Cicakill

Pípöl!

Nemsokára lesz produktum, csak mindig valami nagy terjedelmű jut eszembe, és meg kell csinálni én meg lusta vagyok:) Mukka meg nyári depresszióban szenved, most próbálja felvágni az ereit vattacukorral!

De addig elétek tárjuk azt a képet, amit még akkor rajzoltam, amikor a Berze kollégiumban laktunk Mukkával azon a szinten ahol csak csajok laktak. Különös mutációjuk volt, hogy szerettek a férfi vécébe járni, és ottan olyan dolgokat otthagyni, amitől egy boncmester lelke is szilánkosra tört volna! Ezért üzentünk nekik emigyen:

cicadaaaj

Igen tudom egy n betű hiányzik a hasznájjátokból:)

Azt is hozzá kell tenni a sztorihoz, hogy imádták abban a mikróban felmelegíteni a gyantájukat, amiben a tápanyagainkat szerettük vóna ehetővé tenni. Imádtam a perzselt szőrrel keveredő málnaaromát érezni a légben, és a perkeltemen. Látjátok hogy nem egyszerű a kollégiumi lét, nem szórakozni jártunk mi oda! Hááát!

8 Comments

  • egy haverom mesélte hogy járt egyszer 2 nyelvszakos (haha) csaj albérletében ahol a klotyóban egy üres, tető nélküli befőttesüvegben gyűjtötték a lánykák a használt tamponjaikat… no comment.

  • Jó oldala nem is volt az együttlakásnak?
    Én egyszer egy személyügyi és TB ügyintéző tanfolyamara jártam, ahol csak lány osztálytársaim voltak. Annak semmi jó oldala nem volt, illetve egy igen: akkor és annak hatására írtam meg a “Nők a pult alatt” című dalt.

  • Gondolom a bestiáknak nem volt nehéz kitalálniuk ilyen feltételekkel, hogy személy szerint kik üzentek nékik…
    Vajon fordított esetben a nőstényördögök milyen rajzzal jelezték volna, hogy kívül tágasabb?

  • nem tudom, de lehet, h veres tamponokbol lett volna kirakva es gyantaval felragasztva valszeg’ :D

  • nem volt túl sok örömünk bennük:D
    Volt egy lány úgy neveztük: Kapa
    Olyasmi volt a lénye is:D

    • igenigen, ez feltűnt, dehát nem akartunk belenyúlni eme kortörténeti dokumentumba…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.