EL VAGY TÉRÍTVE!

Kedves Ember!

Mától a Pozor! itt honol a blog.hu kebelén, mert az nekünk kényelmes.

A kommentezést (mivel a felhasználókat nem lehetett migrálni) egyelőre teljesen szabadon és mindenféle előzetes moderáció nélkül zajlik, egyedül a captcha-t hagyjuk bekapcsolva (az a tündéri kis olvashatatlan felirat, amivel be tudod bizonyítani, hogy nem vagy vigraárus robot. Az vagy?).

Há’ még annyi van, hogy a nagyon régi bejegyzésekben néhol lehetnek elméretezett képek és hasonlók, de azzal meg úgy voltunk, hogy majd idővel megcsináljuk(most leírom ide azt divatos szót: béta).

Hátennyi.

Agradzsag

 

10 Comments

  • és akkor erőitek átcsoportosításával több lesz a poszt?

  • Igen lesz több post, csak mivel bénák vagyunk, úgy döntöttünk, hogy komolytalan bejegyzések helyett meghívunk egy pár egyetemistát, írjanak nekünk egy esszéket az őszről, a levélhullásról, és arról hogy milyen nehéz ma szabadbölcsésznek lenni.
    (természetesen utána mindet ledaráljuk macskatápnak, én pedig tilinkót faragok a sípcsontjukból, de ezt nem áruljuk el nekik!)

  • Ezúton szeretnék rendelni két doboz virgát, és egy levél xanaxot, hogy ne izguljak a sex miatt, miközben fel akarok izgulni. Vagy rosszul olvastam, és a vigra az valójában virág?

  • hajj nem figyelek oszt mi történik?
    blog.hu meg virágok? a méhecskék hol maradtak?
    jah ők megfagytak az őszi hidegben…a bőcsészekkel együtt

  • Nabazzeg csak át kellett gyönni blog.hu-ra oszt mindenki kommentel:-D Hát erre csavarogtatok akkor eddig mi? Bölcsészbanda he!

  • It sokkal ‘trendibb’ kommentelni.

    Figyeld meg, pár hét és MILLIÓK fognak ide özönyleni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.