Wall and teen

This post was written by csm on February 14, 2016
Posted Under: Egyéb,Napi tanítás,Rajzolat

nyitokepanima

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerelmetes Olvasóink!

Most hogy eljött a Valentin nap, és mi még sosem kedveskedtünk nektek ezen alkalomhoz illő roppant szórakoztató poszttal, ím pótoljuk ezt a hiányt, ami nyilvánvalóan évek óta hatalmas fekete likként setétlik vágyaitok univerzumában.

Most tehát készítsétek szíveteket, mert íme egy Pozor Valentin napi teszt!

Annyit kell tennetek, hogy elolvassátok a kérdéseket, azután vizsgáljátok meg őszintén szíveteket. Vagy igennel, vagy nemmel válaszolhattok a kérdésekre. Mindkét típusú válasz esetén, az adott forduló után elolvashatjátok hogy mennyire vagytok készek egy igazi önzetlen szerelemre és hogy mennyire tudjátok elfogadni életetetettettterettetetetetek nagy Ő-jét.

Lássuk először a hölgyek tesztjét!

Első forduló:

Kedvesed harsányan fingik időtől, és helyszíntől függetlenül, ráerőltetve, recsegőset!

Nos? Azt mondod igen? Szívednek tetsző cselekedet ez?

Ó micsoda elfogadás, micsoda lila köd! Még be is szívod jó mélyen mi? Áhháháh. Hmmm hát igen, ugyebár az számít ami belül van. Ez már egy lépés egy szép, közös jövő felé, de még csak a kezdet a buktatók rögös országútján!

Vagy ha a válaszod nem:

Hát kislány neked még nőnöd kell! Ha ennyitől meghátráltál, akkor te még teljesen alkalmatlan vagy egy igazi elfogadós kapcsolatra, elnézést; kapcsira! Hátralévő életed nagyon nagyon keserű és nyomorult lesz, amit egy pincében felejtett szekrényben lesz érdemes eltöltened amennyiben nem nyitod meg a szívedet és nem értékeled az igazi férfiak default szokását, amit egyenesen természet anyánk adott nekünk még valamikor a pattintott kőkorszak elején.

Második forduló:

Életed párja ebéd közben vakargatja a répáját, ami teljesen természetes, mert ha viszket, akkor vakarni köll, mi ezzel a baj?

A válaszod még mindig igen?

Ritka hogy egy nő ilyen együttműködő és megértő legyen egy férfival szemben, és te egy ilyen példány vagy. Ki kellene tömetni téged! Már majdnem megérdemled, hogy megjegyezze a neved. A testiség ezen kihívásaival már megküzdöttél, lelkedet megbékéltetted a férfiasság védjegyeivel, ez mindenképpen minőségi szintet bisztosít a kapcsitokhoz. Viszontde, még hátra van az intimitás magasabban ívelő formájának próbája is!

Esetleg nem-et formáztak ajakid?

Ne értjük mi ez a hirtelen megtorpanás az igazi boldogság küszöbén, amikor a fingját simán beszipkáztad, volna előzőleg, de hát te tudod. Szerintünk így a teljes elsorvadásos egyedüllétre csak 1 %-kal van kevesebb esélyed mint az elsőnél elbukottak esetében.

Harmadik forduló:

Kedvesed sex közben rendre elkiáltja azon női keresztneveket, akikkel összefutott felsőoktatási évei alatt, ezekből minden alkalomra jut egy újabb. Sex után elalszik, (néha fingik) vagy kimegy pisálni, és mivel még félig merevedése van, a fele a linóleumra szóródik, vagy a kedvenc mályva színű kis szőnyegedre amin a talpadat melegíted szarás közben ha nagyon hideg idő van.

Feszülten figyeljük hogy hátha nemet formál-e a szád,….de nem! Te erre is azt mondod hogy igen!

Semmi baj ezzel sem! Hiiszen mindenkinek volt előélete. Azzal hogy végigpárzotta a fél megyét, csak előkészítette fizikumát és hozzáértését azokra az időkre amikor majd azzal fog élni, aki élete egyetlen vágya lesz és ez TE vagy. Azzal hogy elhiteted magaddal a fent írottakat, nyersz egy igazi tapasztalt férfijjút, akinek el lehet nézni, hogy félrepislant, mert még mindig hatással vagy a vérkeringésére. Becsüld meg magad! Újfent közelebb kerültél a menyország kapuihoz, de még vár rád a társasági élet krosszpályája!

Vagy ha valamilyen késztetést miatt mégis kibukott belőled egy nem:

Nem is sejtjük hogy pontosan mit vársz egy férfitól, vagy egyáltalán egy párkapcsolattól, ha ennyitől megborulsz. Más a seggét verné földhöz ha egy ilyen expert csávót kapna ki, aki ismer minden zárat. De ha neked valami tapasztalatlan izére van szükséged, akivel bábozni kell hogy megtalálja a megfelelő aluljárót hááát sok sikert. A nevek miatt sem kellett volna aggódnod, előbb utóbb eljutott volna a névsorban a tiédhez is és akkor bizonyosan eldurrantál volna te is! Türelmetlenségednek örök magány az jussa!

Negyedik forduló:

Szerelmed évfordulótok napján áthívja Csucsut meg a Zsanyát és a többi jellemzően intellektuális focidrukker haverját, hogy nálatok nézzék a Cukorcsiszoló SC és Füstmarató Efcé találkozót, és azt kéri tőled, hogy lehetőleg láthatatlanul hozz nekik folyamatosan ropogtatni valót, és kamionplatónyi sört. Kérdés és kihagyás nélkül.

Nos? Továbbra is igen?

Nem is értjük miért kérdés az hogy teljesíted-e alapvető genetikai ösztönödtől hajtva, hogy egy rakás lábszagú egybites majom seggét nyald ki. Hiszen ők Kedvesed barátai, így a tieid is! Ez tudományosan is elfogadott viselkedésmód mindkét nem részéről ugyebár. Nyugtázhatod a tényt, hogy elképesztően magas a érzelmi fájdalomküszöböd, aminek köszönhetően elveszíted a lelk….egy  nagyon erős párkapcsolatot birtokolhatsz! De jól vigyázz, még van ami utadba állhat.

Ha úgy esett volna hogy az mondod hogy nem:

Már közel jártál a valódi boldogsághoz és ahhoz hogy végre elfelejtsd lányos álmaidat és átadd magad a társad igényeinek. De még mindig nem tudtad levetkőzni önző hozzáállásodat az élethez, miszerint neked is lehetnek igényeid egy kapcsolatban. Hát szép mondhatjuk! Már majdnem megérdemelted hogy megszólítson és használja a kérlek és köszönöm szavakat! Pedig ha tovább bírtad volna, pár évtized múlva lehet hogy megemlített volna a végrendeletében a gyerekek után!

Hmmmm…lássuk, mi történik amennyiben egy harmadik is bekerül a képbe.

Ötödik forduló:

“Társad a bajokban”, reggel jön haza, ganaj részegen, egy Thai illetőségű “hölggyel” aki elmondása szerint ezentúl nálatok fog élni, és hogy szegény “lány” lássa milyen jó emberek vagytok, az esküvőtökre szánt pénzt elutalta a családjának, hogy ők is ide tudjanak költözni hozzátok. Azzal érvel, hogy remekül főznek, és jó barátnők lesztek, pláne hogy néha kell egy kis frissítés is a sexben.

Még most is, ennyi kihívás után is azt mondod hogy IGEN?

Ennyi megpróbáltatás után sem roggyant meg szerelmed kártyavára ? Hát ez hihetetlen! Kérlek gyújts fe….veregesd vállon magad amiért ilyen kitartó és önzetlen vagy! Te vagy az a nő, akinek nincs szüksége agyra, mert csak hátráltatná. Te azt a sok belső jóságot is meglátod a másikban ami nem is létezik! Ezt még a kis herceg sem tudná megcsinálni, ő is csak rókázna. Ez a hozzáállás nem egyszerű, rengeteg gyakorlás kell hozzá, van aki évek után sem tudja ezt elsajátítani! Méltán érdemelted ki a világ legelbasz…elfogadóbb és legnagyobb szívét mely krémes kakaóöntettel van körülvonva és megszórva kis aranyló csillámokkal amiket apró rózsaszínű angyalkák fonott kosárkákból hintenek reája, miközben őzek dalolnak az harmatos mezőkön melyet épphogy megérintett a hajnali nap első sugára és azon áhatolván a fák koszorúján, szikrázó fényáradatot képeznek legnemesebb szerved makulátlan felületén. Na szóval durván szakértője vagy az önfeláldozásnek!

Azt találtad mondani hogy nem?

Begyöpösödött egy nő lehetsz ha ennyire hidegen hagy a nagyvilág egzotikuma, és Kedvesed az irányú törekvése, hogy hosszú távú és állandó izgalmakat, színt, és változatosságot hozzon a kapcsolatotokba. Amikor már minden akadály legyőzetni látszott, és mindnen bukás lehetősége elhárult előletek, te nem vagy képed felismerni egy ilyen csodálatos ember hatalmas tettét. Szerintünk meg sem érdemled őt, inkább keress valami önző senkiházit aki megcsal, aki nem figyel kettőtökre és elszórja a pénzeteket! Kérlek távozz, és pattanj fel az önsorsrontás feketére polírozott velocipédjére.

 

Most pedig lássuk a férfiak tesztjét:

Első forduló:

Kedvesednek van egy olyan kis szakmunkás bajusza, ami a fiúknak van kb nyolcadikban.

A válaszod igen?

Óóóóó na ez mán szerelem de még csak az a marcipános szívecske alakú, amit egy könnygázzal megvakított bölcsődés is képes kettétörni két ujjal. Ez még nem tudomány, még nem küzdelem árán megszerzett boldogság.

Nem hagyta el szájadat?

Ejj de finnyás valaki. Legfeljebb egy este veszettül berúgatod és amikor alszik egy jó kis ragasztó szalaggal hirtelen lerántod a szőrét. Ha jól adagoltad az alkoholt, nem fog rá felébredni. Ennyi kell csak tenned a totális boldogság érdekében. Legvégső esetben mindig be kell csuknod a szemed ha felé nézel. Vagy vödör a fejre?  Na? Na? Nem? Hát ahogy érzed,! Kérlek lépj be az örök magány bronzveretes kapuján.

Második forduló:

Kedvesed alkata olyan mint egy telefosott búvárruha és az arca hasonlatos egy megolvadt gumicsizmához?

Na? Továbbra is igen?

Ejjjjjjha ez aztán már a kifejlett szürke hályog! Te aztán hajlamos vagy valóban nagyon a mélyére koncentrálni és nem elveszni a kiterjedt és felületileg is részletes egészben. Van valami becsülendő a gusztusodban, és ezen képességed bizonyosan abból ered, hogy szobrászian képes vagy egy vasbetontömbbe belelátni egy sudár vidáman táncoló tündérkirálylányt. Jól haladsz egy olyan kapcsolat felé, ahol nem érhetnek nagy meglepetések a fizika világában. De lesz itt még pár izzasztó szitu!

Esetleg nemleges választ adsz eme kérdésre?

Hát nincs benned érzés, empátia, és elmélyedés a másik lelki világában? Neked csak a külső számít te érzéketlen hímsoviniszta lényezet? Nagyon igaz…tévedsz, hiszen meg kell látni mindenkiben az ott lakozó szépséget, mégha egy halálcsillagnyi réteg is rakódott rá, és akkor is, ha ezért belőni a torpedót olyan nehéz mint a szellőzőnyílásba Luke Szkájvókernek az erő használata nélkül. Ha igazán tudnál szeretni, akkor valóban boldog lehetnél, csakhát neked a ruganyos testek, modellszépségű arcok csalmatos világába tévedt a lelked és ezért rengeteg eurót kell majd fizetned és regisztrálnod ekszkluzív oldalakra mint például ez: (ingyenes, friss képek, igazi fotók!)

Harmadik forduló:

Szíved angyalának van egy menő tokostelefonnya. Azzal folyamatosan szelfizik, és a kényelmetlen telefonkezelés, a perspektíva, meg a jól szellőző ruhák együtthatásának köszönhetően a dekoltázsa mindig tökéletesen komponálva látható a képeken. Ezeknek a fotóknak muszáj felkerülni mindenki kedvenc közösségi oldalára, ezáltal folyamatosan dícsérő jellegű kommentek érkeznek a képeihez. A kommentekben 9999,99999%-ban a férfi nem képviselői cizellált stílusban közlik arra irányuló igényeiket hogy milyen és mekkora mértékben illetnék kedvesed minden felületét, örökítő anyagukkal. Esetlegesen befecskendezés lehetőségét is felvetik ő pedig kedvesen ikszdéket küld eme üzenetekre.

