Fosbook

Bevezetokep

Nagyszerű Látogatóink!

Ugye ti is sokszor találkoztok azzal a jelenséggel, hogy amint a Facebookon nézelődtök, a rengeteg értelmes, minőségi, és elgondolkodtató adatáradat között alig találtok valami jó zaccos pletykát, kiscicás cikket, életbölcsességet, vagy az élet értelmét megfejtő postot? Milyen frusztráló az hogy a túl sok történelmi, tudományos, és művészeti tartalom között alig leltek egy pár fotót valakiről aki pont úgy fotózza magát, hogy látszódjon a melle, vagy egy minőségi mobilfotót ismerősötök ebédjéről!

Szomorú dolog ez tudjuk, mi is átérezzük! Nagyon nehéz kizárni a figyelmünkből az esztétikai, filozófiai, és irodalomtörténeti bejegyzések özönét. Lássuk be, nagyon idegőrlő ez.

De mennyire de szerencsétek van ismét! hiszen itt a Pozor, és mi már megint segítünk rajtatok! Összeállítottuk nektek a Facebook bejegyzések eszenciáját, hogy megkaphassátok töményen, ömlesztve azt amire ki van éhezve gondolatokkal megterhelt elmétek!

Félre hát Nícsével, Tolsztojjal, és Segallal! Jertek hát, had árasszon el titeket az igazi értékek zubogó patakja!

(Katt a képekre ezerrel!)

01bolcsessegFULL

02delfinesalapFULL

02delfinesFULL

03ebedemFULL

04kiskolokFULL

05kreativFULL

07ugyanolyan partiringyokFULL

08ujszulottFULL

Na? Na? Ugye a hálától előtörő könnyeitektől való hüppögés közepedte nem is tudjátok hogyan köszönjétek meg ezt a sok sok értékes információt? Semmi baj, nem kell hálálkodni, mi mindig itt leszünk nektek, ha esetleg elburjánozna a kultúra :)

 

 

 

1 Comment