Tudta-e ön? Naná hogy nem!

TudtaeJPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kedves Todomány iránt maximálisan fogékony olvasóseregletünk!

Ezen posztunkban, olyan témát érintünk, amihez hasonló, már volt. A világ szélesebb megismerésének élményét nyújtjuk át nektek ismét! Olyan információkat tárunk fel a nagyvilágról, amit még az Állat bolygó, a Felfedező csatorna, és a Nacionális geográfia tévéadók sem. Ráadásul úgy, hogy nem fűzünk a hírekben előforduló helyszínekhez, szereplőkhöz olyan jelzőket hogy: veszélyes, könyörtelen, készülj fel, rémisztő vagy esetleg Barbara Sztrejzand! Tollat, papírt előkészíteni, vastag esztéká keretes szemüveget fel, és tessenek sűrűn figyelni!

Tudta-e ön hogy:

Az operett színház valójában egy elmegyógyintézet, csak véletlenül kicserélték a két intézmény bejárati tábláját, de senkinek nem tűnt fel a baki, az épületben tartózkodó személyek viselkedése miatt. Több évtized után, nemrégiben derült fény a félreértésre, de addigra azonban már annyi fizetős vendége lett az intézménynek, hogy inkább hagyták hogy maradjon minden a régiben.

Hogy: puskás péter valójában biológiailag a férfi nemhez tartozik?

Hogy: évente több mint 1462 pókot nem nyelünk le alvás közben?

Hogy: a Dodókacsák mind balkezesek?

Hogy: a mókusok építették a piramisokat? Alan Schulmaister professor összehasonlította a föld különböző tájain található piramisokat az egyiptomiakkal. A mindent eldöntő bizonyítékok: egyedül az egyiptomi piramisoknál talált nagy mennyiségben elszórt mogyoró maradványokat. A szakma utólagosan is elnézést kért az őt ért gúnyolódások miatt.

Hogy: azok az anyósok, akik nem buzerálják a vejüket, átlagosan öt évvel tovább élnek?

Hogy: minden, megdöbbentő tények a világról válogatásban benne van valami megdöbbentő tény Leonardo da Vinciről, és Albert Einsteinről? Nálunk nincs!

Hogy: a celebek I.Q.-ja 180 felett van? Az összesé együtt!

Hogy: a Földön négyszer több politikus él, mint ember?

Hogy: a világ valójában egy, az elménkbe vetített illúzió, amit a gépek hoztak létre, hogy amíg mi álomvilágunkban létezünk, ők hatalmas tartály mezőkön fenntartva minket, bioelektromosságunkból nyerjenek ki létfenntartó energiát maguk számára?

Hogy: én egy sört kérek és egy nagy unikumot mellé?

Hogy: Hogy az Audi 400-as tulajdonlása, mégsem növeli meg a pénisz méretét?

Hogy: a Pozor olvasása serkenti az agyműködést, a kreativitást, az agysejtek újratermelődését, a szexuális vonzerőt, és ráadásul Tibi csoki?

Hogy: A szempillák 3-5 hónap után hullnak ki, míg egy macska akár évekig is élhet?

Hogy: a boldog házasság titka…..

Hogy: 1867-ben egy Flappy nevű delfin Oregon államból átsétált Mezőcsátra, mert azt olvasta a tv-ben, hogy ott lehet paprikás betont venni palackozva? Teljesítményét még az elnök is elismerte és miniszteri rangra emelte az állatot.

Na, most már elég legyen a tudományból, még a végén be fogtok minket perelni, hogy túl sok gondolkodni valóval bombáztunk titeket! Mindenki menjen a tv elé Segal filmeket nézni!

 

2 Comments

  • És azt tudta, hogy a KRESZ szerint azok az autók melyek 2 kipufogóval rendelkeznek, nem kell, hogy indexet használjanak, viszont ha az autó 4 vagy annál több kipufogóval rendelkezik, a gyár köteles az indexet mint olyat kiszerelni belőle?

  • :D Újabb érdekes adattal gazdagodtunk:D A többiek se kíméljenek ha van még ilyen:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.