Keleti

This post was written by mukka on October 2, 2009
Posted Under: AzÉletÍrta,Napi tanítás,Szociopátia,TudtaÖn?

Kedves gyerekek!
Rávezetéses oktatóanyagunk segítségével ma megtanuljuk, mit jelent az a szó: orientalizmus.

cow-in-india

a: A sajókupaci Márkus atya a templomba indul. Ahogy átkel az úton, gondosan kerülgeti a disznószart. Útja elvezet a Sajó mellett, ami éppen habzik, mert most öntöttek bele a szlovákok egy újabb adag sósavat. Az út mentén egy cigány éppen akkor mászik ki az árokból.

b: Magatnahogi Swami a Gangesz felé tart. Ahogy átkel az úton gondosan kerüli a szent tehenek ‘hagyatékát’, miközben egy pária mászik ki mellette a latrínából. Tudja, hogy sorsa karmikus vezeklés, ezért nyugodtan lép rá a fedőre. A szent folyó mellett, ahol az idő és a sors összeforr, meditálni kezd, miközben oszladozó hullákat visz a víz.

Most próbáljátok megtippelni, hogy az európai gondolkodásmód számára zavaros tanításokkal és az egzotikum ígéretével mely folyó szennyes üledékének fejre kenésére lehet rávenni embereket?

Hozzáfűzés

#1 
Kardfogú on October 3rd, 2009 @ 10:15

Válaszom: mindkettő! A sok hülye akkor is benne fog lubickolni a magyar csatornákban – amik valaha folyók voltak -, mert az olyan jó móka, még akkor is, hogyha a szlovák/román seggfejek telenyomják ciánkálival, módosított fekete-pestis baktériummal, vagy Chihuahua-nyállal. /utóbbira a magyar TVs gyökerek is képesek kutya-utánzatokból álló hadseregüknek hála/
Megjegyzem, hogy az “urópai gondolkodásmód számára zavaros tanításokkal és az egzotikum ígéretével” tökéletesen megfelel az indiai és a “zátlagmagyar” gondolkodásmód – izé, annak hiányának – leírására is, csak míg az indaiak egy sereg értelmes dolgot is nyögnek a marhaságok – hehe, “marha”-ság – közé, addig a “zátlagmagyar” sajnos nem, az értelmes részeket még nagyobb hülyeséggel helyettesíti be.
Várom a további megoldásokat. ^^

Add a Comment

required, use real name
required, will not be published
optional, your blog address

*

Previose Post: