Kiáll-í-t-ás hívogató báj Mukka

This post was written by csm on May 10, 2016
Posted Under: AzÉletÍrta,Egyéb,egyhaverommaltörtént...,Képesség

Digital Camera

Ehheheheergh mit nem találok én a múlt romos emlékei között kutakodva:D!!!

Ezt a kis bevezetőt azt hiszem az egri Egál Cult Clubban (korai nevén Más Klub) rendezett tárlatunkhoz írta Mukka mester:) Asszem a Retrós kiállításunkhoz, de ki nem szarja le ugyebár! A lényeg hogy írt egy ilyet, és mivel a Pozor az hülyeségeink gyűjtőhelye, íme elétek táratik így évek távlatából:) Így szóla hát a szöveg:

Kedves Lényezet!

Ön most nyilván azért van itt, hogy képlékenyre szórakozza magát, de valószínűleg túl korán érkezett, esetlegesen valami nagyon nem akar ma összejönni és ezért támadt olvashatnékja. Semmi gond, tapasztalt emberektől tudjuk, hogy tehenet ölni rosszabb.

Namost ha legalább két sort leír az ember bevezetőnek, akkor teljesen biztos lehet benne, hogy senki sem olvassa tovább, mert ugye mind unalmas, mint a bánat. Ha nem így lenne, akkor nem írhatnánk ide olyan szavakat mint: pénisz, vörheny, méhtehénlepény, gombás zokni, lecsóérés, véres antiszeptikum, egynemű törpeszex.

Mivel ki kell tölteni valamivel a helyet, egy kis életrajz következik:

Az egész közös alkotósdi alapjait egy képregény kiállítással helyeztük vízszintesbe, ennek anyagát egyetlen nap alatt sikerült elkövetni a Zellervár-Ifiház tengely mentén. 

Később aztán amikor a domain név válaszra került sor, hazafelé a napfényes Szlovákiából a 15. “Pozor Vlak!” tábla megtette a hatását.

Kb ennyi elég is erről.

Namost mivel jócskán vannak olyanok, akikre passzol az “amikor én annyi idős voltam, mint te, a Plutó még egy bolygó volt”, megemlítenénk, hogy itt romboltuk le a fizikumunk/szocializálódtunk ám mi is nem is olyan régen, bár sok részlet nem világos. 

Hosszú litánia helyett álljon itt két kérés a fiatalabb generáció számára: 

-csak egy testetek van, becsüljétek meg

-mindig tartsátok magatoknál a donorkártyátokat

Lelkesedni a véndögkönyvbe lehet.

Köszönjük!

 

http://www.pozor.hu

Add a Comment

required, use real name
required, will not be published
optional, your blog address

Next Post: