Pokoltűz klub

Csm-mel csinaltunk egy kis listát azokról, akikből jó olaj lenne a tűzre.

Szeretettel:

Uwe Boll – Bloodrayne

Helen Fielding – a szinglikulusz megteremtéséért

Roman Polanski, R. Kelly – pedofília, és mert megúszták

Császár Előd – kabítószerfogyasztással egybekötött vezetéssel emberhalál okozása, illetve mert megúszta

Kaotikus egyház – a segítség megtagadásáért a holokauszt alatt, amerika őslakosainak erőszakos megtérítése és eltörlése, valamint a misszionarizmus miatt

Tokio Hotel, illetve megalkotójuk – ártatlan gyerekek metroszexuálissá tétele a nemi identitás összezavarása, az indokolatlan halálvágy terjesztői hazug világkép terjesztéseés egészében már a létük bűn

George Lucas – amiért Greedo lőtt először+jar jar bings

Harry Potter– boszorkányság gyakorlása

Nagy “Tereskova” Kriszta – egomán művészkedő pesti alterpicsaságért,+mert mindenki orrába tolja a vagináját

Jancsó Miklós – mert művészetnek hiszi a nők megkefélését, utóbbi filmjeinek gerinckaparóan rossz történeteiért, és Lovasi András és egyéb trendi előadók alkalmazásáért a nagyobb nézettség érdekében

9 Comments

  • Öööö, asszem ez egy igencsak inkoherens lista.
    Őket szeretnétek megégve látni?
    Vagymifene?

    Fáradtság vezetett eme bejegyzéshez?

  • tudnék még néhány úgy nevezett sztárt kis hazánkból aki éghetnek velük együtt.

  • Fandi: igen olyan ejfel korul skype-oltunk, amikor felmerul, hogy mily gyalazat, hogy Michael Madsen mester a bloodrayne cimu szarban szerepel. Innentol kezdve mar jott magatol. A ragasztoanyag az utalat :)

  • Khmm.
    Hétvégén TV bambulás közepette figyeltem fel egy filmre, amiben Michael Madsen, Michael Ironside és Lori Petty szerepelt. Aztán 5 perc múlva feltűnt benne a főszereplő is.
    Willy.
    Szal a Bloodrayne sajnos nem az első ilyen jellegű filmje. :)

    De ennek okán elkezdtem végignézni a filmjeit az imdb-n, és tök érdekes dolgokat találtam.
    Pölö a WarGames-ben is játszott, vmi nyúlfarknyi szerepet. Meg a Sin Cityben is, pedig nem is emlékszem rá. :)

  • 2 célszemély(zet) kinyírásával nem értek egyet:

    – k. egyház: mindenkinek szíve-joga hinni, téríteni, megtérni, kitérni, nem hinni !
    – tokio hotel: hékások, és a Cure, és Manson és a többiek? sántít ez, ismerjétek el! Mellesleg a T.C. zenéje remek Nena utánérzés, a harmóniák jók, a dallamvezetés rendben van, a szöveg a mai világban tökmindegy, Bunyós Pityut és társait százszor inkább vetném a saját ürülékével teli pöcegödörbe…

  • viszont missziot inditani elmaradott teruletekre es leszarni a meglevo kulturat, es a hit = etel egyenletet felajanlani mint kompromisszumot.
    Tom’, hogy harmadikvilagbelliek eseteben mennyire nem szempont ez, hiszen lehetoseget kapnak a tulelesre, de ‘innen’ nezve gusztustalan igy lelkeket szerezni a nagy kozosbe.

  • Mesterm örülök hogy te is köztünk vaaagy!
    Azt kell mondjam hogy a katolikus egyházat rihellem, a hitet és a tanításokat viszont nem de ez is szíve joga mindenkinek milyen társaságban gyakorolja igazad van ebben!
    Igazad van a tokyjó hotel és a Cure ügyében sok a hasonlatosság! Én azért mégis azt mondanám hogy elég nagy különbség van a kettő között is! Amígy az első managertermék, és amelett hogy milliókat kaszálnak a fiatalok pénzén, arra buzíssák őket hogy legyenek öngyik meg utálják csak aput, meg anyut a Cure az azt énekelte hogy a fiúk nem sírnak, meg hogy péntekente a Kovács Robi szerelmes. Ugyanúgy emo a Cure, de nem olyan szélsőségesen, és nem buzdított senkit hülyeségekre.
    Ráadásul nem tizenötévesen amikor tanulniuk kellene nem depizni.

  • >Ugyanúgy emo a Cure, de nem olyan szélsőségesen, és nem buzdított senkit >hülyeségekre.

    Mondjuk elnézve a Cureosokat egyvalami igen: hülye öltözködésre.
    Mellesleg szép teljesítmény volt tőlük az, hogy az emo szó ilyetén mód való felhasználása előtt >20 évvel ők már azok voltak. :)

  • Ha senkit sem zavar, hollandrist a listára dobnám tokio-hotel és keresztényegyház-függőség terjesztéséért!
    Volna még sok más is, de az ő mértéktelen hülyesége és szűklátókörűsége most felidegelt…
    Egyébként a fene egye meg az egyházat, a homokos pedofil papjaival és tokio-hotelt a nyilvánvalóan pocsék és transzszexualitásra hajlamosító zenéjükért. Csakazértis!
    A Cure nem az én szakterületem, de 19(inkább már 20, 1 hónap választ el tőle és 6 nap) éves vénség vagyok és kijelenthetem, hogy az emberi hülyeségnek nem a Cure a forrása, hanem a tömeg-média és az egyház.

    És csakazértis tovább osztom az egyház témát, mert nekem ez jó érzés! ^^
    Az egyház több, mint ezer évet dobott Európán vissza a fejlődésben. A sötét középkorban hála az egyháznak mindenki azt hitte, hogy a Föld lapos, holott már 2000 évvel azelőtt is tudták, hogy gömb alakú és azt is, hogy mekkora!
    Milyen isten az ilyen!? Tömi a pedofil papjait, a hívők meg dögöljenek éhen, mi? Vagy nem létezik és ezért engedi meg mindezt a papjainak, vagy ha létezik, akkor ez egy szadista, beteg isten és egyen szart…
    Én inkább abban hiszek, hogy felsőbbrendű vagyok az ilyen hazug gerinctelen férgeknél, ez az én hitem és az, hogy ha más másban hisz, akkor nem fogom lemészárolni érte családostul, keresztény szokás szerint…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.