Savazás: Szilveszter

Mocskos disznó, hímsoviniszta (pfuj) szavazásunkból kiderült, hogy a férfiak szerint a nőket más nők bukása teszi boldoggá.
Ezt az álláspontot tudományosan is alátámasztják a Klikk és a Szorri* magazinok (és még sokan mások) léte és tematikája.

Lásjuk akkor a Szilvesztert, vajon hányunknak sikerült “tiszta lappal” kezdeni az új évet?

*kiderült, hogy Szorry magazin tényleg létezik, hát nem egy őrület, fiúkák?

9 Comments

  • bakker én csak arra jöttem rá hogy ezek szerint nem vagyok nő :) a szilveszternél az mentő körülmény ha beteg voltam és nem is ihattam? (na jó azért 2 sört de 2 sör nem sör ugye…) vagy még inkább hogy én mindennemű pia nélkül is képes voltam rókázni aznap?

  • Én eltökéltem, hogy többet kell innom és cigiznem. Ezen kívül el kellene veszíteni az állásomat, felszámolni a baráti kapcsolataimat, nyáron elutazni a hidegbe és megfagyni a hóban az éhségtől.

    (nagy vonalakban)

  • Kedves Bandi!

    Az algoritmusod elemeinek sorrendjének felcserélésével nagyban lehet növelni annak hatásfokák miközben nem irritálod a környezeted feleslegesen.

    Barátod,
    Mukka

  • én még mindig ott tartok hogy elhagytam a fényképezőgépemeg vazzeg. neeeeem, ne is gratuláljatok, szidom én magam eleget. (fekete pana ha netán szembejönne az utzán vkinek)

  • 15 igen, 4 nem ellenében?
    Micsoda úri közönsége van ennek a blognak. :)

  • Ja, én is csak reménykedem, hogy nem emlékeznek, hogy nem emlékeznek. Vagy csak képmutatóak, de még az is jobb :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.