Egy haverommal történt vol.4

haver

Történt egyszer hogy mentem haza az egri Egál Cult Clubból, metálrészegen, és az egyik utcában a házak előtt voltak kiskertek, amiket dróttal vettek körbe, úgy, hogy négy oldalt lécek, és kb 10-20 centi magasságban körbehúztak egy drótot rajtuk. Én tántorogtam haza, és véletlenül áthaladtam egy ilyen veteményesen mikor is a bal lábam természetesen beleakadt az egyik drótba, amitől az alábbi hülye higanyszerű mozdulatot tettem:

1: A bal lábam beakadt, és én gyakorlatilag letérdeltem:

012

2: A bal mutatóujjamat ráhelyeztem a bal térdemre:

022

3: És az állammal (abból nincs bal) rácsattantam az ujjamra, amivel eltörtem azt:

032

Ezek után egy laza egyperces fetrengés következett, mert ennyi idő kellett, hogy az agyam ezt az egész szitut  felfogja. Felegyenesedvén elindultam haza ahol offline-ba vágtam magamat.

Másnap nézegettem az ujjam, és diagnosztizáltam: Baszdki nem tudom mozgatni!

Hazamentem, ahol apám már várt rám, hogy kell menni vele fát pakolni. Mondám atyának-Ez most nem fog menni! Miért- kérdezi ő? -Hát mert eltörtem az ujjamat-mondtam én! Na és hogyan? kérdezé Atyám. -Hát fater megbotlottam, és az ujjamat rátettem a térdemre, és ráejtettem az államat….

Ennek ellenére sem utalt be a nagy sárga házba, mert szerintem tudta hogy majd elintéz az élet más területe:D

Naszóval eltipliztem az orvoshoz. Mondom a doktor úrnak, fennforgás van szíveskedjen megkukken az ujjamat. Megnézte, megállapította hogy eltörött, és kérdezte, hogy hogyan történt az eset. Tehát kedves doktor úr az úgy volt hogy megbotlottam, és az ujjamat rátettem a térdemre, és ráejtettem az államat….

Ekkor a doktor lefagyott, a nővérke meg diszkréten átment a másik szobába és harsogva kezdett röhögni a sztorin. A doki azt mondta nem hiszi el ilyen nincs. Mondom van itt állok képes vagyok rá. Azt mondja a dokesz:  Nem hiszem el, szerintem maga verekedett. Mondom: egy legyet meggyászolok, nemhogy verekedjek ecsém! Akkor rávertem a kalapáccsal-mondja ő! Balkezes vagyok, nem tudok ráütni arra a kezemre amivel kalapácsot fogok. Szerintem ha azt mondom hogy egy elefánt ült rá miközben nyalogattam az Eiffel tornyot, azt hamarabb elhiszi, de végül is láttam rajta hogy igen valóság és én tényleg képes vagyok ilyenre. Azt mondta végezetül, hogy a kalapácsos verziót írja a kartonomra, mert ha ezt leírja senki nem fogja elhinni. Megtette és sínbe tette a kezemet.

Azóta szerencsére (le is kopogom) nem történt semmi sebesülés, (csak agyban) de ha esetleg lezuhanok egy repülővel, igyekszem nem egyszerűen tenni majd hanem duplacsavarral, és egy éces rozsomákkal a hátamon.

Köszönöm a figyelmet!

15 Comments

  • those were the days :D

    egyebkent emberunk akkori testsulyat a kepek valoban huen tukrozik :)

  • A 2-es fázisban a Hold már rosszalóan nézi a mozdulatot.

    Szépen kirajzolódik itt Madi misztikus énje :)

  • a harmadikban pedig teljes lemondassal :)

    tobb feles volt benne, mint misztika. ha jol sejtem azert nem lehettem ott, mert eppen elrohantam szokas szerint bulibol, hamarabb, haza :D

  • kiprobaltam a fürdőkádban, es igenis lehetseges! soha nem hittem volna de allal levettem az ujjamat a terdemrol!

  • Na ugye na ugye? És ehhez nem kell semmilyen tájcsi, vagy saolin cuccos, csak jó eredeti fülsípoltatós bor, meg paprikapálesz:D

  • Gergő, azt még nem írtad, hogy az állad hogy viselte ezt az akciót, vagy az a “haverommal történt 5”-ben lesz, hogy “egyszer eltörtem az állkapocs csontomat…” :)
    Egyébként gratulálok hozzá!

  • Gergő, azt még nem írtad, hogy az állad hogy viselte ezt az akciót! Vagy az a “haverommal történt 5”-ben lesz, hogy “egyszer szilánkosra törtem az állkapocs csontomat…” :)
    Egyébként gratulálok hozzá!

  • Csak Mukka kedvéért két hozzászólás:

    beküldte: üvexem 2009-05-20 15:58:11
    napirajzhu féle szarság

    beküldte: Kpingvin 2009-05-20 17:26:04
    Napirajz light

    Hehhhhehehehehe

  • Most pedig játék következik: kérem keresse meg, és karikázza be a Pozor, és a Napi rajz közötti hasonlóságokat. Segítség képpen egy egyezés: mindkettő sok rajzos anyagot tartalmaz.
    A többire én is kíváncsi vagyok:)

  • Haha, szerintem semmi hasonlóság (azon kívül, hogy mindekettő vicces), de jó vele Mukkát idegesíteni :D

  • a napirajz talalta fel a webes barlangfestmenyt, ezert ot illeti mindeniknek a joga, ezert o az alfaja mindennek, ami bitbe vesett vonal. legalabbis idonkent azt erzem, h errol igyekeznek engemet meggyozni emberek…

  • Az államnak semmi baja nem lett, valszeg mert vastagabb csont mint az ujjamon. Megerősödött a sok textiles evés miatt:D
    a Napirajz az Napirajz, a Pozor meg Pozor. A védelem visszavonul:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.