Somát feldolgozták!

citromos-soma.jpg

Országrengedtő tragédia történt a Borsod megyei Talicskáskoppányon. Az évi disznóvágás sztárvendége Spitzer”Soma”Gyöngyi volt, aki örömmel vállalta a szereplést, és még egy előadást is akart tartani a helyi asszonyoknak “új sexuális segédeszközök a falusi háztartásban” címmel.

Azonban a hajnali hercehurcában, kb. tíz pálinka elfogyasztása után, a falusi férfiak megragadták a művésznőt , négy lábát kifeszítették és több ízben megszúrták, vérit kifojatták. Miután a feldolgozás rendben lezajlott, bőven kapott dagadót az egész rokonság.

Ezek után Soma félórás koncertje következett, de ekkor még semmit nem sejtett a közönség mivel a műsor playbackról ment. Egy két rajongó jegyezte csak meg miszerint Soma tánctudása feltűnően profibb lett! A végzetes cserére akkor jöttek rá, amikor beszélgetőshow első kérdéseként, a falu asszonyai megkérték a művésznőt, beszéljen nekik arról az elméletéről miszerint, a nők isteni eredetűek, míg a férfiakat a ló és a sertés pároztatásából hívták életre. Erre a kérdésre azonban Soma hangos röfögéssel válaszolt, majd az asztalra hugyozott.

-Pedig ugyanúgy visított, meg a szaga is olyan vót!- állítja Tompa Gerzson kombájnkezelő.

Az ügyben a rendőrség nyomozást folyamatosított, Soma családját pedig kárpótlásul a faluközösség életük végéig ellátja húsárúval, minőségi pörccel.

2 Comments

  • Egy percre sem hittem el hogy ez csupán baleset volt! Felháborít hogy ezzel az átlátszó kifogással mentegetőznek! A talicskáskoppányi kollégáim jól ismerik a disznó anatómiáját, és kizárt hogy nem vették észre az ordító különbséget: Soma fejtetején a sörte jőval dúsabb, hosszabb, göndörebb, sötétebb, és puhább tapintású mint a törzskönyvezett mangalicáké, vagy egyéb disznófajtáké!!! Az állításuk, mely szerint összetévesztették egy disznóval, csakis úgy állja meg a helyét, ha a nevezett humanoid nőstény feje az asztal alatt volt egy széken ülő őstermelő ölébe hajtva, teste pedig az asztalon négykézlábra erezkedve, ruhaköltemény nélkül, miközben egy kandisznó hátulról fedezte éppen. Ismerve a művésznő életvitelét, ez a szituáció elképzelhetetlen. Igazságot követelek! Az elkövetők a soron következő Megasztár-szériában adják elő kedvenc Ámokfutók-slágerüket, ezzel tisztelegve a művésznő emléke előtt!!

  • Méghogy igazságot követelsz! Hát ne bassza már meg a kurva… (dühös vagyok)! Engem meg az háborít fel, hogy Somát, ezt a… izét (imádom ezt az ősmagyar [ez komoly!] szavunkat) hogy van még hámréteg a kípeden HUMANOIDNAK nevezni?! Követelem, hogy azonnal írj egy Ámokfutók-slágert, és szopj le egy álmos rozmárt! Vagy nyilvánosan meggyaláztatlak Soma kicsi rózsaszín rokonaival (professzionális vérkucugésák…), slágerba küldetlek (Ééérted?! S-lágerba… Jószar, mi?) vagy egy Justin Timberlake-koncertre!!! (Az nem jó, mert még élveznéd is! Picsába!)
    Kapja be Amerika! És Kanada is!!! Jajj, de dühös vagyok! (Egy-két sörre való tekintettel ma este talán enyhülhet egyelőre csillapíthatatlannak tetsző haragom… Nagyon kifinomult a kompromisszumkészségem…)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.