Ungárise denevér!

This post was written by csm_mukka on August 26, 2008
Posted Under: Filmes,Rajzolat

Hölgyek, és Urak!

kezdo2.jpg

Íme megérkezett hozzánk is az új Batman film, és gondolom nagyon sokatok szeretne denevérember lenni! Ugyan, ne is tagadjátok! Hiszen olyan unalmas már könyvtárosként, meg géplakatosként tenni a közért, és szeretnétek már ti is feszülős kisgatyában hegyes valamikkel a fejeteken, bőrcuccban ugrálva világot menteni!

Mivel azonban Magyarországon vagyunk, nem nagyon tudunk felhőkarcolók között hintázni, csak a végtelen róna adatott meg nekünk, meg egy húszemeletes Gyöngyösön, így hát alkalmazkodunk a Magyari Virtushoz.

Elétek tárjuk hát a Magyar Batman aszeszoárjait, melyek kihagyhatatlanok az igaz parasztok megvédéséhez!

Megtekintéshez idekatt:

Elsőként az ideális fegyver, a Batkasza, amely hagyományos mezeiszerszám-köntösbe rejti a fejlevágást, mint opciót. Egy suhintás és hullik a gaz!

batkasza22.JPG

Az igazi Magyar Batman, ha mögéhezik, Batgulyást fogyaszt, mellyel meg tudja kínálni a német túristákat, javítva ezzel a folyó fizetési mérleget:

batgulyas.jpg

A kenyér és szalonna fogyasztásához ideális szerszám, a Batlibicska. Esetenként hátba szúrhatunk vele ellenfeleket ha kedvünk szottyan hozzá:

batlibicska.jpg

 A gulyarablók üldözéséhez pedig ajánljuk a Batárt, lóerejét tetszés szerint növelhetjük, és rengeteg megmentett menyecskét utaztathatunk a csomagtartójában:

batar.jpg

Lovaitok patkolásához a Batkó áll rendelkezésetekre, ami használható az ellenség fejének betörésére is, miután már nem használt a szép míves szó:

batko.jpg

Birka, és pofátlan turista neveléshez íme a Pásztorbat! Könnyű, egyszerű kézifegyver, suhogtava véle, és a “húzol innen a büdös picsába” népi rigmusal kombinálva, egy egész csapatnyi kukoricatolvajt, hazatérésre lehet motiválni véle:

pasztorbat.jpg

A puszták szelei ellen megvéd a Batkabát, amit batikolt jellel látunk el, hogy annak látására  a legbetyárabb diszkósparaszt is tisztelettel emelje meg sövegét:

batkabat.jpg

Íme elétek tárjuk a tudást, hogy milyen szerszámokkal tegyetek az emberiség jólétéért, nektek nincs más dolgotok minthogy engedjétek felszabadulni a bennetek rejtező hőst, hogy igazi Batparasztok lehessetek! Hajráááá!!!

batmanki.jpg

Hozzáfűzés

#1 
SzocsO on August 26th, 2008 @ 8:16

Gergő, Gergő, ezért egyszer még megjárod : )
Kedvencem – ofkorsz – a BATÁR, illetve a PÁSZTORBAT, a magyar nyelvi lelemény szép példái, a betyár szó is rejt azért magában lehetőségeket, abban ugye magyar kiejtéshez előkészítve is jelenik meg a denevér szó, de ennek kifejtéséhez már kevés vagyok : )
És ami ugye adott – nagyon szép – egy suhintás, és hullik a gaz! : D

#2 
mukka on August 26th, 2008 @ 11:00

Vásárnapokon feltűnhet Százhalombattán, segítője batka-manó and so on… :)

#3 
csm on August 26th, 2008 @ 11:35

Én láttam egyszer Battonyán, meg a Batthyányi téren is!:-D
Egyébként Mukkaúr is beleadta írói vénáját a batgulyás szekcijóba:-)

#4 
missbungle on September 1st, 2008 @ 17:22

előre bocsátom hogy fáradt vagyok a SZIN után :) de folyik a könnyem a röhögéstől….

#5 
Zeck on September 23rd, 2009 @ 8:13

Amit hiányoltam a kombóból a battkos a fokos után szabadon :D

Add a Comment

required, use real name
required, will not be published
optional, your blog address

*

Previose Post: