Terheskova

Igen megtettük! Annyira igényelte Nagy Kriszta Tereskova az alábbi aktust, hogy betömtük neki ordenáré pofáját, és örökké viszkető pináját, hogy véletlenül se tudjon hangokat kiadni! De mégis mivel?

Lehet ez: King Kong fasza? A barátság kőolajvezeték? Négyesmetró?

 

tereskova-nuuu.JPG

9 Comments

  • Komolyan en kedveltem 10 eve (most vallomast teszek), Tereskovaek mokasak voltak a maguk modjan, ~kepzos csajok vorosben egesz aranyosan idiotak, csakhogy a ‘pina’ szo es nemiszerv nyilvanos es rendszeres hasznalataert nem jar eletmudij, legalabbis nem muveszi. Unnncsiiii, unaaalllmasss, levele!

  • Szerintem itt a művész azt szerette volna ábrázolni, ahogy a művészet folytonossága a maga teljes valójában átjárja a művésznőt, kitölti teljes lényét, majd mivel a hölgy az ég egy adta világon semmit sem tesz hozzá, változatlan formában távozik.

    Ja, és pina.

  • A hozzaszolo a temaban valo jartassagat es eleslatasat rovid, puritan kozonsegesseggel odabiggyesztett kiszurassal ellenpontozza ertekelese vegen.

    Pina.

  • Mukka, én is kedveltem régen, oszt most már nem :) Önismétlés, nyavajgás hogy jajezazország, némi küldetéstudattal hogy majd ő megmutatja és kiszarja (vagy ezek után: megszüli) a spanyolviaszt… dzsízasz…

  • Sokáig gondolkodtam hogy én is elkövessem-e ugyanazt a hibát, amit tereskova, (kisbetűvel) és a Pozor (nagybetűvel) olvasói, hogy mindig azt mondják hogy pina. Aztán rájöttem, hogy tőlünk sokkal viccesebben hangzik ez, mint egy olyan nőtől, akinek a lába között hangyaboj van, és aki ordenáré stílusával inkább elveszi az ember kedvét attól, hogy jól beverje a lucskos…sexeljen az ember. Tehát úgy érzem kötelességem részt vállalni a női nemiszerv megfelelő reklámozásában, mindezt a Pozor (nagybetűvel) által ízlésesen megoldott kedvszottyantó stílusában.
    Következzék hát:
    Piihhihhhhiihhhhiiiiihhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiii! Pihinihiniiiihiiiinnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    Na!

  • Egy kis korrigálást hajtottam végre a rajzon, jobban kidolgoztam, így plásztikussá téve a hengeres tárgyat, mely a művésznőt szeretettel átjárja. Azonkívül módosított címet is kapott a post. Mindig meg tudunk újulni:-D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.