Barátok után.

fodor-zsoka.gif

Alig győzöd kivárni kedvenc sorozatod, a Barátok közt új epizódjait? Nosza mi már előre elmondjuk neked mik várhatóak az elkövetkezendő tíz évben. Miután már minden szereplő közösült mindenkivel, kivéve saját családtagjaival, nem és életkor figyelembevétele nélkül, Nostradamusi jóslataink szerint emigyen fog csavarodni a történet:

Miklósnak egy építkezés ellenőrzése közben, fejére zuhan egy vaskonzol. Ettől látomása támad, és egyházat alapít. Vagyonát egy krokodilra hagyja, a maradék pénzéből hintalovat vásárol, és ettől kezdve, mindent visszafelé mond.

András megunja hogy Magdinéni pornográf fotóival zaklatja, ezért szarral keni be magát és úgy kávézik a Rózsapresszó teraszán. Ezt látva Magdinéni székelykáposztát főz, és megpróbálja beleölni magát. Szorult helyzetéből Vilibácsi menti meg.

Vili bácsi gyúrni jár, és esténként a Csacsifiú bárjában lép fel mint táncos, hogy Rózsapresszós jövedelmét kiegészítse. Titokban arra gyűjt hogy vehessen egy pedálos kombájnt, mert gyermekkorában ilyenre nem tehetett szert. Néha orált is bevállal.

Géza arca beleszorul motorja kipufogócsövébe szerelés közben, mert Tildácska meglöki a tarkóját a melleivel. Géza megmenekül, de utána évekig ömleni kezd az olaj az orrából, valahányszor sexelni kezd a csajával. Ez mindig szakítást eredményez, így Géza elmegy színésznek egy népszerű sorozatba, hogy sikerélménye lehessen. Itt hasadt törpe papot alakít.

Bartha Zsolt, ánuszműtéttel kerül a kórházba, de egy sebészeti hiba folytán, még egy segglikat varrnak neki. Ettől fogva büszkén mutogatja mindenkinek új különlegességét, beleértve a Rózsapresszó vendégeit is. Kedvenc produkciója, hogy izmai mozgatásával az egyik likkal, kacsintani képes. Zsolt egyébként megjavul, szabadidejében hímez, és gyermekmeséket ad ki cd-n.

Íme hát ez lesz, és ez tuti! Többet nem árulhatok el, mert akkor mindenki olvasni kezd sorozatnézés helyett!

Azt meg ugye senki nem akarja?

1 Comment

  • Lelki szemeim előtt már meg is jelent, amint Kovi ezen sorokat olvasva lelkesen jegyzetel, hogy a Luxx videó még idén kiadhassa a Far-Átok Köz-t.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.