Kicsit halkan motyogva mondtad, de igennek tűnt!

Teljesen érthető hogy egy nőnek szüksége van a visszajelzésekre, és arra hogy ezt fenntartsa, nem adhat egyértelmű nemleges választ. Hiszen milyen otromba lenne ha elküldené az összes iránta érdeklődőt a büdös kurva anyjába. Ráadásul aki így beszél az összetörné a róla kialakított képedet is. Akkor már más ember lenne. Különben is büszke is lehetsz hogy neked ilyen kapós szép kedvesed van, aki ezrek szívét és vérkeringését képes feltüzelni természetadta adottságaival. Hát mi kellhet még ahhoz hogy úgy érezd nyertes vagy? Igen éretten gondolkodsz, és ha kicsit ki akarod használni szerelmed képességeit egy kis önfényezésre, sétáltasd meg valami jó forgalmas utcán lehetőleg a legvadítőbb ruhájában, hogy lemérhesd mennyire irigyelhető vagy és mennyire érdekli ez a többi hímneműt.

Erős, majdnem kézzel is fogható nem-et hoztál létre akusztikailag is érzékelhető tartományban?

Tévképzeteid vannak barátom, ha azt hiszed hogy kedvesed azért csinálja ezt mert kielégíthetetlen mély az önbizalom hiányának szakadékja, és szeretné ezt betömködni minél több és minél alfább férfi visszajelzésével. Nem! Valójában te vagy irigy, és szűklátó körű. Ahelyett hogy bátorítanád őt hogy mutassa meg képességeit minél jobban, és támogatnád életcélját azzal hogy megveszed neki az ájfón nyolcat, még mielőtt megjelenik, a jobb fotóminőség érdekében, te duzzogsz, sértődősködsz és legszívesebben bezárnád egy szekrénybe ami egy jó mély pincében van. Barátom, így a nők el fognak szökni mellőled folytogató diktátorkodásod szorításából, és örök időkre csak nézegetheted őket amint posztolgatják a magukról fent említett képalkotásokat. Ballagj el, lehajtott fejjel afelé a közeledő kombájn felé a nyomvonallal szemben. Köszönjük!

Negyedik forduló:

Kedvesed elárulja, hogy tegnap elvásárolta egy komplett pesti lakás bútorzatának az árát és a vett cuccokat villamoson fejtette?

Ne siess van öt perced. A szerelem mindig türelmes……………………………………………

Erre is igent mondtál?

Azta hülye balf…vagyis ekkora szív nincs is a világon óóóóóóó! Te vagy a megbocsátás szobra, az ércet amiből téged öntöttek a szerelem galaxisából idetévedt meteorból nyerték ki egészen bizonyosan! De mennyire igazad van, hiszen mindenki követhet el hibákat, te is folyamatosan ezt teszed emellett a nő mel…..jajj miket beszélek. Szóval képes vagy a megbocsátás arany szemüvegén keresztül látva értékelni a dolgokat és ez súrlódás mentes repülést biztosít neked az ideális kapcsolat felé. De még csak felé, vigyázz, még van feljebb!

Nem bírod tovább és azt mondod nem?

Hát persze mert te makulátlan vagy, mert te vagy a felelősség esszencijjája. Ha így gondolod és nem nézel el kedvesednek egy ilyen kis figyelmetlenséget, ne számíts arra hogy tartós kapcsolatokat tudj létrehozni nőkkel. Mármint úgy értem, hogy olyan nőkkel akikkel szeretnél…na ebből nem jövök ki jól. Na szóval az a tanulság, hogy nem az anyagiak számítanak, hanem szeressétek egymás minden hibátok ellenére is. De neked nem ez számít, hanem a megbízhatóság, a talpraesettség meg  hogy legyen agya, nem az hogy jól szop…őszintén szeressétek egymást!!!! Menj csak keress valami nőt aki okos, meg megbízható, talpraesett, együttműködő, figyelmes, és meglátod minden izgalom kiveszik majd az életedből!

Ötödik forduló:

Szíved makulátlanul csillogó párját rajtakapod amint az ágyatokban üzekedik egy testépítő sráccal, amit egy profin beállított kamera élőben közvetít a neten. Azt mondja, hogy csak segít elpróbálni egy szerepet a gyermekkori barátjának Rokkónak, aki színészi pályára készül és a portfoliójában még nincs szerelmeskedős jelenet. Az élő közvetítés pedig azért kell, mert a vizsgáztatók szeretnék tudni, hogy Rokkó képes lenne-e élőben, közönség előtt is játszani, nem pedig csak filmszerepben, összevágva a jó jeleneteket. mindez teljesen érthető szituáció nemdebár?

Igen? Igen és igen és igen még mindig igen?

Hát ennyire felvilágosult vagy és látod hogy a világ legszebb cselekedete ha az ember önzetlenül segít embertársain a bajban? Minden félreérthetőség ellenére is látod hogy micsoda nő, micsoda szeretni való lélek ő. Már már nem is nő hanem embe… Vagyis angyal!!!

Nyúúlósssnyááálllllcsíííkkkvvuuááááálgghhh!

Gratulálunk, végigcsináltad!!! Te igazán nagy szívű ember vagy! Olyan aki egy egész lepratelepet végigcsókolgatna. Szíved tele csillámporral, és marcipánt szarsz, amit szétosztasz a bölcsödéseknek,és szereted a mopsz kutyákat.  Kedvesedet pedig feltétel nélkül tudod szeretni még akkor is ha úgy néz ki mint aki aknamezőn focizott, vagy ha annyi agya van mint egy kifordított papírzacskónak, és ha olyan befogadó a nemiszerve mint egy nonstop nyitvatartó plázának. Mert neked a lélek számít, és a tiszta, minden hibáját elfogadó szerelem! Gratulálunk, kérlek foglalj helyet a szerelmesek trónján ott a szakadék mellett (csak a szép kilátás miatt!)

Ha valami érthetetlen módon mégiscsak nem lenne a válaszod erre a teljesen mindennnapi szituációra?

Megdöbbenve állunk a jelenség előtt. Ennyi, ennyi, ennyi küzdelem és akadály után képes vagy ilyenkor visszatáncolni a habcsókpuszedliből épült menyország csokipálcika kapuja előtt? Egy kicsi, igencsak kicsi lépés kellett volna hogy belépj, de te önző mód csak magadnak akarnád szerelmed önfeláldozását, hogy csak a te kívánságaidnak éljen. Mekkora egy sötét és szűklátókörű lény vagy. Ahelyett hogy támogatnád kettejük projektjét, megtörölnéd izzadt testüket amikor kifáradnak, vagy frissítőt hoznál nekik, és kiszellőztetnéd az áporodott nedvektől telített szobát…áhh mindek is beszélünk hiszen nincs neked lelked! Elbuktál az utolsó próbán. Kérlek távozz az igaz szerelmesek társaságából, és keress magadnak egy falécet akivel kvalitásaidhoz passzolva tudsz együtt élni.

 

Reméljük tetszett a teszt, okultatok belőle, és vezérszalagként fénylik majd előttetek életetek további útján a tanulság, aminek birtokába jutottatok.

zseniliaJPGVégezetül megkértük a Pozor szakértőjét, Dr. Kalács Zseníliát, autodidakta pszichológust és megbízott lélekcsakratisztítót, hogy foglalja össze a szerelemnek mint érzelemnek a szerepét mai világunkban: “A szeretet nagyon fontos ebben a megkövült világban. Mint kis apró fény a sziklarések közül képes megvilágítani az utat a legmélyebb sötétség közepedte is. Őrizd meg a lángot hogy mindenki megmelegedhessen szíved kemencéjénél.”

Aztán ha majd jönnek a dodókacsák, úgyis el kell dobnod ezt a túlélésért cserébe amikor mindenki csak menekülni fog és áttapos egymáson és kevés lesz a lőfegyver meg a benzin… jajj ezt nem ide akartam írni!!!

Add a Comment

required, use real name
required, will not be published
optional, your blog address