellett semmit sem mondania hogy elementális hatást érjen el. Fotót nem kaptok, bár lehet hogy tudnék szerezni de akkor szét lenne perelve a seggem olyanhoz hasonlóra mintha csiszológéppel töröltem volna valagat. Erről sincs kép nem aggódni.

Mostanában a fantasztikus Iwiwen látom, hogy mindenki gyerekeket potyogtat ki magából. Azzal az érdekes jelenséggel ajándékozva meg minket nézőket, hogy a közösségi oldalakon, ami kép addig volt a családról, barátokról nyaralás horvátba’-ról, az mind le van darálva. Helyette csak a kisbabáról van fent annyi fotó, hogy ha egymásután beillesztgetnénk őket egy animációs programba gyakorlatilag filmmé tudnánk összefűzni és levetíteni. Minden másodperc dokumentálva van. Ugyanez érvényes az esküvőkre is. Ha valaki tud ilyet temetős leeresztősben szóljon!

Aztat nem is regéltem nektek, hogy nemrégiben ellopták ám a táskámat egy szórakozó helyen történő szórakozás alkalmával. Miután végiggondoltam mik voltak a táskában, rájöttem hogy basszer: gigászi mennyiségű képregényem és rajzom volt benne amit a pozorra szántam. Ezért éheztek hát tudjátok meg! Először arra gondoltam hogy bérelek olyan cirkuszos kikiáltó kocsit és körbemegyek vele Gödöllőn oszt hadd szóljon hogy:

cirkuszos

De hát nem tettem meg mert az én szívem csordultig tele van szeretettel. Ugyanakkor, ha van valaki aki tud átkokat szórni, legyen szíves valamit tenni ismeretlen tettes irányába hogy megvalósuljon vágyam miszerint bassza halálba őtet ez az éces, mindig Bajor népdalokat énekelő kis pónilovacska!

ponilovacska

Végül irodalmi körünk, jelenünkbe markoló költői kérdése az:

Hogy tud összeférni az önmagát bikiniben tükörből vakuval fényképező odakozmált gumiribancra sminkelt tinédzser testi értékrendjét tükröző fotósorozat, a profilban ”magamról” fül alá bebiggyesztett: „Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan” kisseceg idézettel?

Ne féljetek megosztani velünk a megfejtést, hiszen mind azért vagyunk ezen a földön hogy segítsük egymás szellemi fejlődését és nem azért hogy minél több profitot termeljünk szivarozó dagadt bácsiknak az olymposzon!

Hozzáfűzés

#1 
Fandi on August 6th, 2010 @ 5:31

Reggel 1/4 7-re hazaestem, megláttam az új posztot, letöltöttem a zenemuzsikát, és amikor enyhén unott arccal lőttem volna le a winampot, mondván “szokványos cirkuszzene”, meghallottam a szöveget.
Most sírvavinnyogok. :)

#2 
on August 6th, 2010 @ 5:56

a profilkép – idézet kombó szerintem úgy jön, hogy biztosan azt hiszik, van bennük valami egyedi, pedig megdöglünk mind. A cirkuszos pedig vinnyogvaröhögős.

#3 
csm on August 6th, 2010 @ 6:46

“Pedig megdöglünk mind”:D:D Papnak kellene menned:D

#4 
tijuana on August 6th, 2010 @ 9:16

REakc

én csak mostan lettem az olvasója,de ha mindenki a környéken ezt tenné,nem néznék a sztendapkámediket,csak a pozort dobnák a reggeli2deci mellé,oszt jónapot

#5 
Mese on August 6th, 2010 @ 10:02

nem ertem Madi mi a baj a : Muci eszik, Mucika szarik, Mucika de edes kepekkel? Egyszeruen az ujdonsult vilagrahozottjaval probal azonosulni, olyan kollektiv kozos tudat kialalkitasara tesz probat..vagy valami ilyesmi…
Jol a szivevel lat az ember..meg vicces..az ilyen lebiggyesztem a szam es “halai” arcot vagok trendi..foleg ugy ha valamilyen idezetet biggyeszt a kep ala amit nem ert (lehet a kepen azert ilyen torz a tekintete mert nem erti mirol is szol es probal “gondolkozni”, vagy ne felejtsuk el a Timcsike a Balcsikan cimueket sem.
Es tovabba szeretnem kerni toled egy iwiwes kepet rolad amelyen bikinben pozolsz biggyesztett szajjal es az legyen a kep cime: A kurva anyjat aki ellopta a taskamat a 8-as eloadobol!:D

#6 
missbungle on August 6th, 2010 @ 10:04

a kisserceg helyett először azt hittem, koelhóó lesz :D
és olyan jól elképzeltem CsMet egy megafonnal valami flitteres cirkuszigazgató cuccban körbevezetni Gödöllőn :) az utánfutóban pedig már várakozik a pónilovacska :DD

#7 
SWy on August 6th, 2010 @ 20:06

Lássuk csak mit is jelenthet szabadfordításban a „Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan”

A verzió
“Ha sok a léd és a fuxod, olyan a fejed mint egy leborotvált segg és kigyúrtad magad, persze erőnléted az nincs a farkad meg kicsiny, hozzád megyek, de eltartasz köcsög!”

B verzió
“Majd rájössz mekkora szopás lesz velem együtt… de csak később…”

C verzió
“Valójában pöcsöm van.”

#8 
csm on August 7th, 2010 @ 9:37

:D “valójában pöcsöm van”
D verzió: “nem tudok olvasni csak kimásolni a szövegeket mások adatlapjáról”

Add a Comment

required, use real name
required, will not be published
optional, your blog address

*

Next Post: