Zsírba vésett tudás!

Zsircucc

Felesbarátaim!

A minap elmentem könyvtárba. Igen teszek néha ilyeneket, tudom fura, igyekszem is minél többet csukva tartani a szememet, de akkor feldöntöm a polcokat és visszapakolni a könyveket rájok sokkal nehezebb. Így hát azzal a technikával élek, hogy gépolajat öntök a szemembe hogy csak a körvonalakat lássam, a betűket nem.

Na de komolyra ferdítve a szótot, egyik este egy kedves hölggyel csacsogtunk az msn-en  a zsírról, meg arról is hogy könyvtárban jártam és hogy ez a két dolog hogy kapcsolódik össze. Ebből az alábbi kis párbeszéd kerekedett ki és aztat mondta hogy osszam meg veletek, hátha másoknak is akkora fájdalmat okoz mint neki, meg hát megmagyarázza sok zsírkutatónak a problémáját is hogy miért nem értik a zsírt mint az ötödik elemet! Emellett sokkal több barátra tehetek szert Lipótmezőről is. Remélem szórakoztató lesz, ha nem akkor meg kombájn! (A hölgy nevét adatvédelmi okokból megváltoztattam persze:)

Sexy rúdtáncos: Na de a zsíros részt még igazán kifejthetnéd!

Csm: A zsír összegyűjti fókuszálja a kozmikus energiákat. A zsír mindent befog, befed és véd.

Van a négy elem: a föld, a víz, a tűz és a levegő, de mind felett az ötödik: a zsííír!
Brúsz vilisz és lilu tévedtek! Nem a szerelem az ötödik elem, hanem a zsír!

Nem láttál képeket még arról amikor Indiában a guruk zsírral kenik be magukat?

Sexy rúdtáncos: Ööö neeem igazán
Csm: Meg húsvétkor a pápa és bíborosai ecsettel kenik be egymást a szent zsírral?
Sexy rúdtáncos: Az nem krizma?
Csm: Óó annak nevezik persze!
Sexy rúdtáncos: Jahogy azért voltál ma könyvtárban!
Csm: Igen pontosan! Lementem a könyvtárba annak is a legaljára a setét pincébe ahol ott állt a könyvek őre és azt mondta meg kellett felelnem három kérdésre, csak azután enged be!

De nem vártam meg a kérdéseket hanem lefejeltem.

Bementem az ajtón ott várt csak az igazi veszedelem! Özv. Kotrohányos Etelka pultosné, aki kérte az olvasójegyemet! Félelem szánkázott végig izmos testemen, de elé léptem  és azt mondtam: “Tessen szíves lenni lovat szopni” (mert olvasójegyem lejárt persze)
Erre felágaskodott és iszontatóan lógó csecseivel tarkón akará ütni engemet de kivédtem azokat egy sztory magazinnal. Nem merte a szent újságját tönkretenni. Tájékoztattam róla hogy amennyiben nem enged be a titkos iratokhoz akkor a seggébe dugom a magazint meggyújtom és az orrán keresztül fogok füstkarikákat eregetni olyanképpen hogy bökködöm a hasát!
Működik ám!
Erre ő azt mondta hogy nyertem, kiállított nekem egy érvényes olvasójegyet 10 évre, felakasztotta a kabátomat a ruhatárba és adott sorszámot is! Aztán lementem, félrerugdostam az előző kalandorok csontvázait akiket a beépített csapdák öltek meg. Az alattomosan rájuk dőlő könyvespolcok péel.
Volt olyan csapda is hogy a falból könyvlapok húztak át vízszintesen a teremben keresztirányban, hogy elvágja a szerencsétlen kalandor gigáját. De lassúak voltak! Miközben átmentem a termen, olyan gyorsan mentem közöttük hogy közben kiolvastam az oldalakat. Pitlák ügy volt…
Tehát odaértem a szent zsírkönyvhöz. Csak a legbátrabbak nyithassák ki. Akiknek száraz a kezük mert az izzadt tenyérrűl lecsúszik a zsíros könyv. De nekem nem izzad, mert a hitem erős!
Ezért megragadtam könyvet és elolvastam egy minuta alatt!
Aztán rájöttem hogy marhára nem értettem meg így belőle semmit tehát elolvastam még egyszer három nap alatt. Az már elég volt hogy megértsem és tudjam amit tudnom kellett.

Sexy rúdtáncos: És mit kellett tudnod?
Csm: Az a baj hogy nagyon fáradt vagyok majd holnap elmesélem
Sexy rúdtáncos::D :D
Sexy rúdtáncos: Csapnálak, ha a fizikai távolság lehetetlenné nem tenné:D
Csm: Na de hát te is tudod már hogy a zsír összegyűjti a kozmikus energiákat nem? Ez volt a könyvben és még egy valami!!! Bizony még egy valami!
Sexy rúdtáncos: Na? naa? NA? NAA?
Csm: Mindjárt jövök
Sexy rúdtáncos::D
Csm: Na de tényleg volt benne valami
Sexy rúdtáncos: Okéoké, de mi?
Csm: Az volt hogy ha egyszer az emberiségnek sikerül bevonni zsírral az egész világot az esőerdőket, a gonosz diktátor bácsikat, az őzikéket, a föld és ég madarait akkor konnektálnak majd és létrejön a kollektív tudat amitől ráeszmélnek hogy hogyan működik a rendszer és végre mindenki azt fogja tenni a világgal amit kell és nem lesz környezetszennyezés és fájdalom az arcokon, nem lesz világvége csak békében élés egymás mellett!
De ehhez az kell hogy folyamatosan minden zsíros legyen!!!
Ezt csinálják évek óta az oroszok mindent amit gyártanak összezsírozzák. Szereltem anno kombájnt meg UAZt az is csucsogott a gépzsírtól. Erről is megvilágosodtam a könyv által és most már tisztelem ruszkikat
És megvan feladatom nekem is már!
Nekem kell a zsírt termelnem!

És a csajok mind imádni fogják zsíromat majd bikinis lányok kenik magukra mert konnektálnak majd a delfinekkel és a plüss mackókkal amikkel tel van az ágyuk amin gazdag csávók hágják őket rokkantra miközben bizonyosan a lelkükre kéváncsiak. És még itt vagyok és nem egy nagy magas hegyen a nekem épített aranykastélyban ahol termelhetem a szent zsírt…látod mennyire szeretem az emberiséget hogy hitetlenségében sem hagyom el?

Sexy rúdtáncos: Nade vávávárj
Sexy rúdtáncos: Mi lesz, hogyha te befejezed földi pályafutásodat?
Csm: Már megvan a tanítványom e célra! Úgy hívják Tokos Ágoston és jelenleg Kartalon dolgozik mint árúfelmérő. Még nem ismeri végzetét, mert még nem mentek el hozzá a három végzet angyalok akik faládának álcázzák magukat! A közelébe férkőzve elkezdenek neki beszélni ő meg mivel nem lát senki élő emberfiát azt hiszi a fejében szólnak az angyalok és földöntúli erők hívásának és parancsának fogja vélni a dolgot, ezért komolyan veszi. Régi bevált technika ez.
Most képzeld el ha odamenne hozzád három páncélos lángoló szárnyú angyal és előadná hogy te leszel a helyettesem, tuti nem hinnéd el amit mondanak, azt mondanád trükk az egész!
De így!!!

Így hatásos! Sajnos az emberek ennyire hitetlenek hogy a hírvivőknek ilyeneket kell csinálniok. Szóval még nem mentek el hozzá mert még élek. De majd eljön az ideje és megtanítom arra hogyan adjon zsírt az emberiségnek!
Sexy rúdtáncos::D :D

15 Comments

  • nem találok szavakat :D (ja de: kiváncsi vagyok ki lesz az a vicces aki először beírja hogy ‘zsír!’ nemnemnem nem én, jaaaaj, elrontottam a viccet…)

  • Hogy is mondják az ismert mondások, “zsírban az igazság”, meg “aki korán kel, zsírt lel”? Vagy valami ilyesmi.

  • Vagy aki szelet vet zsírt arat, meg van a “kutyából nem lesz zsír”, de ez ebben az esetben nem igaz:D

  • “Félelem szánkázott végig izmos testemen…” – CsM és az izmost test, már itt kénytelen voltam szünetet tartani a röhögéstől… Emlegetésre méltó iromány, köszönjük az emberiség nevében! (Ezennel a követőddé nevezem ki magam, és megkenekedek ZSÍRral!)

  • Az a felcsatolható műsörhasam amivel megvédem magam a szerelmes nők rohamától:D

  • Majdnem elhittem. Majd elmondom, miért nem. Nem egy sör lesz : )

  • Zsíííír, gondolkodtal mar azon h amig nem hisznek addig is elkezded a 100% os tejjel teriteni a nepet? Vagy zsirnyalokakkal?

  • Zsííírnyalóka igen igen:D
    Vagy zsír üdítőital! Például túrázásra vagy hosszútávfutásra frissítőnek:D

  • Jaja, annyi sört ittunk, hogy tök elfelejtettem miatta elmondani, hogy miért is nem hittem el.
    De most egy darabig ugysem lesz Nyolcas, sajnos az idő elfákkódott, úgyhogy Kispiros se lesz, de készülj! Akkor majd felokosítalak : )

  • És a hagymás-zsíros kenyéren a hagyma, és a zsír energiája kulminál? Mármint ha elfogyasztok egy vekni kenyeret nagy alázattal, és persze jóféle zsírral, akkor a belső energiahálóm feltöltődik, és odabe fényeskedék az vala? Remélem… :D

  • Pontosan. És a hagymától büdös lesz a szád, de az a nőszemély aki igazán híve egyházunknak annak nem fog számítani ez az akadály és a tiéd lészen. Innen ismerszik meg az igazi hit és odaadás majd jól!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.