Pöcsölés

This post was written by csm on October 14, 2009
Posted Under: Egyéb,Rajzolat

Ezennel jelentkezek egy rajzzal, hogy lássátok miért nem jelentkezek mostanában rajzzal:

csocspocsos

Ilyenek jutnak eszembe mostanság, így hát kicsit a metafizika felé fordultam, és olyan témákat taglalok magamban miközben egy vizslával, fekete ballonkabátban és sétabottal járom az avaros parkokat hogy:

– A gótok ősszel párzanak, és sírokba rakják le a tojásaikat? Ha valaki megdugja a felesége klónját, az megcsalásnak számít? Meddig lehet dobálni egy ember fejét pimponglabdával úgy hogy ne idegesedjen fel? Mekkora összeggel lehet ezt a tűréshatárt tágítani? Miért vagyok én ilyen szép?

Van még több ilyen is, de néha ennem is kell, és közben elfelejtem miféle unverzumszaggató kérdések vetődenek bennem fel.  Aki tudja a válaszokat nyomassa csak, de megnézem a guglit meg a viktóriapédiát, hogy nem onnan copyzta-e ki, mert ha igen, akkor egyest kap a lurkó!

Hozzáfűzés

#1 
missbungle on October 15th, 2009 @ 6:59

a gót párzásról (szerencsére) nincs biztos információm de az eljegyzés az biztos hogy egy vágjuk-meg-magunkat-együtt-egy-zsilettpengével szertartás lehet… bár ezt továbbgondolva arra jutottam hogy a párzás meg kimondottan az adott hónap bizonyos 4-5 napjára korlátozódhat (igen, véééér), ami (számunkra) azzal az előnnyel járhat hogy nem örökítődik tovább a dns….

#2 
Kardfogú on October 15th, 2009 @ 8:37

A klónokkal való nemi életről pedig annyit, hogy nem mindegy, hogy milyen klónról van szó, azért mégiscsak vannak különbségek. Ha a fikcionális kész, felnőtt, tökéletes másolat példát vesszük, az akkor is egy önálló egyén marad, a megcsalás mértéke attól függ, hogy mennyi személyes, csak hozzá tartozó emléket és érzelmet szedett össze.
Tehát ha a másolat már évek óta éli a saját külön életét, akkor az tudatát tekintve egy másik nő, tehát félrelépés.
Viszont ha a klón nem tökéletes másolat, csak a mai technológiával előállítható DNS-klón, akkor az meg már pedofília! Kivéve ha kivárjuk a 18-20 évet amíg felnő, de akkorára már az egyén vén kéjenc lesz és a pedofília határát fogja súrolni továbbra is…
Ha a DNS-klón egyszerre készült a feleséggel, akkor viszont ivarérett korának elérésére már úgyis másik nő lesz, tehát ugyanaz áll fent – nem csak az áll -, mint a másolat-klónoknál, még pedig házasságtörés.

Viszont, ha a férj klónja keféli a feleség klónját, az asszem legális. Kivéve ha a feleség klónja jól kinéző intelligens barna aki a közelemben lakik. :P

Na ezt a kérdést azt hiszem, hogy röviden sikerült megválaszolni. Kíváncsi vagyok, hogy a következő mit ír a köv kérdésre. :D

#3 
Fandi on October 15th, 2009 @ 11:38

Basszus!
És volt aki komolyan vette!
És válaszolt!
Mukka, madi, legyetek szívesek törölni a felhasználómat. Nem vagyok méltó, hogy ilyen társaságban létezzek.

#4 
Fandi on October 15th, 2009 @ 11:39

Madi nevét javítani akartam, de nincs rá opció.
Viszont már mind1.

#5 
Kardfogú on October 15th, 2009 @ 12:05

Örömmel beszélgetek ilyesmikről, sokkal érdekesebb, mint az elcsépelt: “melyik balfék szurkolótábor okozott több kárt az uccsó meccs után” téma. Ez legalább gondolkodásra sarkall!

#6 
B on October 15th, 2009 @ 13:04

Mukkának születéspot!

#7 
Kardfogú on October 16th, 2009 @ 18:19

Jaja, boldog születésnapot neki ha van, ha véletlenül nincs, akkor is!

#8 
csm on October 17th, 2009 @ 19:45

Kardfogú!
Arra szeretnélek kérni ezúton, hogy csökkentsd a kommentek mennyiségét vagy legalább is a méreteit, hagyd a többieket is hozzászólni, mert jelenleg a jobb oldalon csak a te írásaid látszanak, és benne foglaltatik a fél életed, ami örülünk hogy van, csak akkor csinálj blogot.
Részemről örülök hogy tetszenek a postok, csak hadd rejszoljanak a többiek is mán. Csitt csatt csitt csatt!

#9 
SSSZÖRNY on November 8th, 2009 @ 18:47

A pimponglabdás kérdés maradt csak, de az elég egyénfüggő. Vadidegenek általában már az első dobásra is elég negatívan reagálnak, higgy nekem.

Viszont valószínűleg olcsóbban lehet valakit öntudatlan állapotba hozni, mint ha lefizetnéd. Persze ha nem a költségoptimalizálás a cél, hanem a móka maximalizálása, akkor jobb, ha magánál van. Sőt, én azt csinálnám, hogy
– elkezdem dobálni
– mikor mérges lesz, lefizetem, és tovább dobálom
– mikor azt is megunja, valahogy elkábítom, és tovább dobálom
– közben visszalopom tőle a pénzt, és ha magához tér, újra lefizetem vele, és tovább dobálom
– meg ilyenek

Amúgy ez tetszett, hogy pimpong. Így is kell. Pimpong, szemvics, szimpad.

Na ennyi. Csitt csatt csitt csatt…

#10 
csm on November 8th, 2009 @ 23:49

:D
Az a baj hogy így leírtad a tervet és így már éberek lesznek:D

Add a Comment

required, use real name
required, will not be published
optional, your blog address

*

Previose Post: