5 Comments

  • figyu, én szerzek vmi lepusztult űrjárgányt ingyen, székelek bele sötét anyagot üzemenyagnak, távirányítással belevezetem a napba,te csak tereld fel rá ezt a csürhét. én nem nyúlok hozzájuk, látni sem akarom őket. sőtt ha esetleg beindulna a dolog és milliószám tudnád őket injektálni a halálhajóimba, akkor többel is tudok szolgálni nagyon szívesen és ingyen! elvégre mégiscsak egy szebb jövőt építünk!:D a start gombot meg mindig felváltva nyomjuk majd meg , ok?

  • sőtt sőtt sőtt, hogy 2 legyet üssünk 1 hajóval, mindegyik hozhat magával 1 darab szabadon választott tárgyat a listánkról. ezáltal megtisztítjuk a bolygót a szerfölött hasznos tárgyaktól is, úgymint: hajhidrogénező-ecset, mobiltok-plüssállat, báffáló cipők, az bolygón felllelhető összes gepárdmintás ruhadarab, helllókitypóló, fuksz, és hasonló faszságok. (lehet folytatni a sort)

  • ott a pont!:DDDDDD és cuki és magenta és gepárd mintás függönyös és tiesto a liftben-es és és és…. szerintem. ja és az emosoka külön hajóra szállnak mert őket nem a napba küldöm hanem a szivesbocsok bolygójára:DDDDDDD

  • Látom Miklósom megvan már az adatbázisod arra az esetre ha egyszer megvalósul gyermekkori álmod, vagyis a Mukkadiktatúra:-)
    Köszönjük Iwiw:-)
    Megyek varratok karszalagot:-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.