A Balkezesekről az minden halandóknak okulásképpen Volume 1

 

 

 

 

 

 

Kedves, tudásra szomjazó emberi lényezetek!

Olyan nagy mennyiségben kaptam leveleket, kéréseket arra vonatkozólag, hogy végre osszam meg tudásomat  a Balkezességről és a Balkezesekről, hogy úgy határoztam, megírom a nagy felvilágosító tanulmányt erről a frenetikus, és eddig szégyenletesen mellőzött témáról.

Óriási felelőség nehezedik így a vállamra, mert a Balkezesség jelenségének megértése köztudottan gyógyír lehet az emberiség legnagyobb bajára, arra hogy túl nagy mennyiségben  élnek jobbkezesek a földön.  Ügyelnem kell hát, hogy maradéktalanul feltárjam a tudást az arra szomjazóknak.

Hogy megértsétek mennyire nem lehet szemet hunyni afelett a tény felett, hogy világunk az apokalipszis felé tartván csakis a Balkezesség által kerülheti el végzetét, ím idézem nektek a sok ezer közül, Tokmány Fruzsika levelét melyben ezt írja:

“Kedves Cs.M. bácsi!

Azért írok a bácsinak, mert a segítségét szeretném kérni. Nemrégiben amikor hazafelé mentem az iskolából egyszer csak furcsa rángógörcs járta át a jobb kezemet, aztán valami  ellenállhatatlan kényszer vett rajtam erőt, ami miatt mindenkit akit az utcán el tudtam kapni, letepertem, és a seggükbe dugtam a jobb hüvelykujjamat. Közben pedig azt énekeltem hogy :

„So groß wie ein Baum,
so stark wie ein Bär,
so tief wie ein Fluß,
soll unsere Freundschaft sein.”

Az orvosbácsik tanácstalanul állnak a jelenség előtt, eddig csak arra tudnak gondolni, hogy ez azért van, mert jobbkezes vagyok. Pláne hogy köztük hódít a kór, és gyanúsan csakis a jobbkezesek között. Állítólag egyre többször, és egyre több helyen ismétlődik meg ez a pusztító jelenség. Legutóbb a Tudományos Akadémián söpört végig a roham. Én tudom, hogy ennek a témának a bácsi nagy tudora, kérem hát hogy segítsen nekem! Ha nem gyógyulok meg, öngyilkos leszek, (itt egy könnycsepptől elkenődött a tinta) de már az is eszembe jutott, hogy átoperáltatom magam Balkezesnek.

Segítsen Cs.M. bácsi, ön az utolsó reménységem!

Csókolom: Fruzsika

U.I: az anyukám szerint maga a legsexibb pasi az egész világon!

Hát kérdem én, lehet ennek ellenállni? Hogy tagadhatnám meg egy ilyen fiatal teremtéstől a segítséget? Hisz még előtte az élet. Ennek, és a Fruzsikáéhoz hasonló többi levélnek hatására, úgy döntöttem, hogy megosztva tudásomat, segítek az emberiségen hogy együtt elgyőzhessük a kórt.

Olvassatok hát figyelmesen!

Alapvető félreértések:

Sokan úgy gondolják, hogy a Balkezesek elmeroggyantak, nincs lelkük, guanót ebédelnek, és egész nap barátság füzetekbe rajzolgatnak. Az emberek úgy gondolják, hogy olyan alapvető cselekedetek mint a cipőfűzés, körömvágás, kulcskezelés, emiatt a legendák szülte elmefogyatékosság miatt okoz olyan különösen nagy nehézséget a Balkezeseknek. Pedig dehogyis! Ebben a jobbkezesek által kreált szabályokkal irányított világban a Balkezesek hátráltatott lelkek, ahol a sors akarta úgy, hogy ne tudjanak érdemben érvényesülni. Egyenlőre….

 

A Balkezesek szerepe az emberiség történelmében:

Kevesen birtokolják azt az ősi tanítást, mely tudja, hogy a balkezesség azért jött létre, hogy a jobbkezesség hibáit kiküszöböljék. Ennek a tudásnak bizonyítására, íme kapásból az a hittani tétel mely leírja miszerint Éva, aki az élet fájáról levette az almát, és azzal bűnbe taszajtotta az emberiséget bizony JOBB kezes volt!  Amint ezt Albrecht Dürer Balkezes grafikus és festő egyik alkotásán is látunk. Megfejelhetetlen bizonyíték ez kérem!

Egy Balkezes sosem követette volna el azt a hibát, hogy olyat egyen, ami tilos. Alma helyett csinált volna egy jó kis tükörtojásos rántottát sült krumplival, és hozzá almapaprikát. De hát ez van, ebből az eseményből tanult Isten is, és teremtette meg a Balkezeseket. A Balkezesek innentől állandó harcot vívtak, és vívnak ma is a jobbkezesek kudarcai ellen, és próbálják egyensúlyban tartani a világegyetemet.

