Meghívó[archív]

Az alábbi szöveget a levelezésem rejtett bugyraiban találtam, a kettes számú egri – Egálos – kiállításunk megnyitójához készült.

“Kedves Lényezet!

Ön most nyilván azért van itt, hogy képlékenyre szórakozza magát, de valószínűleg túl korán érkezett, esetlegesen valami nagyon nem akar ma összejönni és ezért támadt olvashatnékja. Semmi gond, tapasztalt emberektől tudjuk, hogy tehenet ölni rosszabb.

Namost ha legalább két sort leír az ember bevezetőnek, akkor teljesen biztos lehet benne, hogy senki sem olvassa tovább, mert ugye mind unalmas, mint a bánat. Ha nem így lenne, akkor nem írhatnánk ide olyan szavakat mint: pénisz, vörheny, méhtehénlepény, gombászokni, lecsóérés, véres antiszeptikum, egynemű törpeszex.

Mivel ki kell tölteni valamivel a helyet, egy kis életrajz következik:

Az egész közös alkotósdi alapjait egy képregénykiállítással helyeztük vízszintesbe, ennek anyagát egyetlen nap alatt sikerült elkövetni a Zellervár-Ifiház tengely mentén.

Később aztán amikor a domainnéválaszra került sor, hazafelé a napfényes Szlovákiából a 15. “Pozor Vlak!” tábla megtette a hatását.

Kb ennyi elég is erről.

Namost mivel jócskán vannak olyanok, akikre passzol az “amikor én annyi idős voltam, mint te, a Plutó még egy bolygó volt”, megemlítenénk, hogy itt romboltuk le a fizikumunk szocializálódtunk ám mi is nem is olyan régen, bár sok részlet nem világos.

Hosszú litánia helyett álljon itt két kérés a fiatalabb generáció számára:

  • csak egy testetek van, becsüljétek meg
  • mindig tartsátok magatoknál a donorkártyátokat

Lelkesedni a véndögkönyvbe lehet.

Köszönjük!

http://www.pozor.hu
csm@pozor.hu
mukka@pozor.hu”

 

 

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.