10 éves a Pozor :D!

10-pozor

AZTAKÁÁÁ!

Megértük ezt is:) 10 évesek lettünk:) És kb azon a szinten is vagyunk:D Szóval hogy elröppentek ezek az évek is. Mondhassátok hogy az utóbbi években lófaszt sem csináltunk, ez nagyjából így is van, de amikor igen, akkor azért csak kacagtatok, vigadtatok, és ehhez nem kellett hónaljszőr penderítős reklámok, és mindenféle életbölcsességes tartalmakon átevickélnetek!

Hejjj milyen régen volt amikor az első postot közreadtuk ejjj. Könnyek között küszködve be is linkelem ide:)

Sosevoltmégennyiredúrva

Most hogy ilyen kerekek lettünk, ennek megünneplésére, átnyálazzuk az eddigi termést, és amolyan best of képpen az elkövetkezendő 10 napon kaptok egy évekre lebontott válogatást:) Persze akinek van kedve kommentbe belinkelheti az az évi őrjítően imádott postot is, had kacagjon mindenki a végtelen űrbe bele!

Holnap jön az első adag:)!!!!

Eme mai bejegyzés lezárásaként azt reméljük, hogy sikerült ennyi idő alatt titeket is ledegradázni atomkutató szintről egy megtaposott alsógatya szintjére, miközben mi csak erősödtünk, és csiszolódtunk ofkorsz:)

Ezúton is köszönet a velünk tartásért, a töretlen lelkesedésért! Nélkületek nem sikerült volna. Miket szoktak ilyenkor még mondani a hírösségek? Na minegggy, tartsatok velünk, ezentúl is önként, vagy természetesen parancsba adjuk!

Vaff, vafff!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.