Megfejedelem.

Na ha már történelmi személyek uralják a felületet, íme egy újabb kis szösszenet:)

Katszhagjatok bitangok:

RakocziJPG

1 Comment

  • Gratulálok. Rákóczi, ha már túrós, akkor talán inkább Rákóczi János, – tudod, a cukrász, a Monarchiából, aki amúgy “feltalálta” azt, amúgy meg világ egyik legjobb édességét – olyan alapon, mint a Dobos vagy a Zacher.

    De ha neked mindezek ismerete híján is szép és példaértékű a Vezérlő Fejedelem, Magyarország egyik legnagyobb történeti alakja “túrósnak” ábrázolása, még akkor is, ha Rákócziból anno rajta kívül több is akadt, a kifejezetten intelligens felnőttre valló asszociáció és főleg ritka értelmiségi módon igen fantáziadús humorbonbon jegyében, akkor nem szóltam, legyen ez a magad, meg a veled együtt a csodálatos poénon röhögők öröme. Gondolom, hogy ez is melyik réteg ill. csoport élvezetét szolgálja, egy olyan országban, melynek régi hőseibe aktuálpolitikai okokból naponta, sőt óránként rúgnak bele, hol így, hol úgy.

    Amúgy a rajzaid jók, nem is azért mondtam. Csak ez a kényszeres magyarmocskolás ne menne még itt is, ott, ahol a kutya se szól hozzá rajtam kívül, hogy lereagálja. Vajon lenne-e “túrós” vagy bármilyen trutyival nyakon zúdított a te bármelyik karikatúrádon mondjuk egy a történelmi ill. nemzeti magyarsággal szembe állítható, vagy szembe is forduló, esetleg hozzád szellemileg közelebb álló más személyiség alakja is, ha egy hasonlóan “sokat sejtető” szókapcsolat azt elképzelhetővé tenné?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.