Erre példa az a pár egyiptomi ábrázolás is, amik tanúsítják ezen történetek hitelességét. Íme pár darab a teljesség igénye nélkül:

 

Ezen a dombormíven azt láthatjuk, ahogy hosszas háborúskodás után, a Balkezes istenség, felajánlja a jobbkezes csökkent fáraónak, hogy legyen Balkezes, de ő visszautasítja azt. Háta mögött Balkezes felesége éppen arra próbálja rávenni, hogy fogadja el a lehetőséget, ha nem akar hátralévő életében maga alá kakkantó retardált majom maradni. A Fáraó jól döntött, és virágzó birodalmat hozott létre. E történet is mutatja, hogy minden sikeres jobbkezes uralkodó mögött, egy Balkezes asszony áll.

 

Ezen a dombormíven látható, ahogyan a jobbkezes perverz pedofil, a mellette álló kisfiú nadrágjába próbál behatolni. Nagyon nehéz volt annak idején ezzel a problémával megküzdeniük a Balkezeseknek, és csak az segített valamennyire a jobbkezeseken, ha fél agyuk helyére egy két hete halott gibbon agyát ültették. Azután, már csak annyi volt a probléma, hogy a páciensek notóriusan békákat hágtak a Nílusban, de ezzel már könnyebben meg tudott barátkozni a társadalom.

Az ókorban istenekhez méltó alázattal és tisztelettel tekintettek a Balkezesekre. Számos magas pozíciót automatikusan megkaptak már kisgyermek korukban, mert már akkor sokkal kreatívabbak, és élesebb elméjűeknek bizonyultak mint az akkor már évtizedekkel idősebb, több iskolát megjárt jobbkezes tudósok és politikusok. De az retardáltságból fakadó irigység sajnos mindig utat tör magának, ahogyan az a középkorban meg is történt.

 

Az üldöztetés és az új világ születése:

Kezdetben a Balkezesek is ugyanolyan sokan voltak mint a jobbkezesek, és így egyenlő erőkkel tudták rögtön javítani a jobberek ballépéseit. Sajnos azonban a sötét középkorban, a Balkezeseket is üldözni kezdték, ezért ezek a meg nem értett titánok elmenekültek a hegyek közé, ahol megépítették a nagy genezis alfa űrhajót, amivel a világűr felé vették az irányt. Ott hamarosan megtalálták a Föld ikertestvérét, a Dlöf-öt és benépesítették azt.

Hatalmas technikai tudásuk  által el is söpörhették volna ellenségeiket, de tudásuk mellé, hihetetlen intelligencia is társult, ami szívükben a kegyelem és megértés fényét biztosította számukra. Ezért tudtak szeretetteljes szánalommal nézni visszamaradott jobbkezes embertársaikra, mert tudták, hogy nem tehetnek fogyatékosságaikról.

Így megy ez évszázadok óta, mialatt Balkezesek azóta is visszajárnak titokban, és felügyelik a rendet. Mivel el akarják kerülni az újabb háborúskodást, és hogy végső csapást kelljen mérniük a jobbkezesekre, így beépültek a földi emberiség közé, és titokban segítik azok életét.

Nemsokára (ha addig nem végzik ki a szerzőt egy szögekkel kivert főtt tojással) jön a második rész!

6 Comments

  • Kedves CSSZM bácsi…

    A Fruzsika meg a dombormu egyiptomi zseniális a többi szemét, látszi hogy nincs maga mögött egy balkezes nő aki elirányítsa…én hajlandó lennék Éváskodás nélkül:)))Fruzsika;)))

  • Ez kérem nem szemét, ez színtiszta történelem, és valós adatok halmaza, mint a diszkáveri csánöl:) Az a baj, hogy van már mögöttem gy nőszemély, és ha még egyet bevállalok, akkor meg kell őt is kérdeznem a dologról, meg akkor nőnek a költségeink, meg nagyobb ágyat kell venni, meg sök idő mire merek előtted is pukizni. Mennyi macera:)

  • Nem értem hogyan jelenthet gondot a hölgyek előtt pukizás egy Balkezesnek. (Ezt az Üzenet a “Lázadjon Ön is az elnyomás ellen – pukizzon a liftben is” aktivista mozgalom támogatta)

  • Az a baj a pukizással, hogy lebuktat mert abból rájönnek hogy balkezes vagyok. Az isteni pú teljességgel felismerhető tudatfrissítő, és inteligencijja növelő hatásáról.

  • Ha még egyszer az “egyelőre” szó helyett “egyenlőrét” írsz, akkor én téged, mint gyermek az anyját! :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.