Fosbook

This post was written by csm on March 17, 2017
Posted Under: Álhír,AzÉletÍrta,Egyéb,Rajzolat,Szociopátia,Világfájdalom

Bevezetokep

Nagyszerű Látogatóink!

Ugye ti is sokszor találkoztok azzal a jelenséggel, hogy amint a Facebookon nézelődtök, a rengeteg értelmes, minőségi, és elgondolkodtató adatáradat között alig találtok valami jó zaccos pletykát, kiscicás cikket, életbölcsességet, vagy az élet értelmét megfejtő postot? Milyen frusztráló az hogy a túl sok történelmi, tudományos, és művészeti tartalom között alig leltek egy pár fotót valakiről aki pont úgy fotózza magát, hogy látszódjon a melle, vagy egy minőségi mobilfotót ismerősötök ebédjéről!

Szomorú dolog ez tudjuk, mi is átérezzük! Nagyon nehéz kizárni a figyelmünkből az esztétikai, filozófiai, és irodalomtörténeti bejegyzések özönét. Lássuk be, nagyon idegőrlő ez.

De mennyire de szerencsétek van ismét! hiszen itt a Pozor, és mi már megint segítünk rajtatok! Összeállítottuk nektek a Facebook bejegyzések eszenciáját, hogy megkaphassátok töményen, ömlesztve azt amire ki van éhezve gondolatokkal megterhelt elmétek!

Félre hát Nícsével, Tolsztojjal, és Segallal! Jertek hát, had árasszon el titeket az igazi értékek zubogó patakja!

(Katt a képekre ezerrel!)

01bolcsessegFULL

02delfinesalapFULL

02delfinesFULL

03ebedemFULL

04kiskolokFULL

05kreativFULL

07ugyanolyan partiringyokFULL

08ujszulottFULL

Na? Na? Ugye a hálától előtörő könnyeitektől való hüppögés közepedte nem is tudjátok hogyan köszönjétek meg ezt a sok sok értékes információt? Semmi baj, nem kell hálálkodni, mi mindig itt leszünk nektek, ha esetleg elburjánozna a kultúra :)

 

 

 

Hozzáfűzés

#1 
id Kiss László on March 19th, 2017 @ 13:38

Értem én – el kell bagatellizálni a dolgokat – hiszi nem hiszi – tudja vagy nem tudja!

Rá írom egy papír fecnire, hogy 1 milliárd pénz – elhiszed, nem csak akkor tudod ha elmész a boltban és kapsz érte 1 milliárd értéket! TEHÁT EZ A BIZALOM!

ADOK NEKED EGY PAPÍRT FECNIT – RÁ VAN RAJZOLVA EGY TÉRKÉPRÉSZLET ITT TALÁLOD MEG AZ ARANYAT! EZ ÉRTÉK NEM – DE HA MEGTALÁLOM A TÉRKÉP UTASÍTÁSA SZERINT AZ ARANYAT AKKOR AZ ÉRTÉK? NEM – CSAK AKKOR HA AZ ARANYÉRT KAPOK PÉNZT AMIN ÉLELMET VÁSÁROLHATÓK! AKKOR EZ ÉRTÉK NEM – MERT HIÁBA VAN ARANYAD – PAPÍRPÉNZED HA A SPEJZODBAN NINCS ÉLELEM ÉS A KUTAKBAN FRISS IHATÓ VÍZ – MEGHALSZ!
T E H Á T A Z É R T É K A V Í Z É S A Z É L E L E M A MAGYARTÖRKÓLYBÚZA!

Add a Comment

required, use real name
required, will not be published
optional, your blog address

Previose Post: