A virslidémon

Feleim!

A mai napon, Gergely apostol könyvének eddig ismeretlen fejezetéről fogunk szólani. Nyissátok meg hát szíveteket, és figyelmezzetek az ő szavaira:

01.jpg

02.jpg

031.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

Íme lássátok hát a bizonyságot saját szemeitekkel. Bevégeztetett:

Itt láthatjátok a fenevad arcát, aki ételnek álcázva próbál kárt tenni porhüvelyünkben. Figyeljétek a zsírok keléseket melyeket mindkét végén hordoz. Csak a lelkiszegények láthassák meg ezeket mert az ő lelkük tiszta vala.

virsli.JPG

Miután pediglen megsüttetik (három perc mikróban), ilyen ábrázatot ölt a szörnyeteg, de ti ezt nem láthassátok, mert vakok vagytok a fogyasztásnak átkában, és testetekbe fogadjátok őt:

virsli2.JPG

De aki szerény, és hisz, láthassa azt amit balga lelkek nem, hogy mi rejtezik a szaftos étek álarca megett:

virsli31.JPG

Szálljatok hát magatokba mielőtt késő lesz, mondjatok el tíz teanyádat, és űzzétek el magatoktól a Tesco termékeket, különben műanyagot fogtok szarni, értelmi szintetek meg olyan lesz mint egy xanaxos delfiné! Természetesen megváltástoknak továbbra is van egy másik módja, melyszerint tetemes mennyiségű pénzösszegnek küldése után, (mely erre a számlaszámra érkezik):

 

11773391-00379986

lelketek, és életetek megtisztula, testetek mirhától és tömjéntől illatoza.

Ámen

4 Comments

  • Gergő, nem szabad 3 percig, elég 1 perc, akkor nem nyílik szét ennyire, és a zsír is leolvad róla. Különben is, sok mustárral majdnem minden megehető, ezt már egy párszor bebizonyítottam.
    amúgy, ha esetleg megosztanád velünk a Teanyád szövegét, szent apostolunk, hogy ezzel a fohásszal éljek, ha isten haragja rámtámad, illetve sztem a hétköznapi életben is nagy hasznát venném, pl. mondjuk nyilvános vécében, amikor a végterméket öblíteni óhajtván elszakad a wc-tartály madzagja.